Får Dessie skylla sig själv?

10:50 5 Mar 2017

Dessie:

Dessans senaste inlägg om sina projekt har det ramlat in en hel drös med kommentarer och vissa menar att Dessie vägrar se sin del i den negativitet som frodas kring henne på nätet och att hon får skylla sig själv.

Håller ni med om det?
Slår hon på den stora trumman lite för ofta utan att det följs upp med något resultat? Eller beror det på att hon gång på gång utlovar hejdundrande uppdateringar som aldrig någonsin sker? Att det finns en grundläggande irritation bland hennes läsare som bara väntar på en anledning att hugga nästa gång hon skriver något?

Vad kan hon egentligen göra för att stoppa det här skenande tåget?
Skärmavbild 2017-03-05 kl. 10.45.34 Skärmavbild 2017-03-05 kl. 10.45.50 Skärmavbild 2017-03-05 kl. 10.46.08

17 kommentarer | “Får Dessie skylla sig själv?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sannie skriver:

    Kan någon förklara den sista, jättelånga meningen i FF’s kommentar för mig? Jag har läst den flera gånger, men fattar inte alls!

    1. Josefine skriver:

      Jag tolkade det som att FF menar ungefär att det bara är 10% som ”köper” det hon skriver, och de kommenterar saker som ”jättebra” osv, medan resten av hennes läsare inte tycker om det hon skriver eftersom hon (dessie) själv inte ”lever som hon lär” eller något…. ?

  2. Emma skriver:

    Dessies svar på det där, i mitt tycke, schyssta inlägget visar hur hon direkt går i försvarsställning och inte ens riktigt läser och förstår vad H skrivit.

    Dessie svarar: ”Förlåt, men vem är du till att säga till mig vad som är bra och inte? Hela mitt inlägg handlar ju om just det här, hur kan man missförstå innebörden så mycket ??? Verkligen jättetråkigt. Vad som är ”wow” för mig kanske inte är wow för dig. Att jag ger mig själv en klapp på axeln och är stolt över vad jag uppnåt är helt upp till mig och ingen annans rätt att peka och säga vad jag bör vara stolt över och inte. Du är grym, å jag är grym! Så är det. Man måste tänka positivt här i livet, även i dåliga stunder ??

    Hoppas att du får en fortsatt trevlig helg✨”

    1. ? skriver:

      Jag tror tyvärr inte att Dessie är mottaglig för konstruktiv kritik eller kan ta till sig det för sin egen skull. Hon är förblindad av hatkommentarer och kan inte skilja mellan bra och dålig kritik. Inte hennes fel egentligen, har man fått väldigt mkt skit så slutar man kanske lyssna efter ett tag.

      Tycker dock det är synd att hon kört sitt varumärke i botten. Hon hade samma chans som Kenza och BB men nu vill ju bara bottenskrapet jobba med henne. Hon borde skaffa sig en mentor, någon som varit i branschen länge och som kan hjälpa henne att bli mer trovärdig osv. Förresten, hur går uppdateringen på hennes blogg? Inte läst den på ett tag och orkar inte gå bak en massa sidor för att få mig en bild av hur det går.

      1. Emma skriver:

        Det är typ ett eller två inlägg var tredje dag. Tror inte hon uppdaterat sedan i torsdags då hon skrev det där inlägget.

  3. ? skriver:

    Dessie la upp en bild på Snapchat med ett budskap som var ungefär så här, ”saker som man aldrig ska prata om, inkomst, kärlek(?) och ditt nästa steg”. Självinsiktstatus- 0%

    1. Hell skriver:

      Bra sorgligt hur många människor som inte kan se något annat än sitt egna (negativa) perspektiv.

      Det där kanske är något som Dessie har insett nu precis.
      Eller så kanske hon menar att man inte kan prata om sånt, men borde kunna.

      Ni bara älskar att hugga ni ?
      För varför skulle man bemöda sig att se på saker från någon annans perspektiv och inte alltid anta den mest negativa förklaringen.. ?
      Det är ju så gött att gotta sig i andras skit och tillkortakommanden ??

      Tragiskt..

      1. ? skriver:

        Om en person lägger upp tre ord som direkt motsäger allt den person sagt och gjort dom tre senaste åren så är det faktiskt ett mer sannolikt tecken på noll självinsikt. Hör man hovar tänker man på hästar och inte zebror.

        1. ? skriver:

          Och det är inget fel i att ha dålig självinsikt, det är din värdering som du la där.

        2. Hell skriver:

          Så du tror att Dessie inte är medveten om vad hon skriver om för saker? 🙂
          Det tror jag iaf. Och att hon känner att det inte går så bra när hon skriver om kärlek, inkomst och planer. Det tycker jag låter som en långt mer trolig förklaring.

          Sen kan du ju försöka vrida det till att din kommentar inte var en pik om du känner för det. Men kom igen nu för fasiken.. ?

          1. ? skriver:

            Såg du bilden? Hennes kommentar till den? Ser inte annars hur du kan tolka den mer rätt än jag. Jag tycker att det är lustigt. Precis som min kollega som ”aldrig” avbryter.
            (Hände igår)
            Kollega1- jag känner att du avbry..
            Kollega2- jag avbryter aldrig!
            Kollega1- jo och nu gjorde du det ig..
            Kolleha2- nej det gjorde jag inte.

            Jag gillar henne inte mindre för det men det är faktiskt roligt med folk som aldrig ser hur dom själva beter sig.

    2. ? skriver:

      Eller så kanske hon precis kommit till den insikten och att förändra ett beteende är svårare än att komma med fina citat. Speciellt om beteendet är det som ger en inkomst, för om man tog bort de ämnena från bloggen så finns inte mycket innehåll kvar. Mycket av pengasnacket har gjorts i affekt när hon varit i försvarsställning, då hjälper det inte att ha självinsikt och man skriver saker man ångrar.

      1. ? skriver:

        Jaja, jag är ingen hobbypsykolog och bryr mig verkligen inte tillräckligt för att försöka analysera dessie. Det är en rätt så vanlig konsekvens att få en reaktion motsvarade det man visat utåt, dessie är inget undantag.

  4. J skriver:

    ”Hon har själv orsakat allt hat”. Inte så lite magstarkt.

  5. Andy skriver:

    Det roliga är att hon svarat på kommentarer för två timmar sedan men inte fått upp något inlägg.

  6. OMG skriver:

    Kissie har gått bananas med photo shop igen – stor skillnad på midjan när hon tar foto som hon kan redigera än när man kollar på hennes videos…

    1. Anonym skriver:

      När midjan har samma bredd som huvudet, då har det gått lite väl långt….men påpekar man det är man en avundsjuk hater.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg