Så mycket bättre – duetterna

8:30 6 Dec 2014

Idag var det då slutligen dags för det sista avsnittet av säsongens Så Mycket Bättre. Deltagarna packade sina väskor men lämnade inte Gåshaga förrän de sjungit ett par duetter med varandra. Och såhär lät de. 
 
 Familjen och Carola – Det var jag
Sången går sisådär för Johan, men vem fan skulle vilja sjunga duett med Carola ur den aspekten. Strofen “Sjungit med fast ingen kan” blir lite kul. Men satan vilken låt det är i grunden.
 
 Orup och Love Antell – Pojkarna på rad
Som karaoken ur mina pojkdrömmar. Du står där och jazzar när Orup plötsligt dyker upp och stämmer upp i sin egen sång. Du gör det enda rätta, och lägger versen. Tyvärr blir det lite plojigt. 
 
 Amanda Jenssen och Ola Salo – Greetings From Space
Två röster som visar sig passa alldeles utmärkt ihop! Amandas mjuka och väsande stämma trubbar av Olas mer nasala och resultatet blir riktigt bra. Fanimej bättre än originalet.
 
 Love Antell och Kajsa Grytt – Mellan krigen 
De här funkar också riktigt bra tillsammans. Loves väna pojkröst mot Kajsas spetsiga punkstämma blir en bjärt kontrast som accentuerar låtens tema. Fint!
 
 Ola Salo och Familjen – Stay With Me 
Så bra!!! Både Johan och Ola sjunger bäst på det här viset, i rätt tonart och med så mycket luft att de borde köpa utsläppsrätter. Spot on. 
 
 Kajsa Grytt och Amanda Jenssen – Under skinnet
Stämningsfullt som tusan, och även här kontrasterar rösterna fint. Rolig kombo, men hade gärna sett att låten fick komma igång lite mer efter första refrängen. 
 
 Carola och Orup – Genom allt 
Två giganter möts och det blir… tyvärr lite lite väl mycket Doobidoo möter Så ska det låta. Det är (nästan) aldrig bättre när det är roligare för dem som står på scenen än de som tittar på den. 
 
Här hittar du samtliga recensioner av Så mycket bättre

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla