Candy lady

7:30 22 Jun 2016

160620

Jag har varit en del i Finland den senaste tiden med jobbet, för introduktioner, utbildningar, träffa teamet, ja u name it! Och fan vad jag har kul hörrni. Här var jag på Fazers första fik, där allt började, som öppnade 1891 (!!!). Blev helt kär i skylten som är så sjukt mäktig och snygg (och gammal?? frågade inte men antog by the looks of it). Inuti finns en enorm kupol i taket och typ all choklad och tårtor du kan drömma om……………………

Ja som ni kan gissa blir det en del godis alltså. Så blir det ju vad man än jobbar med, man sugs in i det liksom. Och en kan sugas in i värre grejer än godis amirite!! Jag äter ju godis jämt ändå så att säga att jag ”börjat” nu vore en vrållögn hahhahaha. Men nu har jag åtminstone en ursäkt! Är, som nämnt, truly truly blessed. Att få jobba med saker jag själv verkligen älskar och kan stå för, det är långt ifrån alla som kan och det är väl typ det finaste man kan få göra jobbmässigt. Mm det är något karriärstips (gud) jag kan ge så är det väl det? Tänk ut lite grejer du älskar och brinner för och kanske sök dig ungefär dit. Eller åtminstone bort från vad du tycker suger! Livet är för kort för att gå runt och hata sitt jobb och må skit liksom. I alla fall om du har valmöjligheterna! Typ om du bara är för lat för att söka till det där du EGENTLIGEN vill, då är det bara att rulla ur soffgropen och göra det. En dag kanske du jobbar med godis liksom???? Look at me, jag var basically 16 år nyss och sen blinkade jag och nu sitter jag här och lanserar nya godisar. Life is craaaaazyyyyyy

4 kommentarer | “Candy lady”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anna skriver:

    Så jävla fett! Grattis till jubbi! Jag jobbar på gateau och fazer äger ju gateau, så jag tänker att vi är kollegor typ! Hejhej

    1. Kristin Zetterlund skriver:

      tack gullis!!!! ja det är vi ju!! :DDDD <3

  2. Sofie skriver:

    Åh *igenkänningsfaktor* Jag jobbar på en konkurrent (Cloetta) hehe och är placerad på produktionsanläggningen så kan liksom bara gå och hämta tio liter choklad eller Ahlgrens bilar när man får sockerfeeling. Varje dag alltså. Älskar att vara candy lady.

  3. Elina skriver:

    Åh älskar Fazer i Helsingfors. Där jobbade min mormor när hon var ung, och det var där hon och min morfar träffades mitt under brinnande krig (typ, för dramatisk effekt). Om man fikar där måste man dricka deras varma choklad och äta den marängöverbakade äppelkompotten, tips tips! Mignonägg till påsk är också ett måste. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG