Pärlans sommarpärla

6:18 26 Maj 2016

160526_2

160526_3

Hola guapos!

I allra senaste SOLO (i butik nu!) kan ni läsa om mina och några andra goa tjejers bästa sommarresmål! Helt sjuk timing att denna kommit ut nu när jag PRECIS sitter och har börjat googla runt efter sommarhittepå. Yes Sardinien vill jag mos def tillbaka till men kanske inte riktigt än eftersom det var senaste solresan jag var på faktiskt. Men nu är jag inne på något nära i krokarna åtminstone hahaha typ Sicilien?? Har noll fantasi!!! Palma kanske. Nåt: varmt, bra bad, billigt tack, GOD MAT, vin tillgängligt 24-7, inte pissmycket folk helst. Är det så fel???

Kom med tips om ni har annars får jag väl följa mitt eget ovan!!

2 kommentarer | “Pärlans sommarpärla”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emina skriver:

    Tänker kanske Montenegro? Albanien? Kroatiska öar?

  2. D skriver:

    Var på Korcula i Kroatien förra sommaren och vattnet var asså AMAZING. Massa fina småöar man kan åka till. Dock inte sandstränder utan sten men det gjorde inte så mycket tycker jag. Den kroatiska maten är också lite.. spartansk. Men mycket färsk grillad fisk om du äter/gillar det!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp