Show time

8:11 20 Jan 2017

IMG_8533 IMG_8559

Igårkväll var jag på förhandsvisning av Danny Saucedo Show med jobbet! Där var det fotoförbud pga förhandsshow så ni fick en selfie på mig istället!!!!! Hoppas det duger.

Men serr nu: showen får fan fem plus. Helt otrolig??? Danny är en undeniable talang och showen var så jävla SPÄCKAD. Personligen älskar jag hans äldre hitz (KAN ha hänt att jag skrek med under TOKYYOOOO u got the rythm in uuu) så har inte ens så bra koll på hans nyare musik. Men allt var grymt! Sist jag var på Hamburger Börs såg jag Orup och den showen var också fem plus fast rätt motsatt – det var typ han och en gitarr bara. Detta var sååÅÅÅ maxat med effekter, scenografi, ljus, ljud, 3D (???), rörliga golv/tak/u name it. Älskar sånt!

Men nu är det bara upp och hoppa igen för nu är mamma och pappa i stan och ska fira oss, Los Förlovos! HIHI det slår mig fortfarande x gånger om dagen att vi nu är det och jag blir fan helt svettig av lycka varje gång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp