Glossy going on Glossier

10:22 22 Jan 2017

IMG_8485IMG_8484 IMG_8486

Egentligen har jag beautyshopstop MEN jag kunde faktiskt inte låta bli att besöka Glossiers showroom och butik när jag var i New York! Och kunde så klart inte heller låta bli att få med mig lide grejer hem heller…………….. MEN det är riktigt billigt, det är en av deras uspar!!

Så just nu håller jag på att testa mig igenom:

  • Soothing Face Mist med rosvatten som luktar guuuudomligt. Någorlunda ”stark” i sputtet tycker jag, men det är nog en smaksak.
  • Priming Moisturizer som jag använder som nattcreme. Skön, går in bra och den känns otroligt mild och doftfri.
  • Super Bounce serum! Använder denna både dag och natt och hittills känns den otroligt återfuktande trots den lätta konsistensen. Sånt märker man annars dirr när det är kallt ute och det börjar strama i fejset.
  • Rose Balm som ett läppbalsam, fast kan användas universalt på torra områden. Jag ÄLSKAR rosdoft men kan inte alls ha det som parfym för något med det ger mig akut huvudvärk?? Men i skönhetsprodukter funkar det perfekt, doften sitter inte i lika länge och man får bara en kortare sniff av det goa.

Valde att testa dessa produkter för de känns bara återfuktande och sköna, inget direkt aktivt som kommer göra SKILLNAD. Men billigt, skönt och återfuktande! Tre ändå asbra grejer.

NUUUU är det däremot beautyshopstop PÅ RIKTIGT.

;)))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg