Det bästa och sämsta med att vara gravid.

14:00 18 Feb 2017

Elaine Eksvärd:

arts

Elaines lista på de bästa och sämsta sakerna med att vara gravid är svinkul.
Den innehåller en del fakta jag inte hade en aning om – exempelvis att man får ett förstärkt luktsinne samtidigt som man får en extra gasig mage.
Inte en helt vinnande kombo med andra ord.

Allt detta känns ovärdigt men tur att man känner sig het i övrigt med sina juicy boobs, fantastic hair och glowing skin. Stinky fart machine i en snygg förpackning helt enkelt, fifan.//Elaine

Jag såg faktiskt en video om fisar i veckan – om varför man inte tycker att ens egna fisar luktar lika illa som andras som var riktigt intressant – om man som jag gillar konstig fakta. =)

Efter att ha sett den videon så kan jag inte låta bli att undra hur stackars Elaine skulle hantera om Gustav gick loss på en diet bestående av enbart bönrik mexikansk mat.

Med detta sagt så börjar jag inse att jag har lite för mycket ledig tid till hands att fundera ibland…
🙂

14 kommentarer | “Det bästa och sämsta med att vara gravid.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anonym skriver:

    När jag var nygravid mådde jag illa av mina egna fisar och startade världskrig om min man la av en laktosfis (vilket i övrigt borde vara straffbart). Annars är mitt luktsinne som vanligt men hörseln är på topp och jag hatar alla som andas högt, tuggar tuggummi, harklar sig, surplar kaffe, slår i tänderna i bestick, smaskar, rapar m.m.

  2. Sofia skriver:

    Alltså catten Hedlund… hon har lagt upp på instastory en bild på en låt som heter ”all i do is win” och skrivit ”när hon blev släppt vid häktesförhandlingen” Hahaha självinsikten är så obefintligt så det finns inte? Också en bild på att det var ett år sen hennes körkort rök. Varför man ni vill påminna alla om det?

  3. ABCD skriver:

    Min lillebrors morgonnöje när vi var små: ligga och fisa under sitt täcke och sen dyka in och dra djupa andetag. 🙂

    1. Skrattar skriver:

      Härlig kille! Gjorde min dag/kväll!

  4. Anonym skriver:

    Det värsta med att vara gravid måste väl ändå vara att det kommer ut en gnällig människa som man ska ta hand om resten av sitt liv?

    1. J skriver:

      Ja fyfan. Stackars dina föräldrar som fick den bittraste av dom alla 😉

      1. Anonym skriver:

        Ja, det är ju det jag menar. Jag har varit jobbig och bitter i 28 år och har inga planer på att sluta. Syskon har jag också. Stackars mina päron, dom ville bara ha en gullig liten bebis, så fick dom tre skitungar istället. Nu är dom fast med oss. Stackars satar

    2. Anonym skriver:

      Stackars dina föräldrar då 🙁

  5. Jeanette skriver:

    Ja.. varje graviditet är ju sannerligen olika var allt jag tänkte när jag läste Elaines lista. Är gravid i åttonde månaden och kan nog bara skriva under på det om gravidursäkten och att folk blir snälla. Hon borde egentligen skrivit ”jag” och inte ”man” i listan, men det kanske inte blir samma sak då..(?)

    1. Lisen skriver:

      Jag håller med dig! Alla graviditeter är olika och tycker att ”man” borde vara försiktig med att skriva alla på näsan med hur de känner. Ska ha vilken dag som helst nu och är liiite trött på att framförallt kvinnor som har varit gravida talar om för mig saker som ”man har inte varit gravid förrän man varit i vecka 42” (för ickeinsatt betyder det två veckor över tiden). Jag mår ibte jättedåligt men får på riktigt huvudvärk av alla goda råd och tankar jag för trots att jag inte frågat ???

      1. Jeanette skriver:

        Folk alltså! Håller med! Det verkar vara så himla många som tror att de är experter på ”graviditeter” så fort de fött barn. Hoppas att jag inte glömmer bort att alla graviditeter olika när mitt barn är fött!!!

  6. Anonym skriver:

    Ja bättre luktsinne har man garanterat, kan typ spy av någons andedräkt, men bättre hy?! Ehh nej tycker det dyker upp finnar här å där:/

  7. G skriver:

    Hehe, det där med håret alltså..
    Håret påverkades inte nämnvärt av första graviditeten, men när jag sedan ammade ramlade en massa hår av.
    Efter att jag slutade amma blev jag gravid två månader senare och nu växer håret väldigt mycket. Vilket såklart leder till att det står hårstrån och hårtestar åt alla håll som inte kan läggas i någon frisyr. Jag känner mig så fin. Verkligen.

    1. Naj skriver:

      Håret brukar generellt bli tjockare under graviditeten pga alla hormoner sen ca 3 månader efter tappar man de man vanligtvis skulle tappat. Kvittar om man ammar eller inte. Gäller självklart inte alla.

      Mitt hår blev tjockare under graviditeten, tappade inte ett hårstrå efter och är nu gravid igen och håret är tjockare nu än någonsin ?

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp