Dessie och hennes projekt.

14:30 3 Mar 2017

Dessie:

2014-08-13_23-00-10

Jag ser ju själv exempelvis att det blir ett väldigt snack om mig när jag kanske misslyckats med ett projekt, men när jag däremot har lyckats bra med ett projekt, eller gjort bra ifrån mig i en annan front då är det absolut inte intressant – varken i kommentarsfältet, på skvallerbloggarna eller annars också.//Dessie

Förlåt, men kan nu påminna mig om vilka Dessies framgångsrika projekt är för jag kan bara dra mig till minnes alla de som inte varit så framgångsrika.
Eller…inte så framgångsrika? Ej genomförda skulle jag vilja säga.
Hon skulle designa jeans och släppa en bok bland annat – vad glömmer jag.
Och framgångsrika projekt? Är det Belle Shoes? Hennes katastrofala singel?

62 kommentarer | “Dessie och hennes projekt.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sandra skriver:

    Man måste våga för att vinna! Annars blir man bitter och eländig person som gottar sig i andras misslyckanden, det är patetiskt om något!

    1. Anonym skriver:

      Det har du så rätt i!
      Det är ett sjukligt beteende att klaga på vad andra gör och inte och håna dem för deras misslyckanden. Ja Dessie har många projekt som inte gått hela vägen, men hon vågar iaf testa sig fram. Ska inte det uppmuntras?
      Eller är det så att om man misslyckas eller inte genomför något, så borde man inte testat alls från första början. Vad är det för skev inställning?
      Och orka kasta en annans misslyckanden i ansiktet på den. Så hmla lågt.

      Bara för att du Camilla inte gillar hennes gamla låt och att den inte blev någon hit, så är det väl ändå något som Dessie kan få lov att känna sig glad över. Hon gjorde det iaf. Fick en låt släppt. Ibland blir allt inte så bra och ibland misslyckas man, men hon vågade ju försöka iaf. Och DET är modigt!
      Även om du bara förmår att se negativt på det 🙂

    2. Anonym skriver:

      Att våga och misslyckas är en sak. Att som Dessie skriva skrytiga texter om alla amazing projekt hon har på gång och ska göra och sen blir det ingenting är en helt annan sak…. Hon borde lära sig att inte låta som att hon ska ta över världen redan på idéstadiet. Att tro på sig själv och sin idé är bra men att skryta och sen inte genomföra är en helt annan…

      1. Anonym skriver:

        Jag orkar knappt ens svara på det där.
        Det är uppenbart att ni är många som inte tänker ens ett eller två steg längre.

        Saker att fundera på innan man dömer en annan skulle kunna vara;
        Varför gör hon såhär, är det för att hon är en dålig människa eller kan det vara pga ngt annat?
        Skryter hon eller har hon kanske lågt självförtroende och känner att hon måste försöka bevisa något för folk?
        osv osv osv

        Jag upplever det inte som att hon skryter. Snarare att hon försöker höja upp sig själv lite, förmodligen främst för sig själv men också inför alla er som alltid klagar på henne. Hon kan liksom inte vinna. Vad hon än gör, eller inte gör, så är det fel.

        Och varför skulle man inte kunna peppa för saker och sen inte slutföra dem?
        Jag har en massa idéer hela jäkla tiden, men inte fasen genomför jag dem alla. Men jag ska vara tyst då menar du?
        Får prata och vara glad och pepp inför mina idéer först när jag faktiskt genomfört dem?
        Snaaaark.. tack och lov har jag vänner som inte dömer mig för att jag drömmer stort och inte genomför allt jag tänker att jag ska. Och nu ska jag ta och fixa till mig och bege mig till en av dem för att prata om alla mina roliga idéer och tankar om framtiden vars många, eller kanske alla, inte kommer bli som jag tänker nu. Kanske blir de inte av alls. Kanske kommer jag göra något annat istället. Fy på mig! 😉

    3. Anonym skriver:

      Btw.. jag tycker att det finns en sak som blir mer och mer tydlig efter varje inlägg du skriver om Dessie. Och det är att mycket som du stör dig på hos henne är sånt som du ogillar med dig själv.

      Har inte du också gjort en hel del som runnit ut i sanden?
      Du hade nån ”modellkarriär” som det aldrig blev något av. Du vill göra musik, men verkar inte ha tagit dig nån vart med det under alla dina 36 (?) år. Gissningsvis finns det mer saker som det inte riktigt blivit något av.

      Istället driver du en blogg där du sitter och klagar på vad andra gör och inte gör och försöker göra ett namn av dig själv på det här sättet istället. Det är ganska vanligt att man stör sig på saker hos andra som man ogillar med sig själv och oftast är detta något som sker helt omedvetet. Därför bör man vara uppmärksam med hur man ser på andra och vad man tänker om dem för ofta säger det mycket om hur man ser på sig själv.

      1. Tatiana skriver:

        Precis det som sas ovan. Hur gick det med dina projekt och drömmar i USA? Kan inte minnas att jag har sett dig i vare sig nan modetidning eller med en lat spelandes pa radio……men det kanske kommer. Eller jag kanske missade det?
        Don’t give up!
        Livet ar fullt av misslyckanden och motgångar, for vissa mer an andra.
        Ibland ar det svart att leva…..att du sitter och skriver såhär om Dessie kanns fel. For mig iallafall.

  2. Anonym skriver:

    Det enda framgångsrika projektet hon har gjort är väl att låta sin exkille sälja droger? Hon fick ju en hel del för det utan att själv bli straffad

    1. Anonym skriver:

      Så länge det inte är tunga droger så tycker jag inte det är så farligt. Inte optimalt men för vissa är de deras inkomst och man kan tjäna en rejäl hacka 🙂 hasch o maja dör man inte av

      1. Anonym skriver:

        Okej så du tycker det är helt acceptabelt att ha ”icketunga” droger i samma hem som deras nyfödda son bor i? Och göra affärer som man inte ens skattar på? Hej Dessie?

        1. Soffan skriver:

          Tycka vad man vill om att ha ”icke tunga” droger i sitt hem, men på vilket vis skulle det kunna påverka deras nyfödda barn?
          Såvida man inte skälv nyttjar dem då såklart.
          Tror inte Theo märkte av om hans hus va byggt av maja, spacklat med hasch eller om det inte finns där alls?
          Förutsatt att det va placerat på ställen han inte kan komma åt dem såklart. Precis som med allt annat som kan stoppas i munnen.

      2. Anonym skriver:

        Fast nu var det ju kokain han sålde, vilket räknas som en tung drog.

        1. Anonym skriver:

          Nej det är absolut inte acceptabelt, jag trodde detta var när hon var yngre utan barn och trodde inte det handla om så pass tunga droger

          1. MB skriver:

            Då tycker jag att du ska ha kört en liten backgroundscheck och kollat upp fakta innan du börjar gasta och försvara någon vars situation du inte känner till. Ville du verka snäll så framstod du bara som dum.

      3. Anonym skriver:

        Så jävla dumt svar ? Du kan ju åtminstone kolla upp fakta innan du skriver. Cannabis är såklart inte dödligt. Däremot kokain, vilket var den drog som Simon sålde, samt förvarade där dom bodde!

      4. Therese skriver:

        Men herregud så dumt!!

  3. Viktor Den Store skriver:

    Jag tror att hon med framgångsrika menar de projekt som blivit av över huvud taget, för oftast händer det ju ingenting alls. Även fast det med exempelvis Belle Shoes, hennes låt och den där felstavade T-shirten blev ett totalt jävla haveri så hände det ju i alla fall något. Ibland kanske det hade varit bättre om det inte gjorde det dock…

  4. Anonym skriver:

    Hon gjorde ju en reklamfilm för en butik för några år sedan. Det var ju ett ”samarbete” där de skulle ha Dessie som ansikte utåt men det blev ju aldrig Kern än en reklamfilm på YouTube. Klassisk Dessie, tokhyllar samarbetet och sen blir det knäpptyst…

  5. ida skriver:

    Hon lyckades bli snygg på bilden längst till vänster. Damn 🙂

    1. ida skriver:

      Och Camcam de räcker med att vara så elak, du sitter där på soffan och bara spyr galla på folk. varför just mot Dessie också? Hon är ju 100% bättre än Paow tex

      1. Anonym skriver:

        Exakt, och så har Camcam gått och blivit BFF med ett av jordens värsta avskum, Sindy. Kanske handlar det i grund och botten om någon slags avundsjuka?

        1. ida skriver:

          Känns som fler och fler börjar o se hur denna bloggen förändrats… Fortsätter det här bojkottar jag, känns fan inte bra att stötta någon som bara kastar skit åt alla andra. Jag undrar verkligen hur Dessie och alla andra mår son går in här och läser om hur dålig hon är på allt. Hade fan blivit förstörd. Skäms Camcam ta din kända skämskudde på dig själv

        2. Bloggbevakning skriver:

          Hahah! BFF? Skulle inte tro det. Jag ligger nog inte högst upp på hennes lista efter att mitt senaste inlägg om henne. ??

    2. Anonym skriver:

      Hej Dessie!

      1. W skriver:

        Varför alltid skriva hej Dessie när folk försvarar henne? Alla kanske faktiskt inte håller med er? Vissa kanske står på Dessies sida? Är väl inget fel på det?

      2. Anonym skriver:

        Hahaha precis det jag tänkte

  6. Eva skriver:

    Heja alla som vågar testa! Riktigt dåligt att hacka på någon som har misslyckats. Vad gör väl det? Hur skulle världen se ut om den bara var befolkad med människor som inte vågade testa något nytt?

  7. Anonym skriver:

    Otroligt modigt av henne att prova sig fram med olika projekt! En dag kommer hon hitta sin grej 🙂

  8. Martin skriver:

    Men herregud vilket patetiskt inlägg! Att våga satsa stort är ju något positivt och det är ju självklart att inte alla satsningar lyckas eller blir stora. Du Camilla har ju också försökt dig på en karriär inom musiken men som dessvärre inte heller blev så lyckad. Att du nu som 30 + gör påhopp på ”småtjejer” visar ju bara ditt bittra och sanna jag. Tråkigt att ditt liv verkar kretsa kring andra bloggares uppdateringar och att du sedan skriver direkt här på denna sida………. Du borde kanske våga sats själv på en karriär. Ibland lyckas man och i Dessies fall så har hon i alla fall gjort många försök och det borde hyllas inte sågas.

  9. F skriver:

    Problemet med Dessie är att hon inte verkar seriös. Hon håller inte vad hon lovar, far med osanningar, skriver faktafel och kan många ggr låta onödigt överlägsen i sina texter. Hennes pendlande mellan ghetto-fjortis och livsbejakande vuxen (hennes senaste inlägg) ökar ju inte trovärdigheten precis. Får hon bara ordning på det och sig själv så blir det säkert bra i slutänden.

    1. Anonym skriver:

      Man behöver inte gilla henne om man inte vill. Men varför ska man kasta hennes misslyckade eller ofärdiga projekt i ansiktet på henne?
      ”Gud vad dålig du är som aldrig lyckas med nåt! Himla störigt hörru!”. … 😛

      Och varför är det så illa att misslyckas eller inte avsluta saker?
      Det är ju helt knasigt att man ska störa sig på det hos någon annan!

  10. ABCD skriver:

    Jag tycker inte att något av hennes samarbeten verkar ha varit speciellt lyckade och ja, hon förstorar allt x 100 och får det att låta bättre än vad det är. MEN sätt det lite i perspektiv nu – hon är 22 år. Hur var ni när ni var 22? Hur många av er hade extremt creddiga jobb? Hon har många år på sig att bli bättre 🙂 Dessutom så har Blondinbella en hel del failures bakom sig, som Bellme och Egoboost tex. Skillnaden är att hon inte skriver vitt och brett om saker hon inte har en aning om, och därför blir hennes fall ner inte lika hårt.
    Tycker att vi ska stötta Dessie lite i sina företaganden och snarare ge henne tips än kritik som mer liknar personangrepp. Om hon vill ta till sig det förstås.

    1. svatantrya skriver:

      När jag var 22 söp och knarkade jag mest. De enda projekt jag hade var att jag utbildade mig till journalist och bloggade för en dålig dejtingsite. Men så fort studierna var klara hade jag inte kommit någonstans mer än att jag kanske var lite mer tålig för alkohol och droger. Så ja, att döma 22-åringar som i alla fall FÖRSÖKER göra något karriärsmässigt är rätt onödigt. Hon har ju ändå både barn och ett ganska ordnat liv – mer än vad många andra i den åldern har. Jag har fortfarande inga barn och jag vette tusan om jag har någon vidare ordning på livet heller haha.

      1. ida skriver:

        ❤❤❤ I feel you
        Fast jag var betydligt yngre när jag knarkade och söp som värst. Jag hoppas du tagit dig ur det värsta mörkret nu iallafall – du lyckades utbilda dig mitt i allt, grymt ju.

        1. svatantrya skriver:

          Oh ja! Jag flydde stan och relationen jag levde i för lite mer än ett och ett halvt år sedan, fick boende hos min tonårs-crush, blev sambo, skaffade husdjur, dricker smoothies och gör yoga – som världens största jävla kliché haha. 😀
          Man kan inte skapa regnbågar utan lite regn och så vidare 😉 <3

    2. EFGH skriver:

      Hon har ju fått mängder med tips! Dessutom skrivna på ett trevligt sätt. Blir ju lite fel tyvärr när hon 1) ber om tips, 2) skiter i tipsen), 3) säger att hon inte vill blogga pga saker kunderna önskar läsa om….

  11. Anonym skriver:

    Förstår inte varför folk som uppenbarligen stör sig på Camilla fortsätter klicka sig in här och kommentera? Ni ”stödjer” ju vad ni kallar ‘en bitter, avundsjuk kvinna på 36 år som spyr galla’ på folk som vräker ut sina liv på sociala medier. Måste väl vara mer energikrävande att läsa inlägg och bli provocerad än att helt enkelt sluta läsa? Om alla som ogillar bloggen slutar läsa förlorar CamCam trafik och tids nog dör bloggen ut så får ni som ni vill.

    1. Arg skriver:

      Tänk efter lite då? Det är inte så svårt… När man läser en blogg vars text man inte håller med om så vill man påpeka det och uttrycka sin åsikt, kanske vill man försvara någon som man tycker får mycket kritik. Eller så vill man bara få skriva av sig all sin skit man bär på och ta ut det på nån annan. Och du vet det där uttrycket om att man vet att bilen kommer krascha men man vill ändå kolla.

      Själv så stör jag mig nåt så infernaliskt på folk som skriver ”Varför lääser du hennes blogg då”. Snacka om att inte tänka längre än näsan räcker. Om du inte gillar SD:are, sluta läs om dem och strunta i att de finns, världen blir en mycket bättre plats om alla bara sköter sitt och lever i sina egna bubblor 😉

      1. Anonym skriver:

        Jag stör mig något fasligt på SDare så jag låtsas faktiskt att de inte finns, precis som folk från UKIP och ofta låtsas jag att Trump är en SNL karaktär :). Vad jag menade var att om man inte vill läsa någons åsikt om någon som skriver ditten och datten (oftas något som är lite knas) så behöver man inte. Bloggbevakning heter denna blogg va? Så namnet på bloggen säger vad denna blogg går ut på.
        Tror nog att CamCam är väl medveten om att folk inte gillar hennes sätt att skriva om vissa (catten, Tyra, Dessie bl.a.) men iom att det är just CamCams blogg får hon ju uttrycka sina åsikter om dessa människor precis som dom för uttrycka sina åsikter av CamCam. Så när 100 personer på 3 inlägg skriver ut att CamCam är livets hemskaste människa blir de lite träligt.

        PS min näsa är väldans kort så är väl därför jag är av denna åsikt 😉 DS

        1. Arg skriver:

          Världen skulle vara upp i kaos om alla tänkte som du, att SD:are och UKIP inte finns och att Donald Trump är en SNL karaktär. Jag är glad att det finns människor som faktiskt gör något åt det som är fel och står upp för folk som blir dåligt behandlade. Nu drog jag det långt, till att hamna om politik men det verkar som att jag måste ta till lite tyngre artilleri för att du ska förstå. Att sticka huvudet i sanden är fegt men du är inte ensam, det finns många som är som du.

          1. Anonym skriver:

            Ja att dra in politik och verklighetsfördrivna människor när det är bloggar som skattefuskar och överdriver sina liv som gäller är det dags att sluta med detta. Har inte huvudet i sanden tyvärr, är nog mycket goare där nere 🙂 nu ska jag jobba så kommer troligtvis glömma bort denna diskussion men hoppas att du inte blev allt för provocerad 😉

          2. Arg skriver:

            Till anonym: jo jag blev rätt provocerad! Men allt gott och jobba på ??

    2. Anonym skriver:

      Med det tankesättet så borde inte CamCam gå in hos de bloggare hon stör sig på heller. Eller menar du att det är skillnad på CamCam och oss läsare gällande vad som är ok att störa sig på eller inte?

      1. Anonym skriver:

        Gudars vad vi läser in oss. CamCams blogg går ju ut på att läsa alla möjliga sorters bloggar och kommentera om dom. Vare sig det är något positivt eller negativt. Alla har rätt tills in åsikt yadayadayada men är nå enormt långtråkigt med samma slags kommentarer (min inkluderad) på varenda eviga inlägg. CamCam vill ju uppenbarligen inte ändra på sitt skrivsätt än så enough med både min och andras kommentar.

  12. Anonym skriver:

    Stylebylouise på instagram gör nu daglig reklam för glossybox då de sponsrat henne med resa till Paris…
    eller är detta också en pressresa som inte behöver markeras korrekt?

  13. Anonym skriver:

    VAD ÄR DET SOM FÅR DIG ATT PRATA ILLA OM ANDRA MÄNNISKOR? MÅR DU BRA AV DET?

    1. Anonym skriver:

      Vad är det som får dig att använda versaler? Mår du bra av det?

      1. Anonym skriver:

        Smartass :DD

    2. Anonym nr 2 skriver:

      Fastnat i capslock? :’D

  14. Josefine skriver:

    Men guuuud vad alla blir butthurt……

    1. Anonym skriver:

      Butthurt, eller känner med någon som gång på gång ska bli sparkad på?
      Jag tillhör det sista iaf.

      Är det här Sveriges alla hjärtlösa samlas eller?

  15. Krokus skriver:

    Människor som hela tiden pratar om hur de ska göra en massa saker och sedan händer ingenting… Visst, de försöker, men samtidigt är det en del av att vara vuxen att klara av att ro iland sina projekt också. Inte alla projekt för alla måste få lov att misslyckas. Att överge projekt efter projekt och låta dem rinna ut i sanden är något helt annat än att ”man ändå försöker”.

    Allt kan inte bli bra jämt, men om varenda projekt man drar igång misslyckas så bör man ta sig en funderare över vad det är man håller på med.

    Jag har massa saker som jag misslyckats med i livet, men minst lika mycket som jag kämpat med tills det lyckats. Folk som brer på om hur mycket de har på gång men där inget någonsin händer har ett eget ordspråk: ”Mycket snack, men ingen verkstad.”

  16. Sus skriver:

    Dessie lyckas i alla fall hålla liv i en döende blogg, det är imponerande!

    Däremot är det väl dags att ro i land ett ”riktigt” projekt, lära sig hur Word fungerar, hur Google fungerar, kolla upp saker etc.

    Ja, alla misslyckas någon gång. Jag kom inte in på det universitet jag sökt till, jag kallar det falsk marknadsföring då de skrev 29p men bad om 38. Skillnaden är väl hur många projekt en startar, hur en berättar om dem, och var en berättar?

  17. Sb skriver:

    Cam, du har en grym blogg. Tycker du är kul när du driver med modebloggarnas ”låtsasvärld” men när du får konstruktiv kritik till inlägg som dessa så tar du dig inte inte den minsta tid att svara en enda. Du har själv svårt att inse dina brister.

    1. Bloggbevakning skriver:

      Sorry! Alla inlägg har varit tidsinställda så jag har inte hunnit läsa kommentarerna än. ?

      1. hej skriver:

        du har fått den kritiken förr, handlar inte om senaste tidsinställda inläggen. vilket du förmodligen förstod

        1. Bloggbevakning skriver:

          Jaha, men tidigare kritik har jag antingen svarat på eller låtit bli om jag inte finner det nödvändigt. Den här bloggen ska inte bli ett ända långt försvarstal ala Tyra Sjöstedt så jag svarar på det jag känner borde få ett svar.

      2. Camilla skriver:

        Inte för att vara sån, men du har ju faktiskt svarat på en kommentar i detta inlägg. Igår till och med. :/

        1. Bloggbevakning skriver:

          Ja, det är om jag ser nått när jag går in och släpper på de modererade kommentarerna men jag har inte gått hela vägen tillbaka igenom alla typ 150 kommentarer. Som nu typ.

  18. Jojo skriver:

    Fan vad dåligt jag mår nu. Dessie har lyckats med mycket mer än mig. Hennes låt blev dessutom stor, har du glömt det?

    Jag har inte,gått klart en enda skola eller utbildning och nu har jag inget jobb och kan heller inte,gå ut. Go me.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp