Två för tårna

10:10 6 Jun 2017

Äntligen kan man börja flexa sina sommarskor!! Tro fan att man börjar köpa dem redan tidigt på våren, när tårna bara skriker efter luft, men först N U får de andas. Här är två favoriter just nu:

Okej de här konstiga jävlarna var ju love at first sight för mig?? Klumpiga, helt i NÄT och säkert jätteopraktiska men the heart wants what it wants. Dessa från Cheap Monday ventilerar ju helt OTROLIGT skönt kan jag meddela. Dock vet jag inte ens om de gick i produktion eller om de bara var ett prov för jag har aldrig sett dem i butik faktiskt! Jag lyckades snärja ett par från en utförsäljning och på såna brukar det krypa fram lite prover och sånt, men glad är jag oavsett.

När jag går i mina gyllene skooooor genom sommaren! Inte heller världens mest praktiska men oh so lovely loafers med klack – I GULD – från & Other Stories! Jag är upp över öronen. Guldskor är för övrigt det bästa har jag upptäckt?? Det passar liksom till allt så de är lika mångsidiga som beiga jävlar men HUUR mycket roligare, right??

Innehåller adlinks

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp