Poddtips!

7:44 18 Maj 2016

12628549_239379223061494_6247667022483525873_o

Halloj i stugan, här kommer ytterligare ett livstips från denna tipsoman!!

Min senaste favoritpodd har jag ju inte ens berättat för er är min favoritpodd??? Jag är ju poddperiodare och snöar in på poddar i perioder och då klarar jag liksom inte ens av att höra andras poddröster än de jag är inne på *normal*. Ibland har jag stunder där jag varvar olika men oftast är det bara en enda som gäller. (Och you guessed it, jag har inte så mycket tid för att lyssna på poddar alltså räcker ett avsnitt i veckan finfint för mig att sträcka ut under en hel veckas gång).

ANYWHO. Raseriet heter min senaste favorit och den är än så länge rätt ny men none the less awesome. Raserietpodden drivs av Amie och Fanna, två SÅ smarta och roliga tjejer. De behandlar allt från Lemonade till egenbevittnad polisbrutalitet och rasism, och gör allt så sjukt bra.

Finns på iTunes och sånt där!

2 kommentarer | “Poddtips!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Lily skriver:

    Gud du ger verkligen de bästa tipsen i kläd- smink- musik- podd och allmän väg!! Tack för att din blogg sätter sparkles på mina ibland gråa vardagar <3<3

    1. Kristin Zetterlund skriver:

      <<<<333333

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp