Dessies samarbeten?

16:30 11 Mar 2017

Dessie:

img_1110

…så vad tycker ni om att jag pratar mycket business i bloggen? Nu för tiden har jag ju börjat skriva mer om varje steg i mina business, och jag har börjat prata mer detaljerat om mina samarbeten/jobb istället för att vara så hemlig som jag varit förr.//Dessie

Jag tror att Dessie kommer gynnas otroligt mycket av att skriva om sina samarbeten och liknande – mest för att hon kritiserats för att aldrig slutföra någonting.
Och om vi ska vara helt ärliga – alla inlägg från Dessie är bättre än att bloggen ekar tom som den tidigare gjort, eller hur?

Sen att det här inlägget borde reklammarkeras är så klart lite smolk i glädjebägaren men vi HAR åtminstone en glädjebägare! 😉

 

6 kommentarer | “Dessies samarbeten?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anonym skriver:

    Är det inte lite märkligt att ingen av företagen hon sammanarbetar med inte nämner henne och samarbetet på sina Instagram sidor? Ukko har nämnt henne en gång och då bara att hon var på ett möte, inget om samarbete.

    1. Nea skriver:

      Kanske inte om det är ett vanligt samarbete men om man säger att man är ambassadör så tänker jag att man har en mer aktiv roll att representera företaget vilket även borde synas i företagets marknadsföring.

      Tror inte det är rätt strategi för henne att på lång sikt skriva detaljerat om specifika samarbeten. Om man som Blondinbella skriver om hur hon resonerar kring sina företag, privatekonomi och aktieköp ger det läsaren något. Att läsa om att någon sitter i möte angående samarbete med företag x är inte lika intressant. Snarare borde hon då skriva mer allmänt om vad man ska tänka på när man som bloggare ingår samarbete med ett företag eller om hur hon ser på trenden med influencers i marknadsföring.

    2. Viktor Den Store skriver:

      Verkar smart av företagen om jag ska vara ärlig. De får synas mycket på Dessies blogg utan att för den sakens skull behöva förknippas lika mycket med hennes ganska oseriösa varumärke.

  2. Carro skriver:

    Jag fattar inte grejen med att hon kallar sig för ambassadör. Det betyder ju något helt annat än reklamsammarbete om man säger så

  3. F skriver:

    Hon var väl ”hemlig” med sina samarbeten förr pga avsaknaden av dessa. Roligt att det går bättre nu.

    1. Anonym skriver:

      Ja, det verkar ju som att hennes gamla portal UI inte gjorde mycket för att hjälpa henne hitta samarbeten. Nu när hon bytt har hon fått jobba med några små företag i alla fall. Men jag undrar…varför skulle ett företag lägga pengar på fotografering med Dessie om de sedan inte använder bilderna? Lifestyle hade en bild i sin tidning, Ukko har jag inte sett något av men Dessie hävdar att de ska vara reklam i tunnelbanan. Wink har ännu inte lagt upp något med henne.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp