Ledare #4: Med risk för att låta nostalgisk

10:03 17 Okt 2016

Nöjesguiden har alltid haft som grundregel att snarare skriva om det som ska hända, än det som har hänt. I det här numret har vi därför bland annat samlat allt (?) du behöver för att grunda rejält inför Kents avskedsturné, även om det krävde av oss att vi blickade drygt 25 år tillbaka i tiden. Se vad vi gjorde där?

ng_004_001-p1-pdf-r72Nöjesguiden #4, 2016

Jag vet inte hur många gånger jag har sett Kent. Kanske är det ett tjugotal. I vilket fall som helst så vet jag att det strax innan julafton blir absolut sista gången jag ser dem på en livescen, de brukar hålla vad de lovar. Men helt slut blir det inte, utan strax därefter släpper SVT uppföljaren till dokumentären Så nära får ingen gå – även denna gång signerad Per Sinding Larsen och Mathias Engstrand. Ett värdigt och rimligt sista farväl.

När vi ändå var inne på nostalgispåret tog Klara Grape tillfället i akt att kolla läget med några av de andra Grammisvinnarna från 1996. Ni hittar denna resa med bland annat Eva Dahlgren och Brainpools David Birde mitt i tidningen, precis i anslutning till Kent. Förutom det har vi också rest till Kanadas näst största stad Montréal och tindrat, hängt med regissören Nikeisha Andersson på hennes första långfilmsinspelning samt pratat med Rebecca & Fiona inför deras stundande Sverigeturné med liveband.

Givetvis gör vi också det vi är absolut bäst på, nämligen guidar dig till det bästa inom stadens krogliv just nu – oavsett om du bor i Stockholm, Göteborg, Malmö – eller varför inte Mellansverige? Vi ses på krogen, klubben eller på Kent i höst. Då som nu för alltid.

Ett nytt nummer av Nöjesguiden finns ute nu! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG