Mysigt lately

5:43 4 Jun 2017

Eftersom jag varit mer eller mindre home alone hemma i lägenheten under hela helgen har jag inte så värst mycket roligt att rapportera härifrån alltså. Men jag har lite gott och blandat från tidigare i veckan som jag inte lagt upp så jag tänker bättre sent än aldrig!!

Gick på långpromenader hela förra helgen lång när vädret var så sjukt bra!! Stockholm flexade och visade upp sitt bästa jag. Hade hoppats på att orka/kunna göra samma denna helgen men NOOOP.

Innergårdshängt med Bill Murray <3 Tror tyvärr att han inte tyckte om mig eller någon av oss men jag är en grown, independent woman och jag vet mitt eget värde!!!!! *gråter över en hunds avvisande*

Testade på det där med att laga nyttig mat :)) Gick rätt bra tbh!! Jag kan när jag vill heyooo

När jag var ute på mina långpromenader tidigare i veckan så hittade jag massa nytt i stada!! Sjukt att man kan upptäcka så mycket nytt i sin egen hemstad sen 10 år…………….. Hittade denna regnbågsrabatt vid ett område med kolonilotter jag inte ens visste fanns vid Zinkensdamm tex!

Jag fick hem en menskopp från Monki och deras senaste initiativ! De har lanserat en egen kopp och skänker flera tusen stycken till välgörenhet och jag tycker det är TOPPEN!!! Menskopp använder jag sedan länge och det var verkligen revolutionerande för mig. De som vet vet att once u go kopp :) Gör din kropp och miljön en tjänst och koppa kopp!!

Jag och Ida-hjärtat djade ute på gatan för Kronenbourg, mycket kul trots stormigt väder! Jag kände mig megamellanstadiecool i ryggsäck, jeansjacka från Weekday och t-shirt med asiatiska tecken från Stories (adlinks) – allt verkligen rakt av min stil i mellanstadiet!!! Tror ni inte att jag önskade back then att jag hade rosa hår också?? Lever liksom min dröm nu :)

Vi har alltid så många fina blommor och växter på kontoret och snacka om att det gör mycket för ens mående! Jag är en sån som mår såååå bra av växter omkring mig. Brukar inte ha så mycket snittblommor hemma pga lat och investerar hellre långsiktigt i växter i kruka, så såna finns det gott om. Men att också ha full blomning på arbetsplatsen sprider så god energi tycker jag <3

Monki igen?? Absolut! Gillar starkt deras samarbete med illustratören Camilla Engström som handlar om och hyllar self love. DO IT <3

Och nu är det snart en ny vecka med nya möjligheter, jag ska se till att komma ut ur min ide nu faktiskt!

2 kommentarer | “Mysigt lately”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Asta skriver:

    Kan du inte skriva lite om ditt nya jobb?? verkar så ball ju!!!! kramar

  2. felicia skriver:

    Åh tips på vart man ska ta långprommisar? Vart ifrån är första bilden tagen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG