Q&A 130617

8:07 13 Jun 2017

Alltså i love this story, verkar skett så naturligt för dig- samt klart att det är superhärligt m crowdpleasers? Hur kul är det att spela sin svåra icke-moodiga musik? max en låt sedan är det ju inte nice ens? Menar såklart inte att man ska sälja sin musik-soul för ett dansgolvs skull, men det finns ingen motsättning i att få igång energin och samtidigt spela de genrer man gillar:))) haha så uppläxande speciellt m tanke på min fråga:
Kan du inte skriva om hur du började lääära dig? Alltså, ska man ha egen utrustning, vad och hur mkt kostar det, kan man inte bara ha smidiga övergångar mellan olika låtar och det räcker?? Vill också kunna! Emma om http://blogg.ng.se/kristin-zetterlund/2017/05/dj-snack-med-mig 
Tack för stöd Emma!! <3 Håller ju självklart med. Spelar du bara för dig själv kan du stanna hemma och gå loss imho.
Att lära sig är ju olika för alla men personligen ville eller kunde jag aldrig köpa egen utrustning pga dyrt och tar fkn PLATS y’all. Men det är ju så klart ultimat i guess för då kan en träna hur mycket du vill och när du vill! Nuförtin finns ju tusentals tutorials på Yutube på hur man gör så det är verkligen en god start (lol detta fanns alltså ej ”PÅ MIN TID” /old af). Det allra bästa om du inte har egen utrustning är att få in foten på nån bar eller mindre ställe och be att få komma tidigare innan öppning och öva! Känner du nån som kan så be dem haka på och visa opp och bjud på öl typ. Gör det regelbundet tills du blir lite varm i kläderna och lär dig grunderna, sen kan du alltid avancera med tekniken om du vill eller så tycker man att the basics duger för det man vill! Sen finns ju också kurser numera!! Så fett och säkert hur kul som helst.
Eeeeeh har du en morgonrock med rymdmönster (i brist på bättre ord), vart kommer den ifrån?? VILL HA. Paula
MEN JA! Får alltid så många frågor om denna men tyväääärr är den seriöst fyra år gammal från Monki. Men den verkar varit en sån pangsuccé att de borde verkligen bring it back.
Vaaad använder du för smink? Flawless!! Nina om http://blogg.ng.se/kristin-zetterlund/2017/05/bryggeri-bryggera
Gullis! Okej produktlista för denna lewk:
  • Lumene CC Cream som bas. Rebecca Stella concealer. Laura Mercier Matte Radiance Baked Powder som bronzer.
  • H&M Halo Illuminiser i Champagne Gold som highlighter + Anastasia Beverly Hills Sun Dipped palette för att toppa med mer highlighter. Make Up For Ever Sculpting Kit för contour. H&M Puderrouge i Pink Peach.
  • Wet ‘n Wild Max Volume Plus Mascara och H&M Superfine Browliner i Dark Chocolate.
  • Kylie Cosmetics lip pen i Koko K på läpparna!!

PUSS!!

Kristin! Har du flugit med din bigger carry-on från Away än?? Funderar på att skaffa en goding men vill veta att den verkligen går att ta med som kabinväska, eftersom den är en aning större än många andra! Catharina
Yes det har jag! Men har endast flugit med den på lite längre flyg, eller tex Paris är inte långt långt men där gick det smort. Det finns ju olika regler för sånt där, men det står ju alltid innan när du bokar biljetter så bara att dubbelkolla. Men tror tex den kan va lite stor för kortflyg, inrikes etc? Var vrålnöjd med den iaf!!

Kan du inte skriva lite om ditt nya jobb?? verkar så ball ju!!!! kramar Asta
Astaaaa <3 Kan skriva lite mer om det framöver appselut!! So far är det superkul och alla människor är sååå begåvade och passionerade och det är ett helt fantastiskt varumärke att jobba med. Återkommer!

Åh tips på vart man ska ta långprommisar? Vart ifrån är första bilden tagen? Felicia om http://blogg.ng.se/kristin-zetterlund/2017/06/mysigt-lately
Det tråkiga är att jag själv är sjukt sopig på långpromenader så kan typ tre rundor?? Haha ”kan o kan” man ba Google maps kan……………. Jag tappar seriöst bort mig i mina egna hoods, klarar mig inte tio minuter utan Google maps (obs NO joke). Har vääärldens sämsta lokalsinne! MEN första bilden är tagen på bron från söder över mot Kvarnholmen! Väl där tappade jag bort mig :) Trots karta och gps :) Skulle ut på Kvarnis men gick till Sickla och irrade runt åt helt fel håll aslänge och jaa det var inte lika mysigt som det såg ut tyvärr. Annars gillar jag att promenera från Sofia ner mot vattnet och söder runt upp mot Hornstull! Så får man vattnet hela vägen, nere vid Eriksdalsbadet och alla kolonilotter och badplatser… Det är gosigt!!

Lovely Kristin. Jag är en lurker av rang som typ aldrig kommenterar någonstans men nu behöver jag din expertis! ÄLSKAR The Weeknds I feel it coming och nu vill jag har mer låtar som den (den tillhör liksom inte min standardrepertoar av musik så jag är lite lost). Visst att jag skulle kunna leta själv men har en känsla att i det här fallet are you my girl och vet vad jag behöver. Visst har jag rätt?
GOSE! Vet du vad, jag kommer att rekommendera något jag tycker är BEDRE än den låten men som kanske inte är spot on exakt samma typ av musik. Men mina tankar for dit ändå!! OCH det är en av världens i särklass bästa skivor of all time. Frank Oceans debut-mixtape ”nostalgia, UTLRA”!!!!! By god om du inte lyssnat på den än så måste du. Finns icke att köpa eller streama pga mixtape så den får du fixa hem på annat vis blink blink. Det var back when Frank var lite mer poppig eller upptempo i alla fall? Älskar all sides of Frank men denna period är mig mycket kär! Tror du kommer älska <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg