Sommar_16_bangers

7:27 11 Maj 2016

Jag presenterar härmed två av sommarens glasklara bangers!!!

Calvin Harris feat. Rihanna reunitar äntligen på ”This is what you came for” och även om det inte är ”We found love” (pga INGET ÄR så fett) så är det fan nivå nog att kvalla som en sommar_16_banger. Härlig mysig flirtig och 100% sommar!

Ariana Grande teasar som faen inför hennes kommande skiva och senaste singelsläppet tycker jag är by far bäst hittills!! ”Into you” är ösig jämfört med de andra låtarna, som visserligen är bra abso, men denna är något eggstra. Sassy kul seksig och rivig!!

Vsg för två goa tips en morgonjävel

 

2 kommentarer | “Sommar_16_bangers”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. anna skriver:

    kristin!!

    jag behöver din hjälp med en klädkris! ska på en sittning i slutet av maj (klädkod kostym) och på ett dop senare i sommar (klädkod somrig kavaj). då jag inte är GJORD av pengar tänkte jag köra på samma outfit till bägge tillställningar. problemet är att jag har sååå svårt att hitta nåt som känns bra, och tycker du brukar ge så himla grymma tips?? söker alltså nåt somrigt knälångt som känns fint men inte för uppklätt, typ. både klänningar och tvådelat funkar. råkar dessutom ha en del finnar på ryggen vilket gör att jag helst håller den täckt, plus bleklila hår vilket begränsar färgvalen en del… plz help!!! du är BÄST! kram a

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG