Pantytanty

7:29 5 Aug 2016

160729 160729_2

Gjorde lite chopping förra veckan faktiskt!! För en gångs skull!! Choppar så sällan ”på stan” (obs jämfört med de JAG känner iaf jeez), så det var ju lite kul att plocka på sig grejor IRL ändå. Svettigt och så, men kul!!

Har länge letat efter en sån där skön fast fin vardagsklänning för sommartider. Antingen är de för oversize eller för tajta, för mycket eller för lite typ, hittar ingen Guldlocksperfekt!! Tills jag trillade över detta lilla och billiga (!!) mästerverk. Jag som dessutom är eggstremt kräsen vad gäller mönster, orimligt höga krav verkligen, blev ändå blixtförälskad i pantrarna här. Kanske för jag såg mig själv i dem, tvättäkta pantertant som man är.

klänning – H&M, väska – By Marlene Birger, sandaler – gamla Rizzo (liknande här!), solglasögon – Triwa

En kommentar | “Pantytanty”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sara skriver:

    åååh så snygg klänning!!!
    Jag har en sak jag tänkt fråga dig!! Har precis tagit studenten (eller ja det var två månader sen nu lol) och håller på att packa ner allt jag äger i flyttkartonger för att flytta till Stockholm(!!!!) vilket såklart känns fantastiskt men också svinläskigt. Vet att du också gjort steget småstad–>storstad så min fråga är helt enkelt vad dina bästa ”tips” är när en ska anpassa sig till en ny stad och göra den till sitt hem? Har du några wise words att dela med dig av? Kanske lite flummig fråga men är så rädd för att jag ska spendera 100% av min lediga tid stirrandes in i väggen i min lägenhet typ… Puss och kram och tack för asbra blogg!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG