Happy New Day!

9:41 1 Jan 2017

Innehåller adlink

img_8218 img_8219 img_8174img_8217

HELLO U & 2017!

Jag och Kalle är tillbaka från Helsingfors där vi firade in det nya året. Han var bokad för att dja där, därav besöket! Vi hakade först med några stycken på en sååå knasig middag. Det var en kock som hyrt en lokal bara för igår och som lagade mat från 70-talets Sovjet???? Han själv var från Sibirien så han hade stenkoll. Maten var verkligen straight outta Historieätarna typ, det var gelé, majonäs, salta gurkor osv osv! Och resten av middagen gick i samma spår med discoljus och rysk italodisco för hela slanten. Hahahah såå kul tema?? Sen gick vi vidare till klubben där han skulle spela och firade in tolvslaget! Sen var det techno hela natten lång. Inleder 2017 som trött men glá!

Var extra nöjd under kvällen för jag gav mig själv rikligt med tid för att lägga en god jävla make. Det är inte direkt alltid jag brukar hinna om vi säger så!! Kluttade i godan ro med min palett, Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance, för att köra en någorlunda monokrom look ihop med min nya klänning från Missguided. DET är lyx för mig!

3 kommentarer | “Happy New Day!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sara skriver:

    Gott nytt! Låter onekligen coolt, tänkte bara höra om det innebar något vegetariskt alternativ eller om du ändrat dig på den fronten?

    1. Kristin Zetterlund skriver:

      Detsamma du! Det var riktigt häftigt!! Fanns en hel del vegetariskt där och kötträtterna var inte direkt det man drogs till heller om jag säger så hahahahah. Dock är jag inte helvego längre tyvärr, även om jag just under den kvällen åt veg och gör det väldigt mycket.

  2. Klara skriver:

    Men Kristin så fin look! Well, igen! Tycker du är så fina läppstift ofta och tycker mig nu känna igen just detta och att jag tänkte förra gången att så jävla fint? Har du lust att dela med dig av vad det är? Skulle ju helst önska jordens genomgång av prick allt ditt smink men lovar att nöja mig med detta lipstick for now! Mycket glad isf! Obs obs: och grattis till förlovning! Så fint!!! Puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg