Rockmormor @ Rockbjörnen

9:24 17 Aug 2016

30
Bild: stureplan.se
IMG_4779 IMG_4791 IMG_4797 IMG_4798 IMG_4799

Här var det lide foton från Rockbjörnen igår då! Fick ju låna denna glamrock-klänning i krossat sammet från Nelly och parade den med min nya blomstrasschoker (!!!) från Asos och kände mig faktiskt som tio jävla poäng. Kvällssminket ovanpå dagssminket också, en s.k klassisk Zäta. FINNS det nåt värre än att sminka OM sig?? Nänä lägg den skiten lager på lager bara. Så länge du tvättar bort i slutet av kvällen och det gör du ju!!

SÅ spännande event alltså, var säkert minst tio år äldre än de flesta där nog?? Hade med mig Kalle som inte kände igen någon alls – förutom de som skrev Sune typ. Resten var coola pojkband, Youtubers och andra lite bortom vår gam’radar! Det var megakul att få vara med om i alla fall.

Men det blir en tidig kväll för denna rockmormor – har inte ens hunnit tvätta efter Way Out West (lerigt much tror ni??) och känner mig på väg till krasslig nu också så måste verkligen ta det lugnt. Lättare sagt än gjort när schemat är mer fullt än vad de allra bästa vinglas är, men vi kämpar på!!!

4 kommentarer | “Rockmormor @ Rockbjörnen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Claudia skriver:

    Orkar ej PERFEKTHETEN i sminket/din hud/ditt fejs?????? Kan du plz ta en bild där man ser produkterna du använt till bilden ovan, samt en liten lätt beskrivning (dvs märke & färg på sakerna)?? Så är jag dig verkligen EVIGT tacksam pga e så lost på det området :( Och du e trots allt min skönhetsguru nr 1 <3<3<3 och hur i helv får du hyn så där superåterfuktad?? Själv e man torrare än Saharaöknen japp

  2. Anna skriver:

    Alltså döööör vad snygg???

  3. E skriver:

    Kristin, hjälp! Ska mitt första bröllop, dresscode: kavaj. Är så nervös och vill bara *va fin och inkognito* . Va i helv ska jag ha på mig???????? puss och kram för mysmysig blogg :*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG