Du är inte klok, Madicken! :-)

15:00 26 Feb 2017

GabJoss:

När jag skrev om alla läsare som ville se Kissie städa bland sitt smink så var ni en hel armé av städvideofans som berättade för mig att man visst vill se henne kasta gamla ögonskuggor så jag fick lägga mig platt. Folk gillar tydligen att se andra människor städa konstigt nog.
Personligen älskar jag att städa hemma då det fungerar som terapi för mig och minskar stress men att titta på någon annan som städar? Jag skulle hellre äta mitt eget navelludd på en macka tror jag än att titta på en video där någon städar.
Men alla ni städfans?
En snabb fråga…
Gäller entusiasmen bara sån här specifik städning – typ Kissie städar bland sitt smink eller CamCam rensar i frysen – eller gäller det ALL generell städning?

I så fall kan jag meddela att det finns en riktigt GULDGRUVA i form av den video här ovan med GabJossan i huvudrollen, för hon har nämligen gjort en vlogg om hur de städar där hemma och 5000(!) personer har redan tittat på klippet.
5000 personer har tittat på när GabJossan och Fjordingen städar!
People, people, people… vad är det jag inte förstår?

Jag brukar skoja om att jag ska filma små klipp med unboxing of the träningsväska/coopkasse och CamCam tömmer kattlådan men jag tror fan att det kan bli succé av sällan skådat slag om GabJossans städvideo kan få över 5000 views på 1 dag.

OOOH! Ni ska ju så klart få följa med att se när jag badar katterna.
Men risk för höd ljudvolym när Miss Decibel aka Lilla ‘Nöboll ska in under strålen så är det en fröjd att se en vit katt förvandlas från nerkissad snövall till kritvit på bara några minuter.
Det borde vara något för er städfanatiker väl?

36 kommentarer | “Du är inte klok, Madicken! :-)”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Kattis skriver:

    Jag är en av dom som tittat haha, men jag ville mest se när dom visade vilka tillval dom gjort till huset! 🙂

  2. J skriver:

    Fråga, är det slut mellan Ellen B och Mike?
    Hon har skrivit på insta att hon mått dåligt och hennes alla hjärtans dag-post hon skrev om honom är borta. Hittar inte nån bild på honom på hennes insta!?

    1. Anonym skriver:

      Vad du luras, du fick mig att gå in och kolla. Hon har ju visst kvar alla bilder på Mike? 😛

      1. J skriver:

        Nej? Gick in och kollade igen. Senaste bilden på honom är från oktober. Sen är ju klippet med lets Dance kvar. Men på alla hjärtans dag skrev hon en kärleksförklaring och typ att dom var som alla andra, men det är borta!?

  3. Erika skriver:

    Jag av en av dom som tittade men jag skämdes så mycket av vad dom sa/gjorde så jag stängde av!

  4. Mia skriver:

    Finns ju en uppsjö tvprogram där folk städar (how clean is your house, obsessive compulsive cleaners bland annat). Jag funderar på hur man kan titta på sport. Då äter jag hellre mitt eget navelludd.

    1. S skriver:

      Jag brukar kolla på sådana program 🙂 Facineras och äcklas över hur folk lever i sådana groteskt äckliga boenden…

      Mvh Kanske Störd

  5. Anonym skriver:

    Alltså Gabriella och faktiskt också Fjodor är så falska i alla videor.
    G: ”Ja men det här är så gott, eller hur älskling?”
    F: ”Ja absolut älskling, du är så duktig”

    Hela tiden ska han hålla med henne om ALLT

    1. Anonym skriver:

      Eller hur älskling? – Jaaa älskling! Du är super duktig! Åh kolla så fint det blev, du är så duktig älskling! Men kolla! Hur fint som helst! – Fjodor

  6. Sacha skriver:

    Nä inte en video i min smak… 🙁

  7. F skriver:

    Känner inte för att titta på Gabjoss och Fjordis städvideo, men annars kan jag gilla ”organisera/städa med mig”-videos. Tycker om snabbspolning där allt plockas undan sak för sak och det till slut är helt rent och städat. Jag kan få lite inspiration till att städa själv om videon är bra gjord.

    Jag gillar även Ullared-hauls haha…oklart varför, tycker bara det är intressant att se vad folk handlar där. Har aldrig besökt stället själv.

    1. Mjau skriver:

      Haha, men JA! Det är någonting med Ullared-hauls.. Jag tror det för min del att det nästan känns lite för privat så det blir kittlande intressant, eller nått. 🙂

  8. iceball skriver:

    Vet inte om jag fått allt om bakfoten men är inte hon från Umeå? Finns ju inget norrländskt öht i den dialekt hon har. Såg iofs bara en snutt så något norrländskt kanske finns där?

    1. Anna skriver:

      Hon pratar som man pratar i Ume. Tänk på hur hon uttalar S istället. Norrland är ju stort med en mängd olika dialekter.

      1. iceball skriver:

        Jag är själv norrlänning, visserligen längre norrifrån än Gabriella, men hör verkligen inget norrländskt alls.
        David Lindgren hörs det mycket på tycker jag. Nån dag när jag har lite att göra kanske jag får kolla igenom en hel video med Gabriella och lyssna på dialekten haha.

      2. LGA skriver:

        Hon är väl uppvuxen i Holmsund? Av någon anledning verkar många från Holmsund prata som hon gör, känner flera stycken. Hon pratar ju inte direkt ”norrländska”, men hon använder väl ”norrländska ord”, typ börs och he. (Antar jag)

        1. Anonym skriver:

          Det norrländska uttalet hörs på betoningen av vissa ord t.ex. skär. Hon pratar inte brett men det hörs absolut att hon är norrlänning (från Holmsund).

    2. Susawoo skriver:

      David Lingren är ju från Skellefteå, men på honom är det ju också enstaka ord där det verkligen hörs. Norrland är ju ganska stort (och allt är inte ens norrland), så spridningen blir ju stor på hur de pratar. Äldre människor tenderar även att prata mer dialekt, städer har mindre och byar mer. Osv. Som jag uppfattar det i alla fall.

  9. Emma skriver:

    Skulle gärna se när du badar THK 🙂

  10. Lina skriver:

    Jag har verkligen aldrig sett på något Youtube-klipp där någon ”gör saker”. Det enda jag sett där är musikvideor (eller Babblarna med dottern). Ser folk alltså på när andra typ städar, äter osv?

    Jag är 90a så inte 83 år som det kanske låter som :p

    1. M skriver:

      Jag var helt lost precis som du men har sedan två månader ungefär hittat mig in på diverse kanaler. Det är riktigt riktigt roligt, har typ slutat läsa bloggarna för youtube är så mycket roligare. Då måste jag dock säga att denna video med Gabjoss nog va den tråkigaste jag sett. Så långdragen snabbspolning i början när de promenerar, skitsegt på hur han typ mördar blommorna med en kniv (plus att vad han än säger så kommer hon med en dryg ‘haa-ha’ )och sedan ännu en långdragen snabbspolning på hur hon sorterar kläder på långt avstånd utan prat så man ser ändå ingenting. Kollade hela för att ge det en chans, andra kanaler brukar man bli hooked på en gång men nä, detta va så ZzzzZZzzz…

  11. Daniela skriver:

    Jag har skrivit det förr, skriver det igen: älskar att titta på städ- och organiseringsvideos, det är nå satisfying att se när det blir städat och fint 🙂

  12. C skriver:

    Lite för mycket dyrkan och älskling för min smak. 🙂 Om de känns genuina? Nej.

    1. Anonym skriver:

      Speciellt inte efter att hon har skrivit att dom brukar tjafsa hela dagarna.

  13. CAK skriver:

    Började titta men dog seghetsdöden när hon engagerade Fjordingen i vart blommorna skulle stå???? Hur omständig!

  14. EnsamvargISkogen skriver:

    Jag ÄLSKAR städ/organiserings videor! Skulle lätt kunna kolla på sådant jämnt och ständigt om jag hade tid 😀

  15. Matilda skriver:

    Duschar katterna? De rengör väl sig själv?

    1. Bloggbevakning skriver:

      Inte de här inavlade missarna. Nope, nix, nej.

      1. Matilda skriver:

        Jaha, där ser man! Det visste jag inte. Tack för svar 🙂

      2. Tove N skriver:

        Snälla, snälla CamCam gör en vlog när du duschar THk! Jag har adopterat en 3 årig katt som är supermysig men hon luktar lite hehe… Hur sjutton badar man en katt? Blir dom inte helt galna av vatten?

      3. Emma skriver:

        Ett litet tips bara om det är okej. En katt som slutat tvätta sig kan vara sjuk. Kan röra sig om tänder som gör ont osv. Det är väldigt vanligt med tandproblem hos katter, så det kan vara värt att kolla upp.

        1. Bloggbevakning skriver:

          Jo, men Cornish Rex KAN inte sköta sin egen päls då de saknar det yttre pälslagret där smutsen samlas. ? De har badats varje vecka sedan de var kattungar.

  16. Hann skriver:

    ”Så! Nu kanske vi borde städa lite?” Världens renaste lägenhet haha

  17. Anonym skriver:

    Jag tycker gabjoss verkar vara en supergullig person! ? Reagerade ocå på att de skulle städa fastän allt såg så rent ut!

    1. Anonym skriver:

      Ja precis, VERKAR. Jag tycker man ser igenom hennes falska fasad.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp