The Ring!

3:12 21 Jan 2017

IMG_8577 IMG_8578

 

Äntuhligen!! Ringen är på plats!!! Efter en månads intensivt forskande, letande och jämförande fann vi (lol okej JAG) äntligen Ringen med ett stort R!

Jag är ju besatt av att göra bra köp, vad det än gäller, jag researchar in i oändligheten så att nånstans måste man typ sätta stopp och bara KÖRA. Och eftersom jag ändå var ute efter en enkel alliansmodell så var det ju rätt enkelt att hitta massa såna MEN då vill jag ju hitta exakt rätt och ofc mest bang for the buck. Bestämde mig för en halvallians mest för känslan att jag skulle inte vara helt bekväm med stenar hela vägen runt då jag sitter och smäller på ett tangentbord hela dagarna. Vet att det inte SKA vara dåligt för ringen, men jag hade inte känt mig bekväm så då var det lika bra att köra på en halvis!

Och jag är SÅ glad nu! Den är precis som jag föreställt mig och drömt om. Självklart går det inte att göra ringen rättvisa på bilden – den glittrar SÅ mycket i verkligheten!!! Som det perfekta, skimriga lilla bandet. Allt jag hade kunnat drömma om!

3 kommentarer | “The Ring!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Frida skriver:

    Hej Kristin, tack för en go blogg, du gör ett grymt jobb! Och GRATTIS till förlovningen, stort! Hoppas få läsa mer bröllopsrelaterat framöver då jag gillar din stil (blev själv förlovad i december – efter nio år ihop, blev minst sagt förvånad). Stor kram!

    1. Kristin Zetterlund skriver:

      Hej Frida och TACK! Det värmer <3 Megagrattis till dig också!! Det kommer absolut bli mer bröllopssnack här i bloggen framöver, håll utkik. KRAM!

  2. Jenny skriver:

    Så himla fin! Har en prick likdan! Vad tänker du dig för andraring sen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp