Midsommar 2016!

3:05 26 Jun 2016

midsommar16_2 midsommar16_3 midsommar16_4 midsommar16_5 midsommar16_6 midsommar16_7 midsommar16_8 midsommar16_9 midsommar16_10 midsommar16_11 midsommar16

YESS då överlevde man midsommar i år igen alltså! Samma succévisa som varje år, vi befann oss i Nannberga aka Nachoberga och firade ett riktigt glatt gäng.

Vädret i fredags var ok, varmt, kvavt och molnigt typ. Det klarar man ju sig gott på herregud!! Blev t o m ett premiärdopp för mig! Vi åt och drack och firade hela natten långt per use. Grannarna i Nachoberga måste vara vana vid de jobbiga jävlarna som kommer varje sommar :// Men så i lördags!!!! Herregud det var ju rena rama Hjälmar-Bahamas over there. Schtekhett så pass att man var tvungen att ”pausa” från solen.

Vi stannade där ute till idag då vi tog vårt pick och pack och körde hemåt igen. Slitna men glada! Blev ändå ett väldigt lugnt firande (för att vara oss)?? Bara en som spräckte sin trumhinna typ, brukar alltid hända massa sjuka grejer när vi samlas, nån går vilse i skogen och sån skit………………….. Aldrig en lugn stund basically!!

Hoppas alla haft en underbar midsommar <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp