Plutspurt

9:01 23 Jun 2016

160623_2 160623

Iiiih äntligen har mina Kylie Lip Kits kommit!!! Fick ju brutal psykos vid släppet och klickade direkt hem tre stycken – istället för att börja med en i taget som en normal person?? Nänä. De är ju inte dumma så som de hypar upp sina releaser där Kylie snapar siffror på att det är +120 000 pers live på sajten samtidigt. Klart en tanta får panique?! La allt som såg trevligt ut i varukorgen basically.

Från vänster till höger: Candy K, Dolce K, Koko K! Bilden blev lide mörk, men färgerna ser sjuuuukt fina ut. På mig har jag Candy K!!!! De är dock lite mörkare än vad de ser ut på förpackningen? ELLER är det bara same old melaninlågbegåvade problem som vanligt att precis alla nyanser blir mörkare på mig än de ”ska” vara pga have the face of an A4? Kanske det ja.

På kändes den superbra och satt som en smäck. Var tvungen att använda vattenfast sminkborttagning för att ta bort!! Längtar efter att testa den en hel natt. Både pennan och glanset är väldigt pigmenterade och lättapplicerade. Glosset torkar sen in och lägger sig supersnyggt väl på!

Är väldigt sugen på Posie K nästa gång……. Kanske Exposed också……. *värmer upp klickefingret inför nästa släpp*

2 kommentarer | “Plutspurt”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. felicia skriver:

    guu va fin du va i det! vad kostar ett lipkit? :)

  2. Anna skriver:

    Mary Jo K köpte jag och det är det mest perfekta röda jag någonsin haft! Köp köp köp. Också sugen på Posie K men köpte Koko K som också är nice

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG