Mexikanskt, dyr frukost och småkalla nätter

4:32 21 Maj 2017

Innehåller adlink

Man har inte varit i LA om man inte ätit tons o’ mexican food!! Veganstället Gracias Madre låg nära ateljén så där blev det lunch, sen körde vi på klassiska haket El Coyote en kväll. Guacamole sprutade ur öronen typ!!! Ett ställe jag aldrig besökt innan var legendariska Beverly Hills Hotel så där beslutade vi oss för att frulla en morgon för att pricka av det från bucketlistan. Och hur fint var det stället!! Palmprint överallt inkl INUTI poolparasollen.

Egentligen var det inte alls särskilt varmt om kvällarna sedan men jag totalvägrade byxor pga utomlands. Tänkte inte känna tyg mellan bena i en sekund so help me gurd. Som tur är åker man ju bil i LA precis överöveröverallt, så pass att det knappt finns trottoarer. Alltså ändå rätt smidigt att vara byxlös och småfrysa då vi aldrig behövde vara ute mer än den korta stund det tog för en Uber att komma!!

klänning – & Other Stories, skor – gamla Nelly, halsband – Jane Koenig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp