Kommentarer hos Kissie…

12:00 25 Feb 2017

Kissie:

ana
Det är jag som pixlat gruppens namn.

Det här är inte först gången Kissie släpper igenom minst sagt omoraliska kommentarer på sin blogg.
Titt som tätt dyker det upp kommentarer om att köpa tabletter på nätet och nu har hon tillåtit en ”Pro Ana-grupp” att kommentera – alltså en grupp tjejer och killar som har anorexia och som svälter tillsammans och peppar och samarbetar med varandra för att bli ännu smalare.
De vill att man addar dem på Kik och på så vis går med i gruppen om självsvält där målet är att svälta sig så mycket som möjligt..

10 kommentarer | “Kommentarer hos Kissie…”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anonym skriver:

    Alltså förstår att du vill påvisa detta problem.

    Men nu gick jag (med hjälp av dina länkar) in på detta och började läsa massa. Jag ligger inte i någon riskzon men hur tänker du när du själv sprider vidare det du anklagar Kissie för att sprida genom att ej moderera kommentarerna? Om någon som läser detta blir inspirerad så är det hemskt. De sprider ideal som inte är hälsosamma och det bidrar du till nu ju?

    1. Anonym skriver:

      Liksom det sista du skriver in inlägget finner jag problematiskt…
      ”De vill att man addar dem på Kik och på så vis går med i gruppen om självsvält där målet är att svälta sig så mycket som möjligt…”

      Det är som att du gör reklam för dom ju! Förstår att du inte menar det, men tänk på vad du själv sänder ut….

    2. Bloggbevakning skriver:

      Ja, och just därför valde jag att täcka över adressen till kik-gruppen. Ämnet är viktigt nog att ta upp utan att servera gruppens namn på silverfat…

      1. Den som är den skriver:

        Det kanske hade varit käckt att skriva några korta rader om att du absolut inte uppmuntrar beteendet eller liknande, med tanke på att du faktiskt kan ha läsare som är i en känslig ålder och har lätt för att påverkas av sådant här. Just nu får man läsa mellan raderna för att få fram din ståndpunkt.

      2. Anonym skriver:

        Men ändå länkar du till inlägget som kommentaren finns på, samt att du länkat till när du tog upp inlägget med kommentaren var man kan köpa tabletter.
        Samma sak som dethär med Sindy o att hon skulle ha jagat droger på nån hemsida o enligt dig gick det såå över gränsen att nån gjort fakekonto o ändå länkar du till det o gör det fritt för läsare att bedöma det, skapa diskutioner o rykten. Men det är såå fel, även om du själv sprider det vidare?!
        Logiskt? Njäh? Dubbelmoral? Ja litegrann..

  2. F skriver:

    Det är jag som kommenterat ”ta bort, snälla”. Jag förutsätter att Kissan tar bort den när hon uppdaterar sin blogg, som ju inte sker alltför frekvent nuförtiden.

  3. Ellen skriver:

    Rent allmänt tycker man ju att det börjar visa sig väldigt tydligt att metoden ”om det inte får någon uppmärksamhet så tigs det ihjäl” inte på något sätt fungerar.

  4. S skriver:

    Pro-Ana… Sjukt lustigt beteende…

    1. En annan skriver:

      ”Lustigt”?? Är det bara anorexia du tycker är lustigt eller flera psykiska/fysiska sjukdomar?

    2. Cicci skriver:

      Lustigt? Det är inte lustigt någonstans ska jag säga dig. Det är ett rent helvete som jag inte ens önskar min värsta fiende bli drabbad av.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG