Bra där Forni!

13:30 24 Mar 2017

Michaela Forni:

Till skillnad från vissa andra ”väsk-hoarders” vi känner till (*host* Kenza) så säljer Forniskan av lite väskor nu när hon uppdaterat kollektionen.

Up for grabs finns två väskor från Stella McCartney och den stora väskan hade gärna fått flytta in hos mig och komplettera min väsksamling av plastpåsar och det senaste tillskottet – Unboxingväskan från HM – om det nu inte var så att jag fortfarande tycker att 4000 spänn är för mycket för en handväska – ny eller begagnad och hellre lägger pengarna på roliga kläder till Tjocka Hetsätarkatten som han ändå aldrig får på sig på grund av den lilla magen som är i vägen.

Ni kan ju alltid swisha mig en slant om ni tycker att jag borde köpa den. Överskottet kommer gå till ett tummy tuck till THK.. 😉

12 kommentarer | “Bra där Forni!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anonym skriver:

    Bella skriver i ett sponsrat inlägg om natural cycled om hur bra det är och att man lär känna sin kropp och sina cycler och inte blir förvånad när det är dags för PMS. Men hur långa inlägg har hon inte skrivit där hon har varit på dåligt humör och plötsligt kommit på att det handlar om PMS. Hon använder den alltså inte.

    1. Mia skriver:

      1 inlägg.
      Läser alla inlägg på hennes blogg och 1 gång har hon insett att det var PMS och att hon glömt ta sin förebyggande medicin innan

      1. Anonym skriver:

        Jag läser också alla hennes inlägg och INNAN hennes medicinering mot PMS så kom det alltid som en överraskning för henne att hon väldigt snart skulle få mens!

        1. Anonym skriver:

          Glömde tillägga: så jo, det har kommit upp många inlägg om just det Anonym #1 skriver om.

  2. Sandra skriver:

    Vet knappt vem denna människa är, har jag missat nå?

    1. Sanna skriver:

      Hon har haft en av Sveriges största bloggar sen 2006 så ja du har missat något.

    2. Anonym skriver:

      You and me both

    1. Bloggbevakning skriver:

      Den är hos guldsmeden för att göras om för att passa med vigselringen så hon har lånering just nu.

      1. Anonym skriver:

        Men va? En lånering?? Är det något normalt att ha?

        Min ring är iväg just nu på lagning och aldrig att jag skulle vilja ha en lånering under tiden? Den enda ring jag vill ha är min egna. SÅ viktigt är det inte att visa andra att man faktiskt är förlovad.

        1. Anonym skriver:

          The absolute SHITSTORM som skulle uppstå om ringen plötsligt var borta. Hon och de som faktiskt läser hennes blogg skulle få förklara om och om igen vad som hänt med ringen, och lova dyrt och heligt att det inte tagit slut med gubben.

        2. hej skriver:

          Hoppas Kenza läser det här och genast förstår vilket fatalt misstag hon gjort

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG