Att blogga om att inte blogga..

11:00 7 Aug 2016

Annica Englund:

annica

Jag har tagit upp fenomenet tidigare – det här med att blogga om att man inte ska blogga.
Annica har tagit en bloggpaus på EN dag – knappast en paus..inte ens en P – och läsarna är myyyyyycket kritiska till att hon inte upplyste dem om detta fatala övertramp i ett eget blogginlägg.

Jag vet inte hur ni funkar men jag kan känna att om man inte vill lägga tid på bloggen på 24h så vill man ju då heller inte lägga tid på att berätta på bloggen om att man inte vill lägga tid på bloggen, eller hur? För då lägger man ju tid på bloggen..

Har bloggarna en skyldighet att upplysa läsarna om att de inte kommer blogga på en dag? Eller får Annica kritik just för att hon normalt är väldigt bra och stabil på att sköta sin blogg?
Jag ser knappast samma kritik inne hos Paow när det ekar ack så tomt. =)

7 kommentarer | “Att blogga om att inte blogga..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Bella skriver:

    Alltså Dessies uppdatering.. Vill inte ens gå in längre. Får hon mer betalt ju längre reklaminlägget ligger överst eller?

  2. Bella skriver:

    Btw; ”Pheobe do you have a plan?” ”I don’t even have a pla…”

  3. Matilda skriver:

    Det är inget som upprör mig det minsta, men måste säga att min åsikt är att de kunde gå och nämna att de ämnar ta en dag ledigt. Jag kommer inte till jobbet idag, ses igen imorgon.

  4. a skriver:

    Annica skrev för några veckor sedan att hon skulle börja med bloggfria dagar. Mestadels lördagar. Så läsarna är informerade att det kan vara tomt i bloggen någon dag då och då. Men en del läsare blir helt crazy och ifrågasätter om, när och varför hon inte bloggar.

  5. Anna skriver:

    Såg du Gabjoss reklaminlägg om de där smoothisarna?
    Hon nämnde ens inte att det var reklam, bara bild på dem samt den vanliga lyfta till skyarna.

    1. Keso skriver:

      Hon skrev ju att hon har köpt dom.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG