Close but no cigar

8:30 7 Mar 2017

Mina snapshots från de senaste dagarna!

IMG_9387

Börjar ladda på vårgarderoben och lännnggggtar så innerligt i varenda cell i kröppa nu. Här blandade goodies från Weekday och Monki! Färgskalan??? Vill äta OPPPP

IMG_9391

Fixade mina bryn i helgen – självklart på Benefit Brow Bar! Felicia la märke till min kala fläck mitt på ena brynet från när jag en dag i panik skulle försöka trimma dem själv. Minns att jag var stressad och pratade i telefon samtidigt o så SNIPPSNIPPade jag av flera hår mitt i brynet och tja, Felicia gjorde ändå ett queengligt jobb med att dölja mina snedsteg.

IMG_9234

I förra veckan firade jag och Kalle med lide ostron på Riche. Mer om detta inom kort iiih!!

IMG_9250

Unnade mig ÄNTLIGEN något jag tänkt göra i goda fyra månader – en pedikyrjävel. I såna där enorma massagestolar med ett fotbad som blinkade i regnbågens alla färger i bästa discostil! Nu har jag babylena fötter och röda fina tånaglar som inte kommer få dagsljus på flera månader ännu heheheh.

IMG_9254 IMG_9256

Sågs med tjejerna för en perfekt brunch på Hilma under helgen! Bloody Mary är min bästa drink och om jag alltid fick äta belgisk våffla istället för ”riktig mat” vore jag världens lyckligaste!!

IMG_9261

Vårgosigt hemma när Kalle köpte hem tulpaner <3

IMG_9262

…och hämtade upp supergamla bilder han framkallat på en engångskamera! Vi hittade den i en låda och mindes inte ens vad som låg på. Visade sig vara bilder från Gagnef 2013 (!!), så jävla fina och härliga minnen!! Kolla sommarglädjen huuuaaa den känns så långt borta nu men just hold on, we’re snart där hörrni.

En kommentar | “Close but no cigar”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Alice skriver:

    Hej KZ :))) ville bara tipsa om denna livets låt om du inte redan hört!! the-dream x yeezy mmmm https://soundcloud.com/kanyewest/bed-yeezy-season-5-ft-the-dream

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp