Engla goes humble brag..

16:00 13 Jul 2016

Engla:

engla

I hate when that happens..
När man glömmer bort sportbilen i garaget som man spontanshoppade på fyllan eller rolexklockan som försvunnit in under sängen och gjort gemensam sak med dammråttorna.
Alla lyxprylar och designerväskor som man helt enkelt glömt bort för man haaaaaar så många…

Och hur kan Engla ha glömt bort vilka designerväskor hon har? Hon har ju dekorerat hela lyan med påsarna och lådorna dom kom i – en ständig reminder för även den ”glömskandes” av bloggerskor.

4 kommentarer | “Engla goes humble brag..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Harkel skriver:

    Varför Engla glömmer eller gömmer bort sina designväskor bland alla påsar,kassar och lådor är på grund av att hon är en ”blogghoarders”!

  2. Linnea skriver:

    Ja en hoarder verkar hon vara som de flesta andra bloggare… Tex Matplatsen! Hon har måååånga gånger haft bloppisar och klädförsäljning till sin grannar (!) som hon umgås med. Klädställningar i långa rader med nästan uteslutande Odd Molly och andra märken från hemsidor hon haft samarbete med. Så antingen säljer hon grejer hon fått gratis eller så köper hon så sinnessjukt mycket kläder som hon bara använder en gång och sen säljer vidare. Vet inte vad som är värst. Den enorma slit-och-släng konsumtionen eller att hon tjänar pengar en gång till på spons/mut/reklam/gratiskläder.
    Men så gör väl de flesta bloggare; hetsar läsare att köpa allt från kläder till inredning och smink (på de hemsidor de samarbetar med) som de i sin tur tjänat pengar på att skriva om. Folk som tar sms-lån för att upprätthålla en viss livsstil och ”hänga med” de lyckade och coola bloggarna… Suck suck suck…

  3. AJ skriver:

    Engla är en seriös blogghoarder med sviktande verklighetsuppfattning. För henne har det blivit helt normalt att shoppa och få kläder mm för tusentals kronor varje månad. För Guds skull, hon har ju genom åren sålt drivor med oanvända kläder eller plagg som är använda en enstaka gång! Hon verkar ha ett rejält shoppingberoende för hon har upprepade gånger påstått att hon inte alls får så mycket ”gratiskläder”.
    S

  4. A skriver:

    Önskar att jag också kunde göra sånna spontana lyxiga fynd i min garderob #mostlikelydont ?

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp