Varför vänta?

18:53 13 Aug 2016

Kissie:

Kissie svarar på lite frågor på sin blogg och en av dem handlar om vad det värsta som någonsin hänt henne är och hon svarar så här:

kissie

Men varför vänta på hennes bok när ni kan läsa det här istället?

Kissie och hennes bror Peter – som då arbetade på just Nyheter24 – gick runt och spred popaganda för Nationalsocialistisk front som är ett nazistiskt parti och hade den goda smaken att filma det hela och posta det på nätet.
När Kissie blev konfronterad av Nyheter24’s Pascal Engman hotade hon honom till livet och..
Eller, äh, ni får se själva istället..

Här följer hela skeendet i kronologisk ordning.

Videon med propaganda.

Nyheter24s första artikel.

kissie4

Samtalet mellan Kissie och Pascal där hon hotar honom med orden:
– Ta hoten jävligt seriöst, för kommer inte den här artikeln försvinna så kommer du inte kunna gå så mycket stryk du ska få, din lilla bög.

Hoten anmäldes givetvis av Nyheter24 men efter att Kissie publicerade en ursäkt på sin blogg så drog han tillbaka sin anmälan men Kissie ska ändå ha förlorat massor av sina annonsörer.

”Här med tar jag avstånd från alla rasistiska och nazistiska åsikter. Jag ber dock om ursäkt för mitt utbrott på nyheter24’s reportrar.
 Videon är inspelad för ca 4 år sedan för till min lillebrors blogg där han ville få fler läsare, videon är alltså inte seriös och han menar inget illa i videon. Han var alltså runt 15 årsåldern, och ville enbart provocera.
.

Jag minns detta extra tydligt eftersom Nyheter24 anställde mig i stället för Peter. Wiii! =)

 

19 kommentarer | “Varför vänta?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Olivh skriver:

    Jag är lite förvånad över att kissie är kvar i bloggvärlden. Hon är tråkig, hon verkar inte kunna utveckla hennes ”varumärke”, hon har mobbat folk i flera år… And the list goes on.

    1. Emma skriver:

      Håller helt med, så otroligt tråkig person. Och hon fortsätter ju att mobba folk, fast lite mer diskret bara, fattar inte hur man kan samarbeta med henne som företag.

      1. madelene skriver:

        Alltså, nästan alla bloggarna är ju otroligt tråkiga ”vanliga/norm” personer. Alla följer mallen, alla följer reglerna, ingen sticker ut.

      2. madelene skriver:

        Madelene – nej? Det är ju inte enkelt. Det är precis varför folk klickar in sig från sina bokmarknaden varje dag på dessa tråkiga fucking svenne-bloggar. Det blir ju en vana? *skämskudde* eller vad det nu är ni säger, så är det ju. Jag vill inte ens läsa skiten, sen blir jag uttråkad och klickar in mig på en efter en, så tror jag det är för många.

    2. The Real Emelie skriver:

      Hon slänger ut lite provocerande saker då och då, typ att dunjackor är fula och ingen får ha dem, då får hon uppmärksamhet och hänger kvar. Men jo, hon är lika tråkig som alla andra.

      Jag har slutat läsa Kenzas blogg, nu försöker jag avvänja mig från Dessies, och sedan kommer Kissies. Sen är Blondinbella, Lady Dahmer och Bloggbevakning kvar.

      1. Men... skriver:

        Avvänja? Det är väl bara att sluta läsa och fokusera på sitt eget liv.

      2. The Real Emelie skriver:

        Men du men, människan är ett vanedjur. Och en del personer är så att de gör en del saker om och om igen i viss ordning. Typ de bloggar jag läser när jag inte har någonting bättre för mig. Vad angår det ditt liv?

      3. Olivh skriver:

        Tycker att blondinbella är den enda som levererar. Hon uppdaterat flitigt. Intressanta inlägg. Jobb förutom bloggen osv.

  2. hejhej skriver:

    Som man bäddar får man ligga kissimurran. allt har konsekvenser serru

  3. Sara skriver:

    HALLÅ CAMCAM!!! Jag efterlyser ”next post”-knapp nedanför alla kommentarer. Så jävla jobbigt att skrolla hela tiden om man är flitig kommentarsläsare som jag! ?

    1. S skriver:

      Håller så med! Kommentarerna är ju halva nöjet, och även om jag har ett vältränat scrollfinger så skulle denna blogg bli ännu lite bättre än vad den redan är med nästa inlägg-knapp under kommentarerna 🙂

  4. Vivvi the one and only skriver:

    Är paow paow så desperat att hon nu gör reklamfilm för bettingföretag? Sätt hennes reklamfilm?

    1. Felle skriver:

      Såg den precis! Måste vara satir?? Menar hennes tips? ”Uppdatera mycket”, ”kom med nya idéer”.

      1. Vivvi the one and only skriver:

        Ja. Min tanke med :’D

    2. Bella skriver:

      Camcam har skrivit om det 🙂

  5. Lilla My skriver:

    Jag som polska (jaaa, kära ni, vi kvinnor borde inte benämnas som ”polack” btw) kan tycka och tyckte att detta var det vidrigaste, låt oss kalla det mest, ”provokativa” Kissen någonsin använt. Vidervärdigt! (Jag vet, inget autentiskt ord). Att det är för att provocera -ja… Är det någon normal polack/polska med någorlunda allmänbildning som skulle göra något sånt eller ens tänka tanken… Nä! Örk, blä, fy och skäms – och då gillar jag faktiskt (på senare tid) Kissen! Borde veta bättre och se tillbaka på sitt (uppenbarligen ganska nära då hon bara för någon tid sen var där) ursprung och dess liderlighet. ??

    1. :D skriver:

      ”vedervärdigt” är ett riktigt ord. 🙂

  6. Camilla P skriver:

    Hon är ju ett orginal Kissie men jag gillar henne på RixFM de gånger jag har kyssnar

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg