Vad sägs?

18:00 22 Jul 2016

Lady Dahmers Instagram:

dahm

84 kommentarer | “Vad sägs?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Frida skriver:

    ”Look at meee I’m Saandra Deee”

  2. Jenny Andersson skriver:

    Fuck off alla kvinnohatare! ?

  3. My skriver:

    Vad är ens poängen med det här inlägget? Vadå vad sägs? Vad ska vi säga? Det är en bild på en människa………… ? So?

    1. Emma skriver:

      men om du hade scrollat vidare så hade du sett att camcam lagt upp andra bilder där det är en liten vit ruta. det som menas är ju Vad är det Lady Dahmer säger

      1. My skriver:

        Aha! Man måste scrolla flera dygns inlägg för att förstå att man inte får ställa en fråga om ett annat inlägg? Tyvärr, har inte tid att gå igenom en massa text utan valde att fråga istället!

        Ditt svar hade kunnat vara ”I den vita rutan är det tänkt att vi ska fylla i med vad LD säger” istället för ett snorkigt ”men………” aso.

        Tack ändå ??

      2. Emma skriver:

        my: haha okej, förlåt för att jag inte svarade så som du ville

      3. My skriver:

        Du är förlåten. Är ba vanligt hyfs. Om du hade förstått det hade du aldrig svarat så snorkigt = liknelse på sättet du svarade mig.

      4. C skriver:

        Men lägg av My, du frågade ju själv i en väldigt snorkig och otrevlig ton men fick ett trevligt svar. Sen har du mage att bli kränkt över det?! Lägg ner.

      5. Th real Hmm skriver:

        Är du samma ”C” som säger till mig att lägga av också?

        Tycker nog det är dags att du ska lägga av med att peka finger åt folk och säga till dem att ”lägga av”

        *lägga av*

        /Hmm

    2. My skriver:

      C: Min ton i frågan är inte alls snorkig. Det är din tolkning av den tonen och här är en förklaring till frågan. Kanske Emmas ton inte heller var snorkig menad? (Dock talar hennes ”haha-svar” för saken och jag poängterar vad i hennes svar jag tolkade snorkigt efter att ha blivit skrattad åt. Som att alla ba ska veta att en måste scrolla flera dygns inlägg för att förstå ett annat inlägg och därför på nåt sätt inte får fråga om meningen med ett annat inlägg)

      Kränkt? Nej. Det är ett väldigt överanvänt ord online these days. Alla som reagerar på hur de blir bemötta eller på hur någon skriver till någon annan är inte per automatik kränkta. Modeord deluxe.

      1. My skriver:

        C och Emma: Bara i frågan nedanför min finns ett trevligt svar från en ”My”. Värderingslöst, inga fördummande ”men” eller ”ju” vilket talar för att man anser att den man svarar borde förstått/är korkad. Ba kort och koncist: ”Se tillbaka. Då förstår du. Man ska fylla i pratbubblan”. Den som ställer frågan har tom lagt in en värdering i sin fråga – inlägget känns olustigt. I övrigt är frågans poäng densamma som min: ”vad vill du få ut av detta?”

        Stor skillnad. Så hade det varit trevligt att bli bemött 🙂

      2. Th real Hmm skriver:

        @My: Ta inte åt dig av C och att hen fått flera tummar upp. Jag gissar på att C har ett system där hen kan tumma upp sig själv. Antalet är ungefär lika många tummar som hen fick när hen sade till mig att lägga av.Klockan är lite drygt 10 och inte en chans att 16 st gett tummar upp så här dags på dygnet. 😉

  4. Vattumannen skriver:

    Konstigt inlägg! Vad vill du få ut av detta? Känns lite olustigt.

    1. My skriver:

      Titta tillbaka i veckan så förstår du vitsen med bilden. Man ska fylla i pratbubblan

  5. Hellu skriver:

    Kolla de första sådana, då förstår ni mer

  6. B) skriver:

    Vad vill ni få ut av kommentera då? Konstiga är era kommentarer iallafall

  7. Camilla skriver:

    Can’t touch this

  8. My skriver:

    Hon säger ” hinner jag gå på toa innan det är dags att amma igen????”

  9. Belle skriver:

    ”Kommer huvudet ramla av om jag släpper det?!”

  10. ... skriver:

    Kan inte låta bli o tänka på ifall det inte är svårt att ha sex när man är så överviktig? (nasty tankar i know). Någon som har ungefär samma kropp som henne som kan svara på det? Kan väl te.x inte vara så lätt att rida av killen? Om han inte är självmordsbenägen med andra ord då han lär kvävas inom dom närmsta tio sekunderna. Jag som älskar sex o alla möjliga ställningar hade blivit tokig av att vara så pass överviktig, att ha benen på killens axlar te.x är ju sjukt underbart men det måste vara ytterligare en sak som borde vara omöjligt när man väger så mycket? Om man inte har turen att ha en bodybuilder till pojkvän då vill säga som hon kanske har?

    1. Daniela skriver:

      Inga nasty tankar, bara rent ut sagt elaka. Går alldeles utmärkt att rida killen utan att han kvävs. Hur ska man ens kunna kväva killen, man sitter väl då inte på magen… Att ha benen på killens axlar går också bra, man kan vara smidig trots övervikt. Fy vilka fördomar alltså :/

    2. Bella skriver:

      Vad i hela helvete. Är i Lady Dahmers storlek och har sex i alla möjliga ställningar och det går hur bra som helst. Du vill ju bara bodyshama nu. Vilken underbar människa du verkar vara.

    3. Bloggbevakning skriver:

      Har själv varit väldigt stor – det går hur bra som helst! Släpp fördomarna och kom in i matchen!

    4. Alice skriver:

      ”…”
      Okej att man kan vara nyfiken, undra och fundera, men det där var rent ut sagt vidrigt formulerat av dig. Kvävas? Självmordsbenägen? Är du på riktigt!?

      Jag är en sticka på 46 kg. Min bästa vän 95 kg. Hon har då bra mycket mer action i sovrummet än vad jag har. Inga problem där inte!

    5. Kristin skriver:

      Precis som alla andra säger går det alldeles utmärkt, tack för omtanken. Ligger allt som oftast med benen på killens axlar, är ju inte paralyserad…
      Rida är helt kanon, speciellt när en har sjukt starka ben. Med den logiken skulle ju alla tjejer som väger mindre än sin kille bli kvävda av alla ställningar där killen ligger överst. Högre vikt är inte = har tappat all muskelkontroll. Vilka konstiga tankar folk har, rullstolsburna har också sex så det behövs knappt muskelkontroll för att ha bra sex.

      Precis som Cam säger, kom med i matchen.

    6. Bloggbevakning skriver:

      Tja, jag vet inte vad du träffat på för killar men min karl tycker att jag är sexig oavsett. Kanske se över ditt urval lite? ???

    7. Sanna skriver:

      Hur gammal är du? ”Rida av”? ”Kvävas”? ”Självmordsbenägen”? Har du ens haft sex?

    8. Kristin skriver:

      Camilla!!!!! Kritiserar dig då och då men fan vad jag älskar dig ???? Sån jävla burn.

      Har tanken slagit dig Andrea att folk:
      1. Tänder på olika saker/utseenden.
      2. Tänder på den man älskar och deras personlighet inte nödvändigtvis bara utseendet.

      Och att skönhetsideal skiftar.

    9. Petra skriver:

      Tycker alla tjejer om samma saker? Nej, jag tex föraktar dina inskränkta, sexistiska och rasistiska fördomar, där är vi alltså väldigt olika. Jag ser heller inga problem med förhållanden mellan vita och svarta, vilket du gör. Gissar på att även killar gillar olika.

    10. Eazy skriver:

      Bara jag som tycker det är obehagligt (blir typ illamående) och får ont när man kör på ”benen på killens axlar”?

      1. Nettan skriver:

        Jag får mest jävligt stela ben. Blir lite zeb macahan.

      2. My skriver:

        Han kommer in för djupt och rör vid livmodertappen om du känner såna symtom. Dont do that om du mår dåligt av det

    11. Nettan skriver:

      Andrea strikes again! Eller försöker iaf…

      Vem är du, vad vill du världen, och varför är du så urbota jävla dum i huvudet?

      Schas.

      1. The real Hmm skriver:

        Nej det där är inte Andrea. Hon och jag har haft våra duster och om något så är hon en moraltant som visserligen avskyr LD men skulle aldrig skriva om sitt eget sex. 😉

        /Hmm

    12. WTF skriver:

      Du är ju inte nyfiken på det för fem öre. Din fjantiga översittarkommentar handlade enbart om att kränka andra människor.
      Gissa vad?… Andras sexliv angår inte dig!
      Andras kroppar, utseenden osv angår dig inte heller.
      Var lite smart och låt dina elaka tankar stanna i ditt huvud. Skriv ner dom i en dagbok eller what ever om du måste men DU blir INTE automatiskt bättre/coolare/snyggare/roligare för att du försöker såra andra människor.
      Du förblir precis den du är fast elakare. Möjligtvis att majoriteten kommer tycka sämre om dig.
      Känns det bra nu efter dina kommentarer?
      Går du fram till folk på stan också och frågar typ ”-Ursäkta men hur kan du som är så stor få ligga??? Hur kan nån tycka att du är attraktiv, du som är så tjock?”
      Antagligen inte. För att det kanske känns olustigt att vara ett as mot folk irl.
      Surprise…. Du är ett lika stort as nu också. Härligt att kunna vara anonym på nätet, så du vågar lite mer! Modigt.

    13. Margit skriver:

      Klassiskt tjockhat illa förklätt som nyfikna frågor.

  11. Sara skriver:

    Camilla min sköna. Jag tycker att det verkar så Härliga människor i denna bloggen, förutom några bittra och sådär men annars riktigt härligt. Skönt att du har lyckats få en så grym stämning här inne. Som ett litet eget community med awesomeness 🙂 Gott jobbat Cam Cam, riktigt gott

  12. Ebba skriver:

    *kanske ska ta o raka armhålan trotts allt* xD

  13. Keso skriver:

    Hon tänker säkert ”undrar om jag kan stå här och bara vara människa utan att någon undrar hur jag har sex”

  14. ... skriver:

    Men wow vilka reaktioner det blev på mitt inlägg.. Majoriteten av er som svarade är väl säkert överviktiga och därför blir ni så butthurt. Jag var bara nyfiken! Men kul att höra att ni kan ha ett bra sexliv också trots alla kilon.. Som någon annan skrev har jag också väldigt svårt att förstå hur man kan tända på detta dock. Det är inte hälsosamt nånstans att se ut sådär.. Dom flesta killar jag vet som har en överviktig tjej, har enbart varit tillsammans med såna tjejer tidigare, så då känns det lite som att det är någon fetisch dom har som får dom att dras till denna kroppstyp. Smaken är som baken antar jag! Men fortfarande, varför tänder man på detta? Hade jag varit man o min flickvän gått upp så pass mycket så hon såg ut såhär hade jag gjort allt i min makt för att hon ska gå ner i vikt. Som sagt – inte hälsosamt alls. Så nu syftar jag inte enbart på att det inte ser bra ut.. Tänker lite på hjärtproblem o.s.v

    1. Petra skriver:

      Skriver du om hälsa varje gång du ser ngn med en cigg eller en läsk eller en bild på en person som hoppar bungyjump? Kan man inte en person som är tjock få posta en jävla bild utan att det till slut ändå handlar om hur hemskt det är med tjocka? Fattar du att det är taskigt att utmåla en kroppstyp som en fetish? Du kan inte säga ngt som tjocka redan vet så vad sägs om att sluta håna och skamma?

    2. S skriver:

      Det är inte hälsosamt att vara korkad eller fördomsfull heller, men se, det är många som inte hindras av det..!

      1. I. skriver:

        Instämmer helhjärtat!

    3. Keso skriver:

      Sorgligt nog kommer ni aldrig att förstå detta eftersom det krävs att ni två (… Och Andrea) skulle lyckas träffa killar som älskar er för dom ni är, hade ni fått uppleva det skulle det inte vara ett sånt mysterium att någon tänder på den man äskar. Det är så uppenbart och ni fattar inte att ni avslöjar er själva så tydligt.

      1. Keso skriver:

        Vadå? Känns det jobbigt om jag drar slutsatser om dig? ???

      2. Hmm skriver:

        Jag antar att ”Keso” inte svarade sig själv med nicket ”Keso” på det viset utan att det är ”mini Hmm” som har varit framme och varit lite personlighets-sökande igen.. 😉

        /Hmm

      3. Th real Hmm skriver:

        Ovan var alltså jag. Glömde The real.. 😉

        /Hmm

      4. Keso skriver:

        Haha, jag kan visserligen ha mina duster med mig själv men dock i min ensamhet ?

    4. Bloggbevakning skriver:

      Andrea, dra här ifrån är du snäll! Det finns säkert bättre sidor för dig att hänga på!

    5. Bloggbevakning skriver:

      Nä, tycker bara du är jävligt otrevlig och passar bättre inne på klimatet hos svenska bloggare. Ni verkar lika klipska båda två.. ??

      1. Th real Hmm skriver:

        Som jag misstänkte då. Jag har haft mina rundor med Andrea tidigt här i bloggen och är inte förvånad över att hen försökte kapa mitt nick i syfte att svartmåla mig. 😉

        /Hmm

      2. Th real Hmm skriver:

        Men någon form av identitetsproblem förutom namnet har hen om hen ena stunden är prydd och andra öppet skriver om preferenser i sex. :shoock:

      3. P- skriver:

        Men släpp Sandra nu! Blir bara mer och mer skriverier om henne i din blogg. Börjar bli tjatigt……

    6. Sanna skriver:

      Så bara för att en dras till en viss kroppstyp så har en en fetisch? Säger du likadant om killar som bara vart tillsammans med smala kvinnor? Att det är en fetisch dom har?
      Du förstår inte hur någon kan tända på större kroppar, någon annan förstår inte hur en kan tända på mindre kroppar, någon annan skulle aldrig i livet ligga med någon med rött hår och någon annan avskyr tatueringar. Alla gillar olika och det har inte något med ”fetischer” att göra.
      Att ha en större kropp är dessutom inte lika med att vara ohälsosam, precis som att ha en liten kropp inte är det.
      Och nej, jag är inte ”butthurt” för att jag är överviktig, jag är snarare i underkant, (eller var innan jag blev gravid, nu har jag en stor bebismage som en boll mitt på) men jag förstår inte denna ständiga fascination över andra människors kroppar och behovet att kommentera dom. Tragiskt!

    7. Annan Anna skriver:

      hon har precis fått barn – för en vecka sedan eller så. vet inte hur hon ser ut i vanliga fall men förmodligen lite mindre. men spelar ingen roll hur hon ser ut bara hon är nöjd.

    8. vvv skriver:

      Fast va? Jag är nog den mest ohälsosamma person du mött i hela ditt liv (om du nu mött mig) och jag är smal som en sticka. Kroppen behöver inte visa ett skit av hur du ser ut på insidan. /otränad och sockerberoende

    9. Kristin skriver:

      Vet inte om jag ska skratta eller skrika. Ja, jag är tjock men jag har också varit anorektisk (under 45 kg) och normalviktig. Det är ju HELT otroligt att ”vi” (vägrar uttala mig kategoriskt) överviktiga ska behöva känna oss butthurt öht. Så klart jag blir förbannad när du uttalar dig om huruvida jag:
      1. Kan ha sex
      2. Kan vara attraktiv
      3. Är hälsosam.

      Du har ingen aning om vad folk gör. Du vet lika mycket om en överviktigs hälsa som en pinnsmals. Finns gott om smala som äter fel och aldrig tränar och det är också OK och upp till dem.

      Har du aldrig funderat på om att tända på smalt är skadligt?

      Du behöver inte bry dig om min hälsa, du behöver inte bry dig om de som tänder på mig eller vad vi gör. Din ”omsorg” är bullshit.

    10. Daniela skriver:

      Men du frågade ju faktiskt om överviktiga personer i storlek med Lady Dahmer kunde svara på frågan, du fick ju svar på det ? Orsaken till att du fick så många reaktioner är nog helt enkelt bara för att du är en bodyshaming douche 🙂

    11. WTF skriver:

      ”Wow vilka reaktioner” …Alltså va?! ”Wow” till att väldigt många tycker du är otrevlig/elak/mobbare/puckad osv..?!?!

      Tillåt mig vara nyfiken… Är det något att eftersträva, som vuxen, att ALL uppmärksamhet är BRA uppmärksamhet?
      Precis som ett litet barn som de vuxna inte ser… Letar efter en reaktion positiv eller negativ spelar ingen roll… Bara de SER MIG! Svältfödd på reaktioner från sin omgivning.
      Det är så otroligt sorgligt, när det handlar om barn. Som vuxen, däremot, är det hög tid att förstå sambandet att kärlek skapar kärlek… Respekt föder respekt och hat föder hat.
      Bilden föreställer en kvinna som fött och närt tre barn. Hon jobbar aktivt för att vara stolt över och älska sin kropp. På tal om ”hälsa”… Det är väl fantastiskt hälsosamt om något. Jag önskar jag hade hälften av denna kvinnas mod och styrka! Istället för att trycka ner henne (eller någon annan) på min nivå (så hon blir lite osäkrare på sin kropp t.ex) så vill jag HYLLA hennes styrka och mod. Jag är nämligen övertygad om att hon hjälper andra att bli modigare också.

    12. HannaPanna skriver:

      Stod du framför mig och sa det där skulle du få en örfil och en utskällning. Du är fan i mig inte riktigt frisk någonstans. Lås in dig själv och kom inte ut det här århundradet igen tack.

    13. L skriver:

      Själv har jag väldigt svårt att tänka mig att dina sexpartners verkligen tänder på dig. Dom måste ha en fetisch för tröga och inskränkta människor

  15. Danie skriver:

    Bodyshaming är så ute! Utöver det, så födde madamen på bilden en son för mindre än en månad sedan så hennes kroppsmått är helt oväsentliga även för dom som, av outgrundliga anledningar, tycker att size 0 är det enda rätta.

  16. Lisa skriver:

    ”I’m sexy and I know it!”

  17. Frida skriver:

    Jag är tjock. Min pojkvän är smal. Vi har världens bästa sex och älskar varandra mer än något annat på jorden. Men om du vill berätta för mig att vår kärlek är värd mindre/bara är någon slags lustig fetish pga vad vågen visar när jag ställer mig på den, då är det DIG det är synd om. Inte mig. Kärlek har inget att göra med fettprocent. Jäkla trattskaft. Jag förstår varför ni är så ensamma och bittra att ni har tid med sånt här fjanteri.

  18. Tuula skriver:

    Alltså, jag fattar inte folk som ba ‘jag förstår inte hur folk kan tända på människor som *blablabla* *insert valfritt utseende*’. Liksom, näe det behöver du inte förstå heller. DU behöver ju inte tända på dem. Och många saker du tänder på är det förmodligen många andra som absolut inte tänder på.
    Att tycka olika is a thing liksom. En del tycker kanske att du är jättevacker och sexig medans andra tycker att ‘uhhhh’ och aldrig hade kunnat tänka sig att ligga med dig. Så svårt är det inte att förstå, tycker en ju. Olika människor tänder på olika saker. Wow, what a weird thing.

  19. A-K skriver:

    Dessa inlägg med pratbubblor är såå trååååkiga. Påminner mig om när jag var liten och bläddrade igenom min mammas mosters veckotidning, där man kunde skicka in en pratbubbeltext på en kändis, och då kanske vinna ett grattis i tryck två veckor efter i tidningen. Suck.

    1. My skriver:

      Haha! Tänkte samma sak när jag förstod vad som menades med inlägget! Alltså ang tidningarna, inte att det är tråkigt.

      Däremot ser jag en lätt ingång för folk till att skamma just LD pga vikt och så ska det va skojigt på nåt sätt. Men folk verkar ju reagera mot och det är ju toppen ????

  20. LA skriver:

    Fan va goa majoriteten av er här inne är. Blir så himla löjligt glad när jag ser alla era kloka kommentarer 🙂 KÄRLEK <3

  21. Ostbåge skriver:

    ”Damn it, inga volanger på baddräkten och mina klonkisar är för små, detta poolparty kommer gå åt H-vete.”

  22. Mia S. skriver:

    ”Klädkoden var ju ”den lilla svarta” ?”?

  23. Maja skriver:

    ”Skönt att man ser ut som jag gör, då behöver man aldrig oroa sig över sexuella trakasserier”

    1. Bloggbevakning skriver:

      Exakt! Vi är även svårare att kidnappa!! =)

  24. S skriver:

    Snarare ”synd att det inte hjälper mot sexuella trakasserier att vara tjock”

    1. Maja skriver:

      Det hjälper om du både är tjock och ful.

      1. Kristin skriver:

        Wow så insiktsfullt

      2. S skriver:

        Fast det gör ju inte det?

    2. S skriver:

      Precis!
      Jag har varit tjock som fan (ja jag får skriva så om mig själv, menar inget illa mot någon annan) och åkte på mer sextrakasserier då än vad jag gör idag när jag inte längre är det.

      @S, kan inte du vara snäll och byta namn? Eller är det jag som skrivit ”Fast det gör ju inte det?”? Jag vet fan inte

  25. Torkad fisk skriver:

    ”Burn me up, Scotty”

  26. Emmas skriver:

    ”Hur gör man för att bli dagens tofs-hållare när man har flätor?”

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG