Q&A – unna sig en dyr väska!

7:54 31 Maj 2017

Behöver akut vägledning i livet! Har bestämt mig för att UNNA mig något dyrt pga varit mammaledig och inte känt mig helt fab. Funderar på en väska som är det där lilla extra men som ändå funkar till jubb, dator måste få plats till exempel! Har du några tips? Pallar inte tankar kring att INVESTERA så behöver inte vara en klassisk Chanel… /M

OMGGggggg min drömfråga!! Om dyra väskor inte är en av mina främsta hobbies then i dono what is *djupt tragisk*. Och klart du är värd en jävla UNN, herregud det hör jag ju på långa vägar.

Med instruktioner om att den åtminstone ska funka för d4t4j0bb men att den inte behöver vara all classic and zzzz så kör vi några av mina faves här:

Statement tote much???? Loewe levererar fortfarande så crazy bra på väskfronten. Hade jag kunnat hade jag köpit allt.

Eller oooohhh denna Céline i canvastyg med en go LOGGA känns ju riktigt stor och bra. Spontant känns canvas lite mer vår och sommar men tror verkligen att denna är minst lika snygg till en höstkappa, right??

När vi är inne på stort och rymligt – helloooo sunshine från The Row!! Extremt clean och classy, men jag älskar flätat läder och tycker strapsen gör denna ändå otroligt snygg och praktisk.

Dat Guccihype just nu, I know, men denna är inte som den alla andra har!! Fett clean denna med, men med cool bambudetalj i handtaget + lång strap vilket jag älskar när man kan välja. Finns i rött och svart!

Och om vi ska röra oss mot det lite mer trendiga Guccihållet så finns denna aaaaasfina. Samma fräna bambuhandtag som den röda ovan och med ännu coolare strap i modehusets signaturfärger. Denna finns även i mindre storlekar, ovan är den största!

Eller varför inte SPICE UP YOUR LIFE med denna u-modell av Victoria Beckham?! Riktigt grande i storleken faktiskt, så tror verkligen att den får plats med mycket. Gillar den avskalade designen när den möter en annorlunda och rolig form som här!

Saint Laurents Sac du Jour finns i mängder av färger, mönster och storlekar men jag tyckte verkligen om denna peach-beiga!! Verkligen en jobbväska med klassisk siluett men e d så fel då?? N Ä

Nä men vet du vad?? I love me a good jävla Balenciaga, det gör jag faktiskt. De känns lite ”ute” nu typ?? Makes me love them even mooooooore (det där SJÖNG jag i mitt huvud, det framgår inte i skrift så får literally berätta det för er så här). Jag har en ca sex år gammal modell som hållt genom ur och såå mycket skur, den passar till precis allt och det får plats med hur mycket som helst i dem. Pris per användning är (nästan………..) helt obefintlig! De finns ju i otroligt många varianter, med olika metalldetaljer, behandlingar på lädret och färger så här kan man verkligen välja och vraky. Go off!!!

Hmmm okej EN till Gucci då :)) Den här lite roligare än de andra också! Lite poppigare mönster och med GG-loggan rätt ut. Även här en praktisk strap! Lite samma siluett som Sac du Jour:en so u know it’s business time.

Innehåller adlinks

5 kommentarer | “Q&A – unna sig en dyr väska!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Elina skriver:

    ÄLSKAR detta inlägg <3333 pga väskor är livet. Så då kan jag väl passa på när jag ändå är här och skriver. Kan du inte snälla pretty please göra ett liknande inlägg med väska modell mindre? Inte kuvert-size och inte dator-vänlig men nåt därimellan? Ska åka till Rom i sommar och en långtripp till New York i höst där det bara går att choppa väsk-järnet. Letar efter den perfekta mellanstora vardagsväskan och behöver all inspo jag bara kan få.
    PUSS från en annan pink-hair-lady

    1. Asta skriver:

      +1!!!! vill ha sånt inlögg!

  2. M skriver:

    Skrek typ när jag såg Celine-väskan. Har varit sugen på en tidigare men inte kunnat bestämma mig för modell eller färg, men den i canvas ÄLSKAR JAG!
    Tusen tack för hjälpen, visste att du skulle leverera som ingen annan!

    1. Kristin Zetterlund skriver:

      <3!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp