Jag får inte riktigt ihop det…

10:16 28 Feb 2017

Dessie:

de

Dessie har ett samarbete med ett superhemlig sida som heter ”Best Secrets” där man – via ett medlemskap – får shoppa designerprylar till kraftigt rabatterade priser.
Dessie menar på att hon har fått 100 st exklusiva medlemskap att ge bort och de kan inte ha gått åt med någon vidare fart eftersom jag utan problem kunde signa upp mig mer än ett dygn efter att inlägget lagts upp.

Många av läsarna menar att det går alldeles utmärkt att ansluta sig utan Dessans länk vilket hon skriver är förtal och en total osanning. Många tror även att prylarna är piratkopior eftersom de säljs så billigt som till 80% av originalpriset.

Och som om det inte skulle vara nog!
Dessie är SÅ snäll att man får 200 kr i form av en värdecheck om man handlat för över 600 kr AV DESSIE!
Jag fick en sådan voucher i mailen i samband med att jag signade upp mig så hur mycket den har med Dessie att göra är högst oklart.
Det står ingenstans att den skulle ha med Dessie att göra så jag antar att alla får en sådan när man signar upp. Men det låter bra, eller hur? 🙂
SÅ snäll!

Skärmavbild 2017-02-28 kl. 10.10.41 Skärmavbild 2017-02-28 kl. 10.10.55 Skärmavbild 2017-02-28 kl. 10.11.11 Skärmavbild 2017-02-28 kl. 10.11.22

49 kommentarer | “Jag får inte riktigt ihop det…”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hanna skriver:

    Det står på hemsidan ”Mode – endast för inbjudna” Jag har kollat runt på hemsidan men jag ser ingenstans där man kan signa up sig själv?

    1. Emma skriver:

      Det går, jag signade upp mig utan någon inbjudan redan i höstas : )

    2. Team BestSecret skriver:

      Hej Hanna,

      För att bli medlem måste du bli inbjuden av en befintlig medlem eller av en samarbetspartner till oss, som i detta fall är Dessie. Gå in på hennes blogg och kika in hennes inlägg om oss så kan du registrera dig!

      Kontakta gärna vår kundtjänst på 08 667 41 42 om du har några fler funderingar!

      Mvh
      Team BestSecret

  2. Reklam för den sidan har emellanåt dykt upp på min FB-sida, så särskilt hemlig är den inte precis. Jag skulle kunna ”regga” mig utan inbjudan av någon annan. Dock hade jag inte lust. Sidan ville ha mitt namn, adress och mail.

    1. P skriver:

      Det är väl inte konstigt att en hemsida där tanken är att du ska beställa hem grejer ber om adress, namn och mejl? Hur menar du att de annars ska kunna skicka grejerna en beställt? Nu har jag inte för avsikt att registrera mig på den här hemsidan, men att det skulle vara märkligt att de behöver uppgifterna du listar är ju ett underligt resonemang.

      1. Camimami skriver:

        Skrev inte att det var konstigt. Jag bara berättade.

        1. Anonym skriver:

          Haha men grattis.

    2. Anonym skriver:

      Sidan är precis som Campadre och Members men med ett betydligt större utbud då det är ett Tyskt företag och inte svenskt.

      1. Team BestSecret skriver:

        Hej! Ja visst är vi lite lika Campadre och Members men den stora skillnaden är att vi har ett eget lager nere i Tyskland med alla våra varor. De andra två är så kallade ‘flash sales’ vilket inte vi är. När du beställer något från oss finns det redan i lager och vi leverera produkten till dig inom 7 arbetsdagar 🙂

        Kontakta gärna vår kundtjänst på 08 667 41 42 om du har några fler funderingar!

        Mvh
        Team BestSecret

    3. Team BestSecret skriver:

      Hej
      Du har rätt BestSecret släpper in ett begränsat antal medlemmar vi FB också och kommer att fortsätta med det tills vi har nått ett vist antal då stänger vi dörrarna och då kommer man endast in via rekommendation av en befintlig medlem. Detta är reglerna som vi måste följa för att få sälja både årets och förra årets kollektioner till så låga priser från våra partners/varumärken Har du fler frågor så kan du alltid ringa vår kundtjänst på 08/667 41 42 Mvh
      Team BestSecret

    4. Team BestSecret skriver:

      Hej! Vi marknadsför BestSecret även på Facebook, men till bestämda målgrupper 🙂 Du kan registrera dig utan att bli inbjuden av en befintlig medlem men då måste du gå via en samarbetspartner som t.ex. Dessie.

      Kontakta gärna vår kundtjänst på 08 667 41 42 om du har några fler funderingar!

      Mvh
      Team BestSecret

  3. Emma skriver:

    Det pinsamma är att Dessie försöker få allt hon är inblandad i att låta så lyxigt och exklusivt medan en snabb googling visar att alla hennes små samarbeten är lågbudget eller som det här, inte riktigt lika exklusiva som hon vill få det till. Och sen ska hon slänga sig med ord som ”förtal” för att rättfärdiga att hon plockar bort kritiska kommentarer. Det är skämskudde på hela hennes blogg….

  4. Emma skriver:

    Föresten, blir man medlem måste man handla för några tusen varje år för att inte kastas ut.

    Personligen tycker jag det hela låter skumt, att det skulle vara så exklusiva märkesvaror med upp till 80%? Känns mer som att det är ett smart sätt att lite obemärkt sälja fake eftersom bara medlemmar kan handla och kolla varorna.

    1. The real Hmm skriver:

      Det finns en möjlighet till och det är att det är varor från förra eller förrförra säsongen.

      Jag har handlat på auktoriserade outletts och då köpt märkes-skor med 70% rabatt.

      1. Prusseluskan skriver:

        Det är förra säsongens varor, inte mycket som är av intresse där direkt, i mitt tycke.
        Reggade mig någon gang förra året, utan inbjudan, och har ej heller blivit utslängd pga för få köp. Dessan snackar BS som vanligt, och att hojta med förtal är ju bara urbota patetiskt.
        Var och varannan bloggare gör ”exlusiv” reklam för denna sidan, Forni har haft samma ”erbjudande” förr.

        1. Anonym skriver:

          Du har helt klart bästa namnet! ?

        2. Nadia skriver:

          Jag blev medlem när Forni för ett par år sen gav samma erbjudande, och jag har aldrig handlat därifrån och har inte heller blivit utkastad. Provade precis.

        3. Anonym skriver:

          Hej! Vi säljer både nuvarande och förra säsongens varor.

          Kontakta gärna vår kundtjänst på 08 667 41 42 om du har några fler funderingar!

          Mvh
          Team BestSecret

    2. Team BestSecret skriver:

      Hej! Ifall en medlem inte handlat på ett år kommer vi kontakta dig för att fråga om du vill fortsätta vara medlem eller inte.

      Vi måste ha en stängd kundkrets, annars skulle inte våra varumärken låta oss sälja deras produkter till så rabatterade priser. Det är det hela konceptet är baserat på 🙂 Vi skulle aldrig sälja något som var fejk, och är du inte nöjd med något du får hem kan du alltid nyttja vår returrätt på 14 dagar och bli fullt återbetald.

      Kontakta gärna vår kundtjänst på 08 667 41 42 om du har några fler funderingar!

      Mvh
      Team BestSecret

  5. Sofia skriver:

    Gjorde inte Hugo ett samarbete med dom också, eller minns jag helt fel?

    1. Team BestSecret skriver:

      Hej Sofia! Yes vi har gjort ett samarbete med Hugo Rosas också tidigare, då han fick ge ut medlemskap till sina läsare!

      Kontakta gärna vår kundtjänst på 08 667 41 42 om du har några fler funderingar!

      Mvh
      Team BestSecret

  6. anonym skriver:

    Men finns ju bloggare som kommer med såna här erbjuda den. En bloggare gör ju reklam för Ellos o dom erbjudana kan man få direkt hos ellos utan att besöka hennes blogg.

  7. Anonym skriver:

    Enligt bloggvärlden är det inlägget klassiskt förtal OCH mobbning!!!1

    Snart kommer ida a.k.a dessie in här och börjar härja runt om hur det här förstör hennes företag.

    1. ida skriver:

      Hahahahahahhahahahahhaha vänta… Menar du mig??

    2. Frida skriver:

      Alla är väl bara avundsjuka på henne ??

  8. ABCD skriver:

    Förstår inte Dessie, bryr hon sig inte om att kolla vad det är för företag hon gör samarbeten med? Hon gör ju såhär gång på gång och upplevs ännu mer som oseriös. Hon vill bli tagen seriöst men det är svårt när hon gör såhär. Bryr hon sig inte om sitt varumärke utan tänker att vilket företag som helst går bra sålänge hon får pengar – eller är hon extremt naiv, på gränsen till korkad?

    1. R skriver:

      Känns som allt är ”smoke and mirrors” vad gäller Dessie, snart uppdagas det att hon egentligen är utfattig och hamnar på tv i Lyxfällan. Tråkigt!

    2. Anonym skriver:

      beggars can’t be choosers. Hon får ju aldrig några samarbeten längre, förra året fick hon i princip inget haha

    3. Team BestSecret skriver:

      Hej! Vi är ett seriöst företag så jag hoppas och tror verkligen inte att ett samarbete med oss ska förstöra Dessies rykte 🙂

      Kontakta gärna vår kundtjänst på 08 667 41 42 om du har några fler funderingar!

      Mvh
      Team BestSecret

  9. Elin skriver:

    Det är inte fake, kläderna är billiga för att de är gamla kollektioner. Det är en outlet-sida. Om man går in och kollar är det mesta 50-60% billigare, vilket är standard på outletsidor. Hon försöker att få det att låta exklusivt vilket det givetvis inte är. Har själv handlat på andra outletsidor och allt jag har köpt har varit äkta, bara inte senaste säsongen, vilket inte spelar nån roll för mig eftersom jag använder kläder i flera år iaf.

    1. Team BestSecret skriver:

      Hej Elin,

      Vi säljer både nuvarande och förra säsongens kollektioner. Och just BestSecret är exklusivt för att endast medlemmar kan handla hos oss. För att bli medlem måste du bli inbjuden av en befintlig medlem aller av en samarbetspartner som t.ex Dessie.

      Kontakta gärna vår kundtjänst på 08 667 41 42 om du har några fler funderingar!

      Mvh
      Team BestSecret

  10. Emma skriver:

    Raderaknappen går varm hos Dessan nu, hon har plockat bort fyra av mina inlägg, tre där jag påpekar att man kan googla sig till samma inbjudan och ett där jag påpekar att hon borde slå upp innebörden i ordet ”förtal”. Som någon skrev, kul för företaget att gå in på hennes sida och hur impopulär hon är bland läsarna.

  11. Anonym skriver:

    Dessie är ju så sjukt underhållande! ?

  12. Emma skriver:

    Dessie är så pinsam, hon gör verkligen allt för lite småslantar. Till och med förstör sitt rykte och trovärdigheten i hennes ”företag”
    Speciellt i slutet av inlägget: ”Btw, ni får 200 kr extra att shoppa för av mig när ni handlat över 600 kr!
    Varsegoda, hoppas att ni blev glada över denna lilla hemlighet.. shhh!”
    Cringe dexule på den

    1. Team BestSecret skriver:

      Hej! Vi är ett seriöst företag så jag hoppas och tror verkligen inte att ett samarbete med oss ska förstöra Dessies rykte ?

      Kontakta gärna vår kundtjänst på 08 667 41 42 om du har några fler funderingar!

      Mvh
      Team BestSecret

  13. Anonym skriver:

    Fattar inte, gick in på hemsidan och var redan inloggad? Askonstigt för jag har aldrig hört talas om företaget

    1. Anonym skriver:

      Jag var också redan inloggad när jag gick på hemsidan!

    2. Jasmine skriver:

      Det är så för mig med. Det är troligen för att kunden ska kunna gå in och titta på varorna och plocka ihop en varukorg, går du till kassan ombeds du ”registrera” dig (ansöka om medlemsskap), och du är plötsligt inte inloggad längre.

      1. Team BestSecret skriver:

        Hej! Du måste vara medlem för att se vårt utbud, så om du kom in på hemsidan direkt måste du tidigare ha registrerat dig.

        Kontakta gärna vår kundtjänst på 08 667 41 42 om du har några fler funderingar!

        Mvh
        Team BestSecret

  14. Jasmine skriver:

    Gick in och läste medlemsvillkoren, och där står att alla kan önska om medlemskap, men företaget förbinder sig inte att acceptera alla ansökningar. Varför ett företag skulle neka kunder att handla samt om företaget ifråga någonsin nekat en ansökan är dock oklart.. Men Dessies kod är väl en garanti att bli insläppt då?

    1. Anna skriver:

      Låter som ett sätt för företagets ägare att få sig själva att låta mer exklusiva. Ungefär som ”beställ nu så får BARA DU en underbar morgonrock på köpet”. Eller de där lotterna man fick hem förr med reklamen som gjorde att den som vann fick lov att beställa hem en massa trams… Alltid lika kul att öppna dem och vinna när man var sisådär 5 år dock! ?

    2. Team BestSecret skriver:

      Hej Jasmine,

      När vi nått vårt maxtak på antalet medlemmar vi får ha, som våra kollegor i Tyskland redan gjort, måste vi sålla vilka som kommer in i medlemsklubben och inte. Då finns det även en väntelista så när någon avslutar sitt medlemskap kan någon annan komma in 🙂

      Kontakta gärna vår kundtjänst på 08 667 41 42 om du har några fler funderingar!

      Mvh
      Team BestSecret

  15. Anonym skriver:

    Kristin Zetterlund, Hugo Rosas, Claudia Galli Goncha, Gabriella Joss, Linn Herbertsson mfl har också gjort reklam för den här sidan. Förstår att ni gillar att gnälla på Dessie, men det är inte hon som bestämt att sidan ska marknadsföras som en hemlig exklusiv klubb som bara vissa får ta del av för att kunna köpa billigare märkeskläder.

    1. E skriver:

      Jag gnäller/retar eftersom Dessie försöker få det att låta som något exklusivt det inte är.

      1. Anonym skriver:

        För att hon får betalt för att marknadsföra det så, precis som alla de andra bloggarna. De andra bloggarna har skrivit liknande text i reklamen där det också lovar rabatt när de registrerar sig. Det är sidans försäljningsknep inte Dessies egna åsikter om företaget.

        1. E skriver:

          Okej men jag läser inte forni/gabbjoss eller whatever their names are. Jag läser Dessie och jag hade reagerat exakt likadant om en annan bloggare jag faktiskt läser hade gjort samma inlägg + svarat drygt i alla kommentarer

    2. Team BestSecret skriver:

      Hej! Precis, alla dessa bloggare du nämner har samarbetat med oss och har fått släppa in deras läsare som medlemmar 🙂 Det är ett av sätten vi tar in nya medlemmar på, via partnerskap!

      Kontakta gärna vår kundtjänst på 08 667 41 42 om du har några fler funderingar!

      Mvh
      Team BestSecret

  16. Stina skriver:

    Går den här sidan ut pågått skriva skir om andra bloggare för att ni egentligen inte har nått att blogga om så ni lever på att hata för att få nåt innehåll och håva in några fåtal andra följare som om är avundsjuka .För att vara så dåliga som ni skriver att hon Dessie är verkar hon och det hon gör uppta enormt mycket tid och engagemang från eran sida och då blir min fundering …hm om man inte bryr sig om någon å tycker den är dålig osv osv då brukar man inte slösa tid på hen .

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp