Potterhuvud

9:29 4 Aug 2016

IMG_3513 160803

Som jag ofta tjatar om är ju det bästa jag vet att läsa. Att få läsa hela jävla semestern lång, helt ostört, ja det är vad jag drömmer om, vad jag jobbar för typ? Disclaimer: blev kanske tre ord lästa under Barcelonaresan tho?? Mest cava and the likes.

Sen vet ni mer vad jag älskar mest. HARRY POTTER!!!!

Som alla Potterheads vet så har ju det kommit en ÅTTONDE I REPEAT EN ÅTTONDE bok nu! ”Harry Potter and the Cursed Child”! Jag förbeställde den sekunden det gick att göra så pga är ascool och har alotta cool shit going on jag lovar……………….. Rowling m.fl har egentligen skrivit en PJÄS om fortsättningen för Harry och sen är det helt sonika manuset som släppts i bokform också. Därav går den extremt fort att läsa pga inte så mycket beskrivningar, tankar eller känslor utan allt är i princip korta scenbeskrivningar av location och sen är allt dialog! Hade inte förstått att det skulle gå så fort men två timmar så var man igenom den? Kan berätta att jag fick rysgråt i halsen 10 sidor in bara. Vore det socialt acceptabelt skulle jag tatuera in ett ärr i pannan basically? Ni som förstår förstår.

Och så idag så skulle det släppas massa mer biljetter till självaste pjäsuppsättningen av Cursed Child!! Ställde mig i datakön sekunden av släppet – eller okej i båda köerna för det fanns två. Hamnade på plats 113 000……………………. Köttade på i många, många timmar but alas fick jag så klart 0 biljetter. Hoppas man kan köpa i andra hand eller att jag råkar ut för något deus ex machina kanske?? Håll edra små gulltummar för The Mother of Nerds <3

En kommentar | “Potterhuvud”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Jasmine skriver:

    Zätyyy var är brillorna från?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp