Är detta hälsosamt?

16:30 13 Aug 2016

GabJoss:

sugar

När man läser Ida Wargs text om hur man håller sig hälsosam även efter man fått barn och sen ser alla GabJossans bilder med sockerbomber och halvfabrikat kan man ju fråga sig om Ida sniffat lite för mycket på nån burk med målarfärg för det är snudd på lyteskomik.

En vegetarisk kost kan i många avseenden vara hälsosam men om den bara består av socker och halvfabrikat så tackar jag gärna nej – vänligt med bestämt.

Okej, om det varit nån gån i bland men detta återkommer oftare bland hennes bilder än Foki byter hårfärg.

22 kommentarer | “Är detta hälsosamt?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Wilma skriver:

    När la hon ut bilden? Hittar den inte

    1. Felle skriver:

      De gjorde SFS så bilderna är borttagna.

      1. H skriver:

        Vad betyder SFS?

      2. Dennina skriver:

        Spam for spam. Gilla massa bilder och få massa gillningar tillbaka. Tror jag.

      3. michaela skriver:

        shoutout for shoutout 😉

  2. j skriver:

    Gabriella säger dessutom själv att hon äter något sött varje dag

  3. M skriver:

    Gabriella och henne sfs, haha… Men för att inte #näthata så ska jag kommentera något snällt, heh. Hon verkar vara en snäll människa och en underbar mamma till Jason. c=

  4. Frida skriver:

    Det var min första tanke – HÄLSOSAMT LIV?! Största lögnen nånsin haha, bara för att Gabriella är smal och nätt och ibland äter bönpasta istället för vanlig och ”tränar” på sin yogamatta hemma (läs: ligger halvnaken på mattan och tar bilder) betyder inte det att hon är hälsosam……

    1. A skriver:

      Vänta bara tills hon får sitt nästa barn och passerar 25+ , då blir det minsann andra bullar (på kroppen?) Mvh från en som var supersmal innan två graviditeter.

  5. Emma skriver:

    camcam, har du sett sindys senaste instagrambild? om inte, gör det.
    vet inte riktigt vad hon ville få ut av den bilden…

    1. Vivvi the one and only skriver:

      Den bilden var allt annat än hälsosam!

    2. Och du då? skriver:

      Vad vill du få ut av att tipsa om detta, mer skvaller?

      1. Li skriver:

        Vad gör du på en blogg om bloggare, när du undrar över varför någon tipsar?

  6. vni skriver:

    Fast det är inte så konstigt att GabJoss rekommenderas av Ida med tanke på hur mycket socker och halvfabrikat Ida sjäv äter. Sen kompenserar Ida detta med att ta kosttillskott…
    Det är massor med fruktsocker i hennes smoothies och hon är förvånad att hon blir pigg av dem, sen läggs några spenatblad och lite havtorn i och då kallas det lunch. Eller när hon ”lagar mat” = kokar en sötpotatis och lägger dit sallad. Hon lever på att vara ”hälsoförebild” men uppmanar till detox (som det inte finns några vetenskapliga belägg på att det behövs/funkar). Och alla unga som kollar på hennes kanal, som börjar kontrollera sig själva via detox och ersätter måltider med smoothies… Näe, det känns inget vidare.

    1. r skriver:

      Det är FRUKTSOCKER. FRUKTSOCKER.

      1. vni skriver:

        Sorry; *Det är massor med socker i frukten i hennes smoothies

  7. Anna-Karin skriver:

    Ja det är sjukt va hon proppar i sig sötsaker. Dumt att lägga sig till med en sån vana, som många andra säger, det kommer en dag när hennes förbränning inte är på samma nivå, och då kan det vara svårt att sluta.
    Nog för att det är nyttigt med frukt, men i såna mängder får hon ju i sig tok för mycket fruktsocker. C-vitaminbrist lär hon ju inte lida av iaf:)

  8. Iza skriver:

    Tycker man får kalla sig själv hälsosam även om man inte är värsta träningsfreaket som väger allt man äter! Gabriella går ju massor varje dag, yogar och äter ofta hemlagad mat som är HÄLSOSAM! Visst hon unnar sig något sött varje dag och det är kanske inte det bästa men att kalla henne ohälsosam tycker jag är lite överdrivet! 🙂

    1. Helin skriver:

      ”Hemlagad mat som är hälsosam”- vad är det för mat? Mer eller mindre allt hon visar upp är halvfabrikat. Bara för att hon går en massa varje dag gör det inte henne hälsosam.

  9. Emelie skriver:

    Det är aldrig bra att äta för mycket mängd av samma sak, vare sig det är godis, frukt, skräpmat, sallad m.m. Därför man ska variera

  10. Charlotta skriver:

    Alltså ni som säger att det är mycket fruktsocker i Idas och Gabriellas kost vet inte vad ni pratar om (om ni tänker på fruktos dvs). Det är extremt lite fruktsocker även om man äter frukst i stora mängder och dessutom får man i sig massor av andra bra saker när man äter frukt. Det Ida äter är i många fall helt kompletta måltider om man har någon kunskap om kost och näringsämnen.
    Däremot verkar Gabriella äta munkar varje dag samt nutella och choklad vilken inte är lika bra, Även om hon kombinerar det med frukt.
    En varierad vegetarisk kost är det bästa för kroppen, men lagom av allt!

    1. The real Hmm skriver:

      Jag var med dig hela vägen till du skrev att en varierad vegetarisk kost är bäst för kroppen. Det behöver inte alls vara sant utan en kost bestående av kött ibland är ofta bättre för oss.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG