Årssammanfattning 2016: september – december!

6:33 30 Dec 2016

ÖKA TAKTEN SISTA KVARTEN nu kör vi sista delen av mitt 2016! Mitt bästa år hittills i livet, en känsla jag inte verkar dela med så många som sagt. Förståeligt!!

img_5579 img_5595

Jag och bff-Eve åkte till Köpenhamn med vår Adidas Runners-grupp för att springa ett lopp! Mitt livs första! Det var såååå varmt och jag dog nästan fast sen gjorde jag inte det ändå. PHEW. Så stolt över oss!!

img_4971

Gudetama-mobilskal möter 1700-talet när jag var på konferens med jobbet och stället hade maskeradtema! Var dock knee deep i Downton Abbey under denna period och även om det är några hundra år emellan dem så…………….. funkade det ändå för min fantasi!!

160914

Baby Forni släppte sin bok ”Jag är inte perfekt, tyvärr”!! Så otroligt och jag är så glad för henne! Självklart var vi på plats för att fira’na <3

img_6542

Bff-Perry hade premiär för sin ALLDELES EGNA TALKSHOW ”Edit Talkshow med Parisa Amiri” och yep, även där var jag på plats för att supporta! Säger ju ofta att alla mina vänner är genier och ja jo som ni ser? Det är ett tidskrävande jobb att ha så här magiska och begåvade vänner men som ni kan förstå är det ganska så värt. Hjärtat sväller av stoltma var dag. Framförallt eftersom Edit Talkshow har varit bland det solklart bästa på svensk tv i höst!

img_6235 img_6252

Sen var det dags för Social Media Party! En av de roligaste branscheventsen jag varit på och jag var kvar alldeles för sent just pga det.
161030

Kalles bror fyllde år och hade megaparty! Och NEJ det är absolut inte han i bild tyvärr för det är sånt man missar på riktigt roliga fester. Här var istället vi tjejer när vi beslöt oss för att köra Coyote Ugly i baren!

161005_3 161005

Lite senare under hösten släppte Sandra sin bok ”Det handlar om dig” också! Surrounded by queens!!

160930

Vi gick ett hängivet gäng på Justin Biebers konsert men det är väl egentligen ett kapitel vi helst glömmer??? Så sorgligt.

img_6819img_6808

Vi åkte på en resa med Adidas Runners igen under hösten, denna gång till Berlin för att besöka deras Runners Base! Otroligt ställe och det var länge sen jag tränade så hårt och åt så nyttigt.

img_7317img_7247

November är BIRTHDAY MONTH! Vi firade mig med buller och bång (?) på Kasai! Det var inte direkt lugnt och puttinuttigt om vi ska sammanfatta det. Mer bordsdans och bucketdrinks!

nelly_castle_mini-1099 nelly_castle_mini-1199img_7138img_7088

Sen sov vi över på Nelly Castle! Som alltid med det Nelly gör så är det inte litet eller dåligt, nej nej det är MEGA OCH FETT. Alla var vi queens för kvällen (fast jag kanske LIDE MER tack vare bday?? ja) och bar långklänningar och gled runt som de queens vi är. Bästa kvällen på länge!!!

b20282a4-4ed6-4886-8c9b-8624d16d16d24f983398-3a3b-4ee1-87e4-abe1aed6ee87

Kingarnas king, min favoritkille av alla i hela världen, fyller år bara dagar efter mig! Det firade vi med 10-rätters på Oaxen Krog för det är väl det minsta jag kan göra när jag egentligen vill ge honom hela världen?? HEHE visserligen var mitt bankkort stulet just då så han fick betala hela balunset själv :)))

img_7004

Jag fick äntligen besöka vår chokladfabrik på jobbet i Finland! Dream come true!!!!
img_7915

Och sen tänker jag avsluta detta inlägg med vad som var störst och bäst under mitt år. Jaja sen kom jul och nyår, trevligt värre, men en sak stack ju ut rätt mycket! Kalle friade till mig och jag har aldrig blivit så överraskad eller lycklig i hela mitt liv. Som kan synas i ovan glädjegråtbild!! Svävar fortfarande på moln och tror aldrig att jag kommer ner igen!

What a way att avsluta året va?! Förstår inte riktigt hur 2017 ska toppa detta år för mig privat, men absolut let’s give it a go. Ni får självklart följa med på hela resan, det lär bli en hel del ringar, bröllopsklänningar- och planer generellt så det lär bli lite nytt här. Och jag behöver fan ert stöd i den här djungeln som sagt!!

PUSS O KRAM TACK FÖR I ÅR!!!!! Ni är bäst och jag älskar er. Önskar er världens bästa 2017 för det är ni värda <3 <3 <3

2 kommentarer | “Årssammanfattning 2016: september – december!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sofia A skriver:

    TACK Kristin! Din blogg är grymmast och bäst, ser så fram emot att fortsätta följa dig under året som kommer, med bröllopsplanering och allt annat skoj som du så generöst delar med dig av på ett ever så clever och upplyftande sätt! Du är en sann inspiration!

    1. Kristin Zetterlund skriver:

      Du ska ha tack Sofia!!!! <3 Blir så glad och dina ord värmer verkligen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp