Hugo gör det igen!

18:00 14 Dec 2016

Hugo Rosas & Paula:

hp

Efter det ringde jag resebolaget som jag bokat vår Thailandsresa genom. Jag måste ju flyga hem några dagar tidigare och det gör jag med Leonore. Jag var ganska säker på att jag hade bokat ombokningsbara biljetter, det har jag inte konstaterade dom. Det var bara att boka en ny biljett. //Hugo

Så här lugnt beskriver Hugo vad som hände..
Här nedan ser ni hur Paula reagerade:

Läste du att Hugo gjorde en miss som han inte kom ifrån? Jag var typ tvungen att meditera för att inte ha ihjäl honom..//Paula

Jag fattar verkligen inte hur han kunnat driva flera framgångsrika företag! Han verkar ju helt inkapabel till det mesta som handlar om ansvar och uppstyrning.
Hade han varit min kille hade han fått veckopeng och noll tillgång till andra konton.
Kul att ha en näst intill ”på egen hand omyndigförklarad partner” som mest bara fuckar upp saker.. Han kan ju inte ens handla kyckling utan att komma hem med schnitzlar.

Gaaah!

10 kommentarer | “Hugo gör det igen!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Svea skriver:

    Men så dum kan han ju inte vara eftersom han startat upp företag som sedan gått bra. Det är Hugo som försörjer familjen. Finns väl ingen felfri människa? Skillnaden är att Hugo vågar skriva om det.

    1. Anonym skriver:

      Känns som mycket är uppgjort och att dom vill framstå som ett ”galet par” eller nått haha….

  2. Anonym skriver:

    Paula har väl påstått att han har ADHD, dock är han inte diagnostiserad? Hans beteende påminner mycket om min sambos (som har ADHD) iallafall. Glömmer saker, dålig planeringsförmåga osv. Så det kanske beror på det, inte att han är en oansvarig jättebebis med noll ansvarskänsla.

    Bara spekulationer från min sida. Men önskar verkligen att folk förstod mer om hur ADHD påverkar en människa 🙂

    1. K-Town skriver:

      Fast jag blir mer irriterad över att folk inte tror att vi kan lära oss, det kan vi och det går att hitta individuella strategier för att komma ihåg och bli bättre på att planera. Jag har själv ADHD men fullkomligen vägrar att framstå som en jättebebis och har därför kämpat som FAN med att hitta sätt för att klara mig själv. Alarm på mobilen, appar med ”att göra”, post its och arbetsminnesträning. Självklart hade det varit lättare om jag bara kunde lämpa över allt på någon annan, men det känns inte OK att min sambo ska behöva dra i allt kring planering, komma ihåg saker osv. Det blir ju fel och virrigt ibland ändå, precis som för alla andra, men ogillar när en har diagnosen lite som en ursäkt för beteende som en inte riktigt pallar jobba med. De flesta (även utan ADHD) tycker ju ändå att det är ganska behagligt om andra tar hand om allt det tråkiga, jag har nog mest blivit tvärtom för att jag alltid har varit en ”ska fan visa er!!!” 😛

      1. Anonym skriver:

        Håller med dig till 100%! Min sambo jobbar skiten ur sig för att klara av ett ”normalt” liv och jag hade inte accepterat något annat. Menade mest att hans beteende kanske beror på ADHD, det är ju lite mer förståeligt i så fall än om han är helt frisk så att säga.. Men det är ju bara spekulationer allt detta, vet inte ens om han har ADHD 🙂

        Ber om ursäkt om min tidigare kommentar uppfattades som att folk med ADHD är ”hopplösa fall” och inte kan lära sig, det är absolut inte vad jag menade! Ni kan utvecklas och hitta strategier som fungerar för er, precis som alla andra.

  3. Madeleine skriver:

    När blev glömskhet och intelligens direkt sammankopplade? Du kan vara glömsk och ha fenomenala företag. Hört talas om att anställa kompetens som en själv saknar? Om man är glömsk anställer man någon som är ordningsam.

    Om du nu vill ha en partner som är ordningsam så låt det stå för dig men klanka ner på någon annan visar bara på vem du är. Ha en blogg och delge gärna dina åsikter men vara elak och sur hjälper allra minst dig.

  4. Anonym skriver:

    Fan vilken nolla du är!

  5. Ella skriver:

    Om det är någon som är ointelligent så är det fan du. Vilken patetisk brud!

  6. Sandra skriver:

    men vilken IDIOT du är! Har du inget bättre / viktigare för dig än att klanka ner på någon som ej gör saker på de sätt du gör dom på? Vad angåer de dig om han bokar om sin biljett eller ej. Skaffa dig ett liv o ngt viktigare o blogga om.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp