Det händer på Instagram…

13:00 15 Mar 2017

(null)

Wow! Är det bara jag som tycker att de här Gucciväskorna är skitfula?

(null)

Men SIGN ME UP!!!
Älskar karaoke!

(null)

Nähä, det menar du inte? Att frugan köpt in sig hos Corinne & Friends? Det hade vi aldrig kunnat ana från alla smygreklam! =)

(null)

Calle har en ny kärlek – även detta en kvinna med ett extra H. Han borde ändra sitt namn till Calleh Schulhmanh.
(null)

Sindy kavlade upp ärmarna och gick loss på Little Jinder med sin lasermaskin under inspelningen av Breaking News med Filip och Fredrik.
Aj!
(null)

Gud vad jag älskar Celeste Barber! Eller tycker ni att det hon gör är att häckla, mobba, hänga ut och förlöjliga Elsa Hosk där i trappan?

(null)

Läckis är ute och svirar efter att ha opererat näsan och matchar sin outfit väldigt bra till gipset! 
Och – se det här som en bön! SKICKA MIG DIN NYA BOK NUUUUUUUU!
Jag har deckarabstinens! Det känns som att jag har lyssnat på varenda deckare värt namnet på Storytel nu och sitter här nu och kollar på gamla dokumentärer om seriemördare på Youtube för att få min fix!

img_7617

(null)
Hmmmmm….
Jag känner mig lite kluven här faktiskt.
Å ena sidan så är bebisen lyckligt ovetande om vad som händer men å andra sidan så ska väl inte ålder och förmåga att uppfatta vad som händer med en avgöra om man ska behandlas med respekt och ens integritet värnas om? Då är vi ju helt plötsligt tillbaka på experimenten på Vipeholm där människor utsattes för olika övergrepp i jakten på orsaken till karies.

Vad känner ni inför det här?

36 kommentarer | “Det händer på Instagram…”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sara skriver:

    Alltså borde inte Hugo och Paula märka sina videos i flyttserien som samarbete?? Det är ett jäkla tjatande om Värmdö kakel & design iaf…

    1. Bloggbevakning skriver:

      På Instagram erkänner de samarbete.

      1. Jahaja skriver:

        Hade gärna sett bevakning om deras försök att dölja samarbetet, redan anmält till KO så det hade vart bra om fler uppmanades till det. ?

  2. Anonym skriver:

    Haha förstår inte riktigt din mening under celeste barber-bilden? :p antar att du inte är seriös med din undran och du vill ge en liten känga till dem som kritiserat vissa av dina inlägg. Det är en konstig jämförelse dock

    1. Pea skriver:

      Sant! Nej celeste gör ingen camcam, du kan behålla din tron 😉

    2. Sandra skriver:

      Alltså satir är ju ok om man sparkar uppåt 🙂
      Kul att driva med brats, ej så kul att driva med pundare.
      Kul att driva med framgångsrika, vackra kvinnor, ej så kul att driva med utsatta kvinnor.
      Lite så resonerar jag iaf 🙂

      1. Anonym skriver:

        Sandra, haha ja…?

      2. Noep skriver:

        Fast att sparka på kvinnor är inte att sparka uppåt oavsett om de är framgångsrika och snygga?

  3. Linn skriver:

    Tycker snarare blöjbyte, amning och nakna barn ska normaliseras och avsexualiseras. Vem som helst ska kunna byta en blöja, inte bara en förälder i hemmets mörka vrå, man ska kunna amma var man vill och barn ska kunna bada nakna på sommaren. Det Eleine gör är inte att värna om bebisens integritet, hon sexualiserar en bebis som får blöjan bytt.

    1. Anonym skriver:

      I andra kulturer resonerar man ju så, även små flickor som inte kommit in i puberteten ska täcka sig med slöja för att ”värna om sin integritet”, aka sin ännu icke existerande sexualitet. Barn är barn och vi kan inte och bör inte förmiska deras frihet för att det finns pedofiler i samhället. Lika lite som kvinnor inte ska sluta jogga ensamma för att det finns våldtäktsmän ska vi inte sluta krama barn för att det finns pedofiler. En bebis HAR ingen integritet, den är beroende av människor som ger den mat, byter blöja och ger den närhet. Att byta blöja på en bebis är inget brott, inget att känna skam för eller något sexuellt över huvud taget. Det är helt normalt och till och med viktigt för bebisen. Oavsett vem som gör det. Herregud Eleine, skärpning.

      1. Sofia skriver:

        Fast vem har sagt att det sexualiserar bebisen? Jag tänker bara integritet. Är det okej att ta dit en dement eller en svårt utvecklingsstörd person som inte heller ”är medveten” om sin omgivning och göra samma sak? Om inte, så är det heller inte okej mot bebisen. Jag förstår ärligt talat inte skillnaden? Förklara gärna!

        1. Linn skriver:

          Alltså JA. Varför ska en dement eller utvecklingsstörd person behöva skämmas om blöjan måste bytas. Önskar ett samhälle där vi hjälper varandra och det inte är pinsamt eller skämmigt om man behöver stomipåse, blöja, amma, gå på toaletten ofta, har mens osv osv. Vore väl underbart om alla tabun kring bajs, kiss, mens och bröstmjölk bara kunde försvinna och den som behöver hjälp med att byta blöja, få ett mensskydd, byta kläder, hitta en toalett kan få hjälp av vem som helst, när som helst utan att skämmas.

          1. Hanna skriver:

            Fast i detta fall handlade det ju om att göra narr av situationen. Inte för att hjälpa. Håller helt med dig om att samtliga saker du nämnde ska sluta vara tabubelagt och framförallt människor i behov av hjälp inte ska skämmas.

            Men i detta fall fanns ju ett annat syfte än att hjälpa? Inte fan hade någon tagit dit sin mormor med grav demens för att låta någon annan byta hennes blöja i direkt sänd radio? Vad är syftet? Underhålla? Det är så fruktansvärt integritetskränkande att det vänder sig i magen på mig av att tänka tanken, precis likadant med att göra det på ett barn som inte kan säga nej.

  4. michelle skriver:

    Lite OT, men gick gymnasiet på Vipeholm! Det finns så sjukt läskiga gångar under hela området där vi skulle skrämma varandra jämt. Och inte för att prata om salarna i de äldsta byggnaderna där vi hade naturkunskap. Sjukt obehagligt!

  5. ML skriver:

    Kränker mitt barns integritet i detta nu isf, byter blöja i vagnen pga upptaget på alla toaletter. I radio syns inte barnet? Inte på bilden heller. Fattat inte? Varför kan inte en kollega byta blöja?

  6. Anonym skriver:

    Jag trodde först att Celeste Barber var CamCam. Lika som bär.

    1. Bloggbevakning skriver:

      Haha..Min sambo skickade den här till mig och trodde att det var jag till höger. =) Galet likt faktiskt…
      https://www.instagram.com/p/BHk1zpnDxDX/?taken-by=celestebarber&hl=en

  7. Anonym skriver:

    Gå in på Gabriella Joss bild som hon laddade upp och läs om hur en annan arg besökare på hotellet klagar över all deras frukost dom kladdade med ?

    1. Anonym skriver:

      Hon har dessutom skrivit att de tog med sig ”två stora takeawaylådor med frukt” från frukosten. Haha aldrig hört talas om att man får ta takeaway från en frukostbuffé! Har skämts som en hund när jag smugglat med ett kokt ägg eller en liten burk marmelad i Paris.

      1. Alice skriver:

        Gabjos la upp på instastory att det dom inte äter upp tar dom med som mellanmål……barnen leker och behöver energi

        1. Anonym skriver:

          Och det tror du på? ?

  8. Anonym skriver:

    Haha, Tyra får inte be om böcker men du får?

    1. Bloggbevakning skriver:

      Ja, jag fick även hem Therese Lindgrens bok för att recensera. Hemska tanke va? =) Att det är del av mitt jobb…

      1. Anonym skriver:

        Man ser igenom dig lika väl som vilken glasruta som helst.

  9. anonym skriver:

    Håller med om väskorna. Gillar dom inte. Men dom är populära trots priset. Undrar om THK skulle vilja ha en. Nej han har bättre smak änn så. Love.

    1. Jayjay skriver:

      Och jag tycker tvärtom. Kanske inte dom som ser alltför barnsliga ut men tycker det är lite uppfriskande mot tidigare minimalistiska mode utan någon som helst personlighet.

      Men alla är vi olika och tycker inte sånt ska behöva diskuteras. Jag och andra klär sig hur dom vill utan att folk ska klanka ner. Det blir liksom lågstadie nivå på det ” Åhh men den här personen klär sig fel”. Tur att inte alla gillar samma för då hade världen varit väldigt trist!

      Hade jättegärna ägt en utav guccis nya väskor.

      1. Mupp skriver:

        Håller med! Tycker det är roligt att de ser mer personliga ut än så många andra märkesväskor bloggare springer omkring med. Tycker dessa är så mycket finare än Michael Korsväskor, Louis Vuittons Speedy och Neverfull. Man ser ju ut som en klon.

        Gillar den rosa ?

  10. CAK skriver:

    Jag tycker inte att Elaine direkt värnar om sin dotters integritet när hon får ut i Mama och berättat om hennes handikapp och hur hon som mamma bröt ihop osv

    1. Egenremiss skriver:

      Det skulle vara intressant att få veta om detta spektakulära tillkännagivande som Elaine Eksvärd gjorde, påverkade trafiken till eller på bloggen.

      1. Anonym skriver:

        Självklart så får hon fler läsare den dagen som bloggbevakningen och Tidningen och även andra ställen skrev om det. Folk är ju nyfikna av sig, klickade själv in på bloggen för att se bilden och läsa mer.

        1. Egenremiss skriver:

          Så Elaine Eksvärd utnyttjar dotterns tillstånd för att öka sin bloggtrafik, menar du? Så gör man väl inte eller är det att ”ändamålet helgar medlen”?

  11. Anonym skriver:

    Är det bara jag som tycker att alla är så snabba med nya partners? Schymans bröt väl upp för några få månader sedan, och redan ska nya människor introduceras i barnens liv. Varför har folk så bråttom? När man levt med någon i flera år och skaffat familj med hen så låt det ta tid innan du rusar in i nästa relation. Ffa för barnens skull, men även för din egen och resten av omgivningen. Eller är vi så utbytbara?

    1. CAK skriver:

      Ja, och framförallt – varför måste de visa upp sin nya partner i media så tidigt?! När jag och mitt ex (pappa till mitt barn) gjorde slut så träffade jag en ny ganska snabbt men inte ens jag, som okänd, ville fronta det inför fler än mina närmsta den första tiden….av respekt för både ex och andra….

  12. ebba skriver:

    Får verkligen känslan av att det blivit kyligare mellan calle och anitha. Klart det måste vara konstigt och jobbigt när den ena eller andra går vidare innan de kanske ens lagligt hunnit skilja sig (?) osv. MEN tycker att de verkar anstränga sig för att synliggöra sina respektive relationer; Calle går ut i medier samt instagrammar massor om sin Sandhra medan Anitha lägger ut kryptiska bilder från middagar samt pratar om sin nya fling i sin podd.

    Alex var även ”lustig” under Calles senaste IG-inlägg om nya podden med Pontus Gårdinger. Alex skrev ”Gillar Lillelördag bättre”

  13. Emma skriver:

    Njae, får nog säga att jag reagerade på det med. Kan väl tycka att vi som samhälle ska kunna hjälpas åt och om jag behövde hjälp hade jag nog inte varit rädd för att en kollega skulle byta blöja på mitt barn, men att ta dit bebisen som en rekvisita o ”varsågod! Du får prova på mitt barn”? Det blir jättekonstigt :s
    Som någon skrev här uppe, tänk om jag hade frågat dig om inte jag kunde få byta blöja på din dementa mormor, för ”jag har aldrig bytt blöja på en vuxen!”? En bebis är inte en docka för folk att leka med..

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG