Det är så här man ska göra!!!

11:30 14 Mar 2017

Perfect Day Media:

doe

Perfect Day Media – alltså de som har hand om bland annat Daniel Redgerts podd – står följande att läsa om man av någon anledningen har kommentarer eller synpunkter på någon av deras podcasts.

Ah, det är ju SÅ underbart att jag knappt kan sitta still!
De vill alltså att man ska kontakta ”John Doe”!
För er som inte vet vad John Doe är så är det vad man kallar ett oidentifierat, manligt lik i USA. Ett kvinnligt lik utan fastställd identitet kallas Jane Doe men hon har ännu ingen egen mailadress hos Perfect day.

Och vad händer när man klickar på länken till John Doe? 
INGENTING!
Länken är lika död som den dödaste av John Does!

Det är alltså så här man ska hantera kritik om man vill bli ett lika stort mediehus som Perfect Day!?
Med döds(!)tystnad!
Good to know!
Jag ska börja genast genom att forwarda alla kritiska mail och kommentarer till Tjocka Hetsätarkattens mailadress. Han lovar att svara så fort han utvecklat rörliga tummar.

Tack för tips, Katarina! 

38 kommentarer | “Det är så här man ska göra!!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sophie skriver:

    CamCam! Kan inte du skicka ett mejl till Hannah Widell samt Amanda Schulman och fråga hur de kan ställa sig bakom Daniel Redgerts podd med tanke på hur han hetsar till att få hans gäster till att klanka ned på andra kvinnor, är väldigt förminskande i hans sätt att prata med sina kvinnliga gäster samt går igång på skvaller och ryktesspridning? Det går ju emot precis allt Hannah Widell och Amanda Schulman säger sig stå bakom?

    Han kroppshetsar även vissa gäster i podden, han ställde en fruktansvärt konstig fråga till Isabel Adrian i hans senaste podd ”Skulle du kunna tänka dig att vara tjock?” Ungefär som om det vore livets undergång. Hade han någonsin ställt en sådan fråga till en manlig gäst? No.

    Det hade varit intressant att se hur Hannah och Amanda bemöter den kritiken!

    Här har ni deras emails, jag kommer skicka ett mejl idag hur det här går ihop i deras värld!

    hannah.widell@perfectdaymedia.se

    amanda.schulman@perfectdaymedia.se

    1. hej skriver:

      Jag har lyssnat på ganska många av Redgerts poddar men håller inte riktigt med om att det han håller på med är kvinnoförtryck. Han är ju lika obehaglig mot manliga gäster, frågar manliga som kvinnliga gäster om deras sexualpreferenser, frågar om de är kändiskåta och allt vad det är. Han är obehaglig, visst, men anser inte att han behandlar kvinnor och män olika på så vis.

      Lyssna på t.ex avsnittet där Alex Schulman gästar, där pikar han mot honom hejvilt, även Daniel Paris blev blev svettig i intervjustolen.

      Vill även minnas att när Amanda gästade podden så sa hon till honom att han alltid ska komma ihåg att sparka uppåt (i kändishierkin), aldrig neråt (mot de som anses ”lägre” än honom i hierakin), för sparkar han neråt blir det bara obehagligt.

      Jag tycker också han verkar ganska körd i huvudet men han har ju gjort sitt kritiska sätt mot kändisar till en grej i sin podd, antar att han menar på att man ska tålas att ställas mot väggen om man är offentlig, som ju kändisar inte alltid gör. Dessutom har jag förstått det somatt han förvarnar sina gäster att han kommer ställa tuffa frågor.

      1. Lina skriver:

        Det är skillnad på att ställa lite jobbigare frågor mot kändisar kring saker de gjort men det tycker jag inte han gör. Praktexempel i intervjun med Alexandra Kissie Nilsson, han beter sig nästan inställsamt mot henne istället för att vara lite tuffare och ställa frågor kring varför hon hängde ut så mycket människor, betedde sig så illa etc, han var extremt mild i sina frågor när han pratade med henne, Kissie har spritt Nazi propaganda men det tar han heller inte upp så nej, jag köper inte att Daniel Redgert vågar ta upp de ”jobbigare” frågorna. Han beter sig inställsamt till sina gäster, väldigt mycket ”Snälla, se mig, hör mig, bekräfta mig, tyck om mig”. Lite sorgligt att lyssna på.

        Ett annat praktexempel är intervju han gör med Sandra Beijer där han verkligen ber och nådar om bekräftelse och ”snälla tyck om mig”, det är den underliggande tonen i hela intervjun och man märker att Sandra känner det på en gång.

        I intervjun med Sandra så ställer han även en helt sjukt konstig fråga kring vikt, som han åter igen aldrig någonsin skulle ställt till en manlig deltagare. Han frågar Sandra från ingenstans ”Skulle du hellre leva livet med 30 kilos övervikt eller förlora en tå?”, vad ger en sådan fråga för substans till en intervju, absolut ingenting! Det enda en sådan fråga gör är att det är fel att väga 30 kilo för mycket, det är fat shaming.

        Och Hannah och Amanda har startat en modellagentur för att uppmuntra alla shapes and sizes? Rätt paradoxalt med tanke på att de står bakom Daniel Redgerts podd…

        1. Usch.. skriver:

          Ännu ett bevis på att Daniel Redgert är en kvallrande liten mytoman:

          http://www.hant.se/nya-uppgifter-sa-var-skam-williams-stockholmsnatt/

          Han hittar rakt upp och ned på en story för att skapa någon form av chock value, på Chloe Schutermans bekostnad! Riktigt obehagligt beteende från Daniels sida.

          1. AJ skriver:

            Sociopatvarning på Daniel, verkar vara en väldigt obehaglig person.

  2. Emmsi skriver:

    ”Hej kära kunder, här är vår låda för frågor och kommentarer!” *pekar på soptunnan*

  3. Johanna skriver:

    Så oseriöst!!

  4. JenPen skriver:

    Hahahahahaaaa *dööör

  5. Anonym skriver:

    Men för att vara rättvis, om man går in på http://perfectdaymedia.se får man en hel lista med personer att kontakta, inklusive e-post till alla.

  6. L skriver:

    John Doe refererar inte bara till lik, utan okänd man i olika sammanhang. 🙂

    1. Anonym skriver:

      Tänkte precis skriva det. Inte svårare än en googling att få reda på heller. https://en.wikipedia.org/wiki/John_Doe

      1. Bloggbevakning skriver:

        Det kan även vara en kvinnlig get eller rådjur vid namn John. ?

        1. Z skriver:

          Du gör en hel del misstag med engelskan. Googla först nästa gång :).

          1. The real Hmm skriver:

            Ok jag är allt för att kritisera CamCam, jag var en av dem som tidigt påpekade när bloggen började bli för elak i höstas, men…. hon hade ju inte fel här. En John Doeh är OCKSÅ ett lik och i det här sammanhanget det alternativ som var roligast att hänvisa till.

            Skulle hon lista allt som John är så hade flödet och poängen med inlägger gått förlorat och bara för att man inte säger allt något kan vara så har man inte fel.

            Tyckte dessutom referensen till THK-mail visade på lite självdistans ang att Cam fått mycket kritik på sista tiden men att hon inte helt stängt av mottaglighet för den.

            Jag är som sagt för kritik, men den får iaf vara rättvis tycker jag.

          2. L skriver:

            The real hmm: Det är klart, det är väl formuleringen som jag tyckte var fel. Hade hon lagt in ett ”bland annat” så hade jag inte påpekat det. Ingen stor grej egentligen.

          3. The real Hmm skriver:

            L: Ja det kunde hon gjort, men det behövdes inte heller. Inte för inläggets skull. Såååå korrekt förväntar inte ens jag att en nöjesblogg ska vara. 🙂

            Min invändning då. Om ni och jag vill att CamCam ska ta till sig av det vi verkligen vill att hon ska förändra, då kommer vi inte komma någonstans om vi hänger upp oss på petitesser. Då kommer CamCam på samma sätt som Dessie mest troligt bli blind för motiverad kritik.

            Jag tycker dessutom det här inlägget och det senaste om Kissie är helt i gamla andan där hon drev utan att vara elak eller att vara utan substans och hon är här on piont och enligt mig rolig.

            Vi måste vara lika snabba på att se när något blir rätt som fel. 🙂

          4. The real Hmm skriver:

            PS Min kommentar var mer riktad mot anonym och Z än dig L. Du informerade ju bara. 🙂

  7. Anonym skriver:

    Haha.. börjar seriöst tro att du bara driver med oss, att detta är ett socialt experiment. För varför skulle du annars accelerera din klagan på andra som gör samma sak som du själv, i takt med mängden kritik du får… :S

    ”Det är alltså så här man ska hantera kritik om man vill bli ett lika stort mediehus som Perfect Day!?
    Med döds(!)tystnad!”

    Isf är du en bra bit på vägen, heja heja!

    1. Elle skriver:

      Fattar inte vad du menar?

      1. Anonym skriver:

        Jag syftar på att Camilla själv svarar med dödstystnad på all den kritik hon får.

      2. Anonym skriver:

        Och att hon, oftare nu på senaste, skriver inlägg där hon ger en liten känga till folk som gör precis samma sak som hon själv får kritik för.

    2. anonym skriver:

      Thé real hm du kan vara ganska jobbig. har inte läst något på senare tiden som camcam skrivet o hänga upp sej på. Blir ibland mer chockad av kommentarer. Detta är ingen bibelskola. Jag tycker helt ok med olika åsikter men inte elaka personangrepp. Men en tvist o en hel del humor bör finnas o det klarar camcam galant. Pekpinnar fick man i skolan här vill man ha skoj o inte ta så allvarligt på allt. Kom igen!!

      1. The real Hmm skriver:

        @Anonym:
        1 Hamnade din kommentar rätt?
        Du har svarat en annan anonym än dig själv och inte mig.

        2 Va?????
        Vad är det som jag sagt som du kommenterar. Makes no sense! Eller tror du ”anonym” är jag?

        3 Jag tycker för övrigt du har fel.

        1. Egenremiss skriver:

          Skulle egentligen svara högre upp där det skrevs om ”John Doe”, men det gick inte. Skulle också svarat för ett par dagar sedan om vi stött ihop i meningsutbyte på annan blogg och det har vi nog inte, vad jag kommer ihåg.

          Mitt förslag är ett byte av nick till ”Jane Doe” och konstigt att de som är negativa till dig inte redan skrivit detta på fullt allvar. Förslaget från mig är ju bara på skoj, så klart. Jag vet inte hur ”rolig” man får vara utan att någon blir skitsur.

          1. The real Hmm skriver:

            Ok då vet jag. Tyckte bara jag kände igen stilen du skriver på. 🙂

            Och det ska mycket till innan jag blir sur. 😉

            Entomologin till mitt nick då. Jag valde det som ett experiment då det var könsneutralt och kulturoberoende, dvs omöjligt att veta något om min härkomst.

            Det funkade kan jag säga. Folk blev tvugna att förhålla sig till det jag sade och inte några förutfattade meningar om min bakgrund och att det var från dem som mina åsikter stammade.

            Efterhand så blev det mer ineresant för mig att låta folk veta att jag är kvinna, men jag har också stannat vid det. Nu finns det fler anledningar till att det stannar där.

            Summa sumarum. Hmm har väl blivit som ett mellannamn efter ca 10 år så det skulle kännas lite knepigt att släppa det, även om inget är omöjligt. 🙂

        2. Egenremiss skriver:

          Ingen svara-knapp i kommentaren 19:39.

          Jag tyckte ”Jane Doe” var en inbjudan till nöten som brukar skriva ”dra härifrån, du förpestar kommentarsfältet, får obehagliga vibbar” m.m. Det är nog 2 -3 ”Anonym” som skriver sådant. Om de normala och trevliga ”Anonym” valde annat nick, kunde man lättare utkristallisera rötäggs-Anonym.

          1. The real Hmm skriver:

            Instämmer.

    3. Linnea skriver:

      Cam är en en 37-årig(!) mobbare som näthatar på 20-åringar.

  8. Lii skriver:

    Såna här inlägg är riktigt bra rapportering o bevakning! Två (rörliga) tummar upp!

  9. Fanny skriver:

    Läste på både Hugos o paulas blogg att de ska flytta utomlands?! Hugo ska tydligen på ett möte idag som kan avgöra det, de som inte ens flyttat in i deras typ 27:e hus än o redan ska de flytta utomlands..ett tips, stackars barn kan ja tycka men de e ja de

    1. Emelie skriver:

      Äh! Jag flyttade realtivt mycket som barn och det gjorde bara att jag vågade flytta själv till två olika länder plus tre städer i Sverige som vuxen. Hellre det än att bo kvar i hålan jag konmer ifrån och bli en bitter tant som bara klagar 🙂

      1. Utlandssvensk skriver:

        Jag bodde i samma håla/mindre stad i 35 år innan jag flyttade utomlands för mer än 20 år sen. Ingen bitterhet! Dock är något av det jag är gladast över i livet att jag har kvar kontakten med de flesta av mina barndoms- och ungdomsvänner. Ja, kanske inte de flesta utan rent av alla. En kontakt jag inte skulle haft om jag flyttat omkring under skolåren. Inget går att ersätta det. Jag tror inte ens jag kommer att ha så bra kontakt när jag flyttar hem, med de som jag umgåtts med de senaste 20 åren… Har man som föräldrar möjlighet att bo in sig i ett område, där alla trivs, under barnens första cirka 18 år, är det väldigt bra för ”barnets” hela livs glädje och välbefinnande.

  10. anonym skriver:

    Rörliga tummar så kul! Han tränar nog upp dom ganska snabbt den lilla sötnosen. Kram.

  11. S. skriver:

    Hallå!
    Jag har podd-torka… Någon som har några tips?
    Tusen kramar!?

    1. Spockster?? skriver:

      Du måste kolla in ”My Dad Wrote a Porno” ROLIGASTE jag lyssnat på??

      1. S. skriver:

        Hahahah TACK! Är på avsnitt 3 nu och skrattar så jag gråter ?

    2. Anonym skriver:

      Ihop med Josefin

  12. Gillian skriver:

    ”Han lovar att svara så fort han utvecklat rörliga tummar.”

    :’D

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg