Pax för att vara hundvakt!!!!!

15:23 3 Aug 2016

Ellen Bergström:

Fast jag vet inte om jag skulle köpt en jakthund att ha i stan..
Kanske ska Ellen och Mike börja jaga småvilt på fritiden?

Om en vecka blir det här vår nya familjemedlem ??? Det är en Beagle ❤️

A photo posted by Ellen Bergström (@ellenbergstrom) on

7 kommentarer | “Pax för att vara hundvakt!!!!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Lisa skriver:

    Så himla söt ? men en del bör ha i åtanke vilka raser man inte ska köpa när man bor i stan.

  2. Sara skriver:

    Ja en sådan hund vill vara ute i skog och mark, spåra och söka… ? Många köper nog hundar baserat på utseende och tänker inte på vad hunden behöver i form av miljö, motion, aktivering.

  3. C skriver:

    Äsch, jag har en Beagle och bor i New York och han mår hur bra som helst. Jag åker ut med honom i till skogen och natur så ofta jag kan. Bara för att det är en jakthund betyder det inte att de jagar hela tiden. Beaglar är lätta att aktivera hemma också genom att gömma saker för den att hitta

  4. Ansjovis skriver:

    Det beror på vilka linjer hunden är från! Vi har en energisk vallblandning från sällskapslinjer och han klarar sig fint i stan bara vi tillgodoser hans behov av både mental och fysisk stimulans. Det funkar bara man är villig att planera runt hundens behov!

  5. EM skriver:

    Är själv stark motståndare till att folk köper en jakthundsras för att ha som enbart sällskapshund. Beagle (vad jag har fått berättat för mig) har fötts upp i många år för att användas till djurförsök och forskning! Beaglen är oftast väldigt snäll och lätthanterlig så b.l.a därför skulle den passa som försöksdjur , så hellre jakthund för sällskap än till ett forskningsinstitut …. 🙁

  6. C skriver:

    Så söt den är!?? Tror jag står över som hundvakt då vi har en liten drevervalp hemma som springer runt och gör saker hon inte får.??

  7. Moody skriver:

    Otroligt söt liten hund. <3

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp