Lilla Ego – Återkomsten

10:11 17 Mar 2014


Fick den bästa födelsedagspresenten i hela mitt liv i fredags när vi äntligen återbesökte Lilla Ego igen. Bara brödet i sig var liksom värt ett återbesök. Rivet smör och en Mofaza därtill och vi var igång.


Inledde denna gång med ett överdåd av rom, som man fick spritsa ut själv på knaperstekta små potatisplättar. Resterande rom spritsades rakt in i min gom, tjoff sa det bara. 


Pauline gick lös på en lax med kålrot och shiso (japp, laxen ligger där under någonstans) som var fint upplagt och gott, men inte lika okristligt hedonistiskt som…


…den här ljuvliga kålkreationen som jag och Lisa stoppade i oss. H.e.r.r.e.g.u.d. Parmesanproppade lammfiléer på det och jag vet inte vad jag ska säga. Touché?


Tog även en tjuvtitt på Chambré Separeet som går att boka för upp till cirka 14 personer. Med tanke på att restaurangen är fullspikad fram till juni kanske det kan vara ett alternativ? 

Tydligen skulle Kent (bandet) gå loss där inom kort. Läge att försöka kuppa in sig där? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla