Kungliga klänningar

1:21 19 Feb 2017

IMG_9016 IMG_9018 IMG_9020 IMG_9021

Jaha så denna helg har typ gått i ett bara och nu är vi alltså redan framme vid söndag??? Hade middag hemma i fredags (= komatös igår under dagen) + middag hos vänner igårkväll och det var allt superskoj men fan vad fort det har gått??

Det enda jag hunnit med som inte har innehållit tjöt med vänner över mat och vin är ett besök på slottet med mamma! Vi var på utställningen med bröllopsklänningarna :’) Extremt fint!!! Tror inte den håller på så länge till men kan verkligen rekommendera den om ni hinner. Det här med att turista i sin egen stad, så sjukt underskattat?? Bor ju i en av världens fetaste städer, ett fkn SLOTT som jag bara åker förbi varje dag med bussen helt blasé – rätt lyxigt att kunna besöka bara så där. Synd att jag var next level bakfull men det var ju inte direkt slottets fel eller problem!! Har (mest) mig själv att skylla där.

NÄ nu måste jag ta tag i allt annat som inte hunnits med i helgen PUSS O KRAM hjärtan hoppas ni har en king time life <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp