Superlove for Superlove

7:45 17 Aug 2016

HÄR var minsann något lide nytt va?? Tinashe verkar ha POPPAT té sig, både image och musikmässigt. Alltså noll värdering i det, jag gillar henne either way!! Eller så vill hon bara testa något nytt litegrann, KBK Tinashe, you do it all so well. Här med nya låten ”Superlove”!

Går ju inte att inte nämna att jag är somewhat partisk då min favoritiallakategorier The-Dream har skrivit och producerat denna :)) Det hörs!! Dels pga fet låt. Nä men älskar när han kör upptempo, fan inget går upp mot det!!!! Eller jo hans ballader! Och allt däremellan. Lol. Stan life va!!

Men också så tycker jag att videon är såååå KUL! Läser massa arga kommentarer till den, för att ofc ska inte en kvinna få leva life bara. Folk är sura för att den är ”porrig” – i dono vad de sett för porr men……………….. De har baddräkt och bikinis absolut (som basically de flesta av oss har när vi badar………..), men de är ju AKTIVA asf, räddar stackars killar som tramsar i vattnet, de har ASKUL och lattjar, är glada och dansar så sjuuuukt bra. Den är jättekitschig och somrig och well jag älskar den i alla fall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg