Verso-tile

7:52 1 Jun 2017

Nyligen var jag på ett event för hudvårdsmärket Verso! Testat flera av deras produkter innan och gillar starkt, framförallt ögonserumet är en gammal trotjänare of mine, men har tyvärr alltid stört mig lite på produkternas dofter?? Även om jag gillar dem i övrigt, det är något som skaver lite för mig pga såå doftkänslig och -intresserad.

Nu har jag dessutom testat deras ansiktsserum, dagcreme och deep hydration sheet mask som produktprover. Dagcremen har direkt blivit en solklar favorit MEN jag adderar extra SPF on top. Då använder jag min favorit Sheer Daily Protector SPF 50 från Exuviance to seal the deal! Och jag som (vid detta laget basically) veteran sheet mask-användare tänkte att jaja, vad ska denna bring to the moisturising table som jag inte redan sett förut?? Men HALLOJ i stugan. Denna är inte direkt i blött papp som de vanliga, nänä, denna är deluxevarianten!! Typ i gummi eller nåt??? Riktigt, riktigt återfuktande i alla fall och kändes vrållyxig på huden.

Jag måste verkligen maxa fukten nu, mer än vanligt, eftersom jag börjat med glykolsyra efter min ansiktsbehandling! Ska gå in mer på det sen och visa produkterna jag kör, men jag måste i alla fall dyka in ännu djupare i fuktdjungeln än vad jag redan befinner mig. Go where no wo or man has ever gone before!!!!! Typ. Följ med på resan!

En kommentar | “Verso-tile”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Catharina skriver:

    Kristin! Har du flugit med din bigger carry-on från Away än?? Funderar på att skaffa en goding men vill veta att den verkligen går att ta med som kabinväska, eftersom den är en aning större än många andra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp