ÄR DET BARA JAG!?!?!?

15:00 2 Mar 2017

Kissie:

kissie

Kissimurran skriver om hur bra hennes nya ögonskuggspalett från Make Up store är och visar en bild när hon sminkat sig och jag bara undrar:

ÄR DET BARA JAG SOM HAR ÖGONSKUGGA PÅ HELA KINDERNA NÄR JAG ÄR KLAR?!?!?!?!?!?!

Det spelar liksom inte roll vilket märke jag använder – det blir ALLTID så och det är galet tröttsamt. Ska jag behöva limma på mitt smink för att det inte ska snöa ner på kinderna?
Sminkar jag mig i fel ordning? Blåser jag för lite på min sminkborste?
Måste jag blåsa mer? Slicka på den? Vad ska jag göra?

26 kommentarer | “ÄR DET BARA JAG!?!?!?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Annan Anna skriver:

    Sminka ögonen först och ta bort allt som fallit ner på kinderna med en wipe innan du börjar med basen.

  2. Anonym skriver:

    Finns primer för ögonskuggor som gör att de fäster bättre och stannar kvar, själv så använder jag inte ögonskugga för jag har en sån naturligt vacker rosalila färg på ögonlocken.

  3. Anonym skriver:

    Hon är väldigt snyggt sminkad på ögonen på denna bilden tycker jag

  4. The real Hmm skriver:

    Använd en applikator istället för en pensel och se om det funkar bättre.

    Skaffa ett löspuder och lägg det under ögonen ganska tjockt. När du är färdig med ögonskugga så tar du en fan-pensel och borstar bort pudret med ögonskugga som ramlat ner i det så får du bort det tillsammans och är fri från spill.

  5. Korvis den Fåfänga skriver:

    Tryck dit skuggan istället för att borsta på den. Borstandet gör du för att blenda sedan. Lägg löspuder på kinderna innan du börjar skugga loss. Borsta bort löspudret efteråt, använd wipe om det behövs, sminka sedan nedre delen av ansiktet.

    Om det är glitterskugga kan du antingen sminka uppifrån eller nerifrån; alltså vinkla hela fejset mot taket eller golvet. Minns du när kenza låg på en säng och blev sminkad..? Det här är nog min mest ghetto metod.

    Vad jag verkligen undrar är hur fan man blir av med glittret när man sminkat klart?! Pigmentet är rätt lätt, men glitter är ju som vi alla vet the herpes of handcrafting. Once you have it, it never goes away.

    Överväger att investera i en jäääävla stark magnet att ha i sminkväskan, meeeen jag misstänker att majoriteten av glittet inte är magnetiskt.

  6. Emilia skriver:

    Jag sminkar pannan + ögonen först, torkar sen bort det som fallit med en wipe och gör resten av basen. Gillar att ha en clean linje på min ögonskugga, så det är perfekt att lägga resten av basen efteråt. 🙂

  7. Anonym skriver:

    Du som vet d mesta. Får inte alla bloggare pengar för hur många klick man har? Frågar eftsm jag inte har en susning om det o skulle vara roligt att veta.

  8. Backacamcam skriver:

    PDOTTER skryter nu igen.. Snälla skriv något om jenne

    1. J skriver:

      Vem är det? Låter som en preventivmedel. ??

      1. Anonym skriver:

        Ellinor löfgren

  9. Andy skriver:

    Du kan alternativt sminka dina ögon först och sedan basen eller lägga basen, ”bake” under ögonen, sminka ögonen och det som ramlade ner under ögonen tar du bort med en sminkborste. 🙂

  10. Frida skriver:

    Investera i bra penslar och en ögonskuggsprimer.
    Sen ska du ”slå” borsten för att få bort överflödig skugga och aldrig aldrig aldrig blåsa på borsten… finns massa bra tutorials på YT.
    Många föredrar även att lägga ögonskugga innan basen 🙂

    1. 967 skriver:

      Varför ska man aldrig blåsa? 🙂

      1. Amanda "Maado" skriver:

        Kommer alltid med lite saliv när du blåser vilket kan medföra att bakterier fastnar i penseln.

  11. AL skriver:

    1. Lägg löspuder på kinderna, lägg ögonskugga och ta bara bort ögonskuggan sen.

    2. Applicera ögonskugga först (gärna med fuktig pensel om det inte är en blendingborste) torka bort det som fallit ner och sminka sedan foundation på.

    1. AL skriver:

      Ta bort pudret från kinderna menar jag förstås 🙂

  12. M skriver:

    O.T
    De här snuttarna är rätt underhållande med ljudet på. -Tyra, självutnämnd proffsryttare och tränare, klampar runt i bakgrunden och skriker hela tiden instruktioner om hur det ska ridas.

    https://www.instagram.com/p/BREF7Z8lg9l/?taken-by=evaursin
    https://www.instagram.com/p/BRGlirylqha/?taken-by=evaursin

    1. Emma skriver:

      Lite överdrivet kanske i din kommentar kanske? Hon varken ”skriker” eller ger håller på hela tiden. Hon ropar några uppmuntrande ord och instruktioner medan tjejen hoppar precis som en instruktör ska göra. Jag är inget fan av Tyra men här känns det som att du vill att Tyra ska göra fel…

      1. Annan Anna skriver:

        Jag håller delvis med, det som blir tokigt i filmen är ju när Tyra ger instruktioner, inte när hon säger ”bra” och dylikt.

        Tyra har ju grova problem i sin grundridning som hon levde i stor förnekelse om. Hon borde ju ha sett den kassa sitsen, de ständigt sågande och hårda händerna och de sänkta ryggarna lika lätt som alla andra såg i de filmer hon la ut. Ändå skrev hon flera gånger att sitsen och följsamma händer var hennes starkaste sidor i ridningen. På grund av denna totala blindhet för så grundläggande saker så tycker jag att Tyra inte har öga nog att ge instruktioner till annat än rena nybörjare. Eva har ju kommit en bra bit längre än så och därför blir klippen lite humoristiska.

  13. Anni skriver:

    Lägg en bit vanligt dasspapper under ögat när du applicerar skuggan, funkar bäst!

  14. Sandra skriver:

    Själv kör jag på ett ordentligt lager puder som jag sedan borstar bort 🙂

  15. two of a kind skriver:

    Nu låter jag säkert präktig, men tycker att det är onödigt att kalla henne ”kissimurran”. Varför är det ok att en kvinna kallar en annan kvinna för ett könsord? Brukar inte reagera på dina formuleringar men när jag läser ditt öknamn på Kissie så tycker jag att det är över gränsen, det är ingen bevakning av hennes blogg, bara ren illvilja. Hade tagit väldigt illa upp om någon hittade på ett sånt namn till mig, det är inte lustigt utan bara lågt.

    1. Bloggbevakning skriver:

      Är det ett könsord? Jag kallar mina katter för kissimurror! ??????

      1. Martina skriver:

        Jo alltså jag tror faktiskt det kan vara de. Vet jag hört någon säga de i det sammanhanget nångång ??

  16. A skriver:

    Baka undet tiden du gör ögonen.

  17. Sabrina skriver:

    Jag har samma problem så jag kör alltid ögonen först. 🙂

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp