Blogglogik..

10:42 15 Apr 2016

insta

Tyra har lagt upp den här bilden på sin Instagram och menar på att hon inte köper en ny häst på kan hon köpa en Audi R8.
En Audi R8 kostar från 162,900 dollar vilket i runda slängar motsvarar 1 300 000 sek.

Det är väl ingen som på allvar TROR på att Tyra skulle kunna köpa varken en häst eller en bil för den summan men vi leker lite med tanken..
Jag har hittat en toppenfin hopphäst till Tyra för 187 000 kr HÄR på nätet.
Hon kan alltså få 7 st hopphästar för samma pris som bilen och som den ”häst-hoarder” jag trots att känner henne som så är väl det en alldeles lysande idé… eller?

Vad tycker ni om detta? Det är inte ens ”humble brag” från Tyras sida..
Men är det brag, total avsaknad av verklighetsförankring eller ett sätt att få lite klick och reaktioner?

hastvsbil

13 kommentarer | “Blogglogik..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emma skriver:

    Rätt säker på att hon jämför med en bättre begagnad R8. Hon brukar väl köpa pållar i 300-400k-klassen och då skulle hon kunna få en Audi från mitten av 2000-talet istället. I övrigt verkar hon ha rätt dålig koll på vad saker kostar plus att hon är en skrytmåns.

  2. Dressyrryttare skriver:

    Antingen tar hon tabletter igen.. eller så provocerar hon som hon gjort innan med att skriva ett överdrivet värde på sina hästar.

    Eller så tänker hon en beggad R8 och jämför mot köpet av två hästar. 12åringen och den lilla köttbullen hon hade på bild.

    Who knows..haha

  3. Anna skriver:

    Jag tycker hon ska köpa bilen.

  4. Olivia skriver:

    Frågan är väl snarare hur hon har lyckats behålla sitt körkort de senaste åren…

  5. Nina skriver:

    Tycker snarare att henne sunkiga kommentar ”Alla tjejer förstår det självklara valet, alla killar står i chock” är det som är orimligt..

    1. Stina skriver:

      Eller hur. Tycker det händer titt som tätt att hon slänger ur sig fördomsfulla kommentarer. Och sedan det här med Kineserna..

    2. :S skriver:

      Tack! Vad fan. Jag förstår ingenting. Varför skulle jag vilja ha en häst istället för en bil, bara för att jag är tjej? Kan ju knappast parkera hästen i parkeringsrutan, och inne i lägenheten får den inte plats. Eller borde mina kvinnliga könsdelar av någon anledning vilja ha en häst? Håller man i tyglarna med vaginan? Och vad gör männen med bilar? Stoppar snoppen i avgasröret? Är det därför män vill ha bilar, men kvinnor inte vill ha bilar? SÅ MÅNGA FRÅGOR!

  6. Mikaela skriver:

    Haha.. Hon.. Hahahaha.. Alltså hon tror.. Hahahaha vänta! HAHAHAHAHA

    Äh jag ger upp!

  7. M skriver:

    -Ja, det är ju ett rejält hopp från den Citroën Berlingo som hon leasar nu! Audin går ju, till skillnad mot hästar hon velat ha, att köpa på avbetalning eller just leasa.
    Förresten, hon lånar ju bilar och släp när hon ska transportera sina hästar i väntan på den där B-kortslastbilen som hon beställde för flera år sedan. Verkar det vara oerhört lång leveranstid på den!

  8. Sara skriver:

    Jag hoppas hon driver. En R8 är inte en bil att leka med. Folk verkar tro att det bara är att köpa dessa flashiga bilar, problemet är bara att du ska klara av att hantera krafterna också. Blir nervös när folk ska hantera dessa krafter.
    Sen ska du kunna hantera kostnaderna utöver inköpet också, inte en billig (eller för den delen smidig) bil att äga.

    1. S skriver:

      Det är ju helt uppenbart att hon skämtar. Du behöver knappast oroa dig, jisses alltså.

  9. victoria skriver:

    Herregud, vad är detta!!!!

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp