Hur vill vi ha det här inne på Bloggbevakning?

16:45 15 Mar 2017

bb

Om jag ska försöka ändra förbättra mitt sätt att skriva på så vill jag att ni gör detsamma bland kommentarerna.
Bara tillsammans kan vi ändra och bestämma vilket klimat vi vill ha här inne.

Håll en god ton bland kommentarerna, undvik personangrepp och blanda aldrig in barn när ni kommenterar är ni snälla.
Det är även nolltolerans för rasism här inne vilket inkluderar all hets mot folkgrupp – sexuell läggning mm.

Det går att skriva och argumentera utan att ta till något av dessa punkter så låt oss försöka, vad säger ni?

Vi arbetar även på en lösning där man tillfälligt ska kunna stänga av kommentarer och dölja existerande utan att behöva ta ner inlägget ifråga för att kunna moderera.

Edit – jag kommer inte ändra på hela mitt skrivsätt men jag vill fokusera på att vara rolig mer än vass (som många tolkar som elak). Kvalité framför kvantitet!
Jag tror ni kommer bli nöjda! <3

 

139 kommentarer | “Hur vill vi ha det här inne på Bloggbevakning?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anonym skriver:

    Gillar ditt sätt att skriva på ju ??

    1. Linda skriver:

      Ja bloggen är perfekt som den är.

  2. J skriver:

    Hmm, nu får du det att låta som att det är kommentarerna som är problemet?

    Visst, det kan vara hetsk stämning ibland, men då främst för att du har skrivit inlägg på ett visst sätt – antingen är du dryg mot personen du skriver om och folk säger ifrån, eller så är det för att du vinklar blogginlägget så att diskussionen hamnar där du vill. Inte alltid såklart, men oftast.

    Problemet har på senaste inte varit dina kommentarer på bloggen, utan snarare hur du skriver blogginlägg.

    Ursäkta om det här kanske inte var så konstruktivt, blev bara lite provocerad över hur du försöker vända detta till att det skulle vara kommentarerna som har varit dåliga på senaste när det faktiskt är du.

      1. anonym skriver:

        Håller inte med. Bara för camcam tar upp ett ämne o blogg så kan en del kommentarer vara riktiga giftpilar. Ha sin åsikt är ok men inga elakheter o personangrepp. Tycker jag som person o även min vän THK med päls tack för ordet.

        1. Anonym skriver:

          ”Camcam” ?

    1. Anonym skriver:

      Det där att det är bloggaren själv som säter tonen och får ”skylla sig själv” för de kommentarer som kommer in borde ju rimligtvis gälla även för denna blogg kan man ju tycka.

      Det är bara du Camilla som bestämmer över klimatet här inne, dags att axla det ansvaret tycker jag 🙂

      1. Bloggbevakning skriver:

        Vad tycker du jag gör? =)

        1. Anonym skriver:

          Du lägger över ansvaret på de som läser din blogg istället för dig själv som driver bloggen.

          Läsarna kan inte styra kimatet på din egna blogg om det inte är så att du låter dem göra det. Vill du inte att det ska förekomma skit bland kommentarerna så kan du enkelt plocka bort det exempelvis. Skriver du ett elakt inlägg så kommer det elaka kommentarer. Skriver du att myggan är dum så hakar folk på och tycker detsamma och än värre saker. Osv osv osv….

    2. Matilda skriver:

      Nä, här håller jag inte med. Kommentarerna har länge varit under all kritik, delvis så klart pga CAMs uppviglande i inlägget, men det kan lätt spåra med otrevligheter på något helt ot. Sen sätts det såklart en viss ton överlag genom inläggen men ska det hela bli bättre behövs det en rejäl uppryckning bland kommentarerna.
      Så bra att du tar kritiken, och bra att du också visar att du inte tolererar vad som helst i kommentarerna. Det är också något jag efterfrågat tidigare?

      1. Linn skriver:

        Om Camilla hade tyckt att kommentarerna är under all kritik eller har gått för långt, varför plockar hon inte bort dom? Nej juste det, hon tjänar mer pengar på om hon låter dom vara kvar, mer klick, mer pengar ned i Camillas ficka.

        Jag undrar hur Camilla sover om nätterna med tanke på att hon medvetet tjänar pengar på andra människors bekostnad.

        1. K-Town skriver:

          Men hon skriver ju anledningen i inlägget, ska kommentarer i dagsläget modereras måste hela inlägget inaktiveras vilket egentligen känns både onödigt och väldigt tråkigt när vuxna människor diskuterar. Tills det är fixat (och självklart även efter) är det väl bra om vi som kommenterar håller en bra nivå så att detta inte behöver ske?

          Jag tycker även att hon är tydlig med att hon kommer förbättra/ändra hur hon själv skriver, men att det då även behövs att vi som kommenterar inte kör på av ren vana i samma spår som tidigare. Klimatet bland kommentarerna har ju absolut triggata pga inläggen och en allt för tillåtande attityd, men för att det inte ska fortsätta trots mer genomtänkta inlägg och mindre vasshet är det bra att Camilla säger ifrån även där. Vi som kommenterar har ju SJÄLVKLART också ett eget ansvar, vi är ju inte direkt hjärntvättade offer utan egen vilja eller tankeförmåga.

          1. Anonym skriver:

            Nej, så är de självklart inte. Folk är inga offer uran egen vilja. Det är väl mer så att elaka inlägg drar till sig elaka människor. Det är därför som ansvaret landar på Camilla själv.

            Det är därför som det är hon själv som styr klimatet på bloggen, inte bara genom att tillåta elaka kommentarer utan genom att hon drar till sig människor som kommenterar elakt med hjälp av de inlägg hon skriver. Genom att skriva ett nedvärderande inlägg om någon så drar hon till sig människor som gillar att läsa sånt och som själva gillar att skriva nedvärderande saker.

            Skulle hon istället skriva roliga inlägg som har en positiv ton så skulle hon dra till sig människor som gillar att skämta i en positiv ton.

            Lika leka bäst osv.

            Men sen tror jag också att många blir något förblindade av klimatet. Jag själv blev det och här nedan bland kommentarerna har vi en M som berättar att den också blev det. Det ÄR otroligt lätt att normalisera saker, även dålig saker, och liksom dras med i det hela. Det är fullt mänskligt.

    3. U skriver:

      Vart är egenansvaret då? Läsarna är vuxna människor och inte lättmanipulerade får.

      1. Anonym skriver:

        Egenansvaret för enskilda individer som kommenterar finns självfallet också. De ansvarar över vad de själva skriver.
        Men huvudansvaret landar rimligtvis hos den som bloggen tillhör. Den personen har ansvar för allt på bloggen. Inte bara det som den själv skriver, utan allt som den egna bloggen producerar.

        För att extra förtydliga så kan man se Camilla som chef och läsarna som anställa. De anställda ansvara för vad de för men chefen har dett övergripande ansvaret för att saker sköts på rätt sätt.

        1. Anonym skriver:

          Då innebär det att hon skulle behöva radera och moderera och på vilket sätt är det bättre? Jag köper inte chef/anställd liknelsen eftersom läsarna alltid refereras till bloggares chefer/kunder.

          1. Anonym skriver:

            Vet inte om jag helt förstår hur du menar nu.
            Det är väl bättre att radera elaka kommentarer än att låta dem vara kvar?

  3. Anonym skriver:

    Fortsätt som vanligt!!!???

    1. Anonym skriver:

      Tack! Jag känner samma

  4. Anonym skriver:

    Fortsätt som vanligt tack! Allt var bra tills för två månader sedan då rödstrumporna invaderade kommentarsfältet och gör allt för att förstöra för dig

    1. Anonym skriver:

      Vad är en rödstrumpa? /nyfiken

      1. ? skriver:

        En beskrivning för radikala feminister.

    2. MissM skriver:

      Allt var bra tills rasisterna från Flashback invaderade kommentarsfältet :). Buhuu, måste vara jobbigt för dig när man inte längre kan kränka andra pga hudfärg, religion eller kön i kommentarsfältet! Butthurt much?

      1. Anonym skriver:

        wow. Hur orkar du själv vara så butthurt? På riktigt folk. Det är är en blogg. En blogg?! Har ni inte viktigare saker i livet att brusa upp över än inlägg som skrivs här måste jag säga grattis. Eller,vakna upp för helvete!

  5. Ida skriver:

    Nej nej nej, älskar ju bloggen just för att den är som den är, ändras den kan jag ju lika gärna gå tillbaka till den andra tråkiga

  6. My+1 skriver:

    Jag förstår inte varför du ska ändra på något? Jag älskar denna bloggen precis som den är.

  7. Sara skriver:

    Jag tycker att du håller en bra nivå på dina inlägg. Känns dock som att vissa tror att det här är någon slags nyhetssida med uppdrag att bedriva oberoende, objektiv journalistik och förväxlar kritiska (ibland vassa) inlägg om vuxna människor som själva väljer vad de lägger ut på nätet med nätmobbning.

    1. Bloggbevakning skriver:

      Tack! Jag uppskattar alla era fina ord men den sista veckan har inte mina inlägg riktigt hållit den nivå jag skulle önska av flera anledningar – jag har varit sjuk och haft besök från USA så de har varit allt annat än genomarbetade.
      Jag tror och hoppas att ni kommer tycka att inläggen till och med blir ännu bättre då jag ska arbeta igenom dem mer.

      1. Peter skriver:

        Ändra absolut inte!!!
        Din rättframhet är ju det som är intressant och den nakna sanningen utan små rosa moln..!

  8. ☠️ skriver:

    Tråkigt när du tvingas ändra den du är pg av att du inte orkar stå emot och göra din grej som du hela tiden gjort.
    Så om du helt plötsligt får 100 kommentarer per dag att du ska börja skriva om cykling istället då kommer du ändra om bloggen till det med?

    Supertråkigt i vilket fall, jag har älskar din blogg sedan första dagen just för att du är vass och fullständigt skiter i den kritik du får

  9. I like you skriver:

    Varför ska du ändra på något när bloggen ör större än någonsin? Det har den ju blivit just för att den är bra som den är

  10. JP skriver:

    Ger snart upp. Har följt den här bloggen från början och gillar den för hur den är. Jag gillar inte alla inlägg, men inte är jag bitter för det. Jag har lärt mig funktionen som går ut på att scrolla vidare.
    Men nu är den här skribenten villig att ändra sig på grund av, eller tack vare konstruktiv kritik, men inte kommer det att hjälpa. Det kommer alltid gnällas över något.
    Varför lägger man ens ner tid på att läsa bloggar/sidor/tidningar man inte gillar?
    Jag själv går exempelvis aldrig in på Fria Tider, Nyheter 24, eller många bloggar, just för att jag inte gillar HUR de skrivs. På samma vis som jag endast klarade av ett halvt avsnitt av den där Daniels podd, som det skrivits om här inne. Jag gillar inte hur vinklingarna är.
    Så varför ens komma hit och sprida sin negativitet?
    Och ja, jag funderade länge på om jag ens skulle skicka den här kommentaren. då klimatet lätt piskas upp och man får må dåligt för att man har en åsikt, vare sig man är på Camcams sida eller inte.

    1. Sara skriver:

      Eller hur, jag ratar massa bloggar för att jag inte gillar dom. Jag hoppar även över hälften av inläggen här på denna få de handlar om personer jag inte är intresserad av.
      Vill inte att denna bloggen ändras pg av att några försöker köra med mobbning eller grupptryck.

  11. Jennie skriver:

    Behåll du den som den är, det är enda anledningen till att jag hänger här, mellanmjölksbloggar finns det hundratals av men bara en som din.

  12. Cam ? skriver:

    På toppen stormar det och ja orkar man inte ta det då får man lägga sig på samma nivå som alla andra. Så synd på en verkligen bra och rolig blogg som varit min favorit i 5 månader nu ?

  13. Tatiana skriver:

    Du blandar själv in barn och har fatt kritik for det.
    Minns nat du skrev om Catrins barn, nat du hittade pa om hur barnen ev skulle reagera den dagen dom far reda pa saker och ting om deras mamma.
    Det inlägget la du upp förra aret i December.
    Lite från det, ”Skrika att ungen ljuger och kalla hen för fula namn?
    Slåss? Ljuga själv och gå i sin mammas fotspår?”

    Stor skillnad pa att vara vass/satirisk och skriva pa ett intelligent satt an att bara dumpa kritik pa folk.
    Har du hort talas om psychological projection?

    ”Psychological projection is a theory in psychology in which humans defend themselves against their own unconscious impulses or qualities (both positive and negative) by denying their existence in themselves while attributing them to others.
    For example, a person who is habitually rude may constantly accuse other people of being rude. It incorporates blame shifting.”

    Du har ju formagan att skriva pa ett bra satt, använd den.

  14. My skriver:

    Tackar som frågar, jag är nöjd med bloggen som den är ?

  15. X skriver:

    Ändra inte på något ❤

  16. Tallbarr skriver:

    Varför ändra på något som faktiskt fungerar? Trodde du hade fler läsare än någonsin just nu

  17. ? skriver:

    Själv älskar jag hur du skriver och ser helst att den förblir som den är ?

  18. Nu är jag ledsen skriver:

    Nej ändra inte ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    1. Anonym skriver:

      Så du tyckte att 30+ kniv-emojis var ett bra sätt å övertyga alla om att det är bra som det är?

      Du måste jobba på din övertalningsförmåga.

      1. U skriver:

        Du måste öva på att låta folk skriva och använda vilka emojis dom vill. Varför bryr du dig? Människor som du är dom verkliga mobbarna på denna bloggen.

        1. ??? skriver:

          ????????????????????????????????????????????????????????????????

        2. Anonym skriver:

          Absolut. Men tala för all del om för mig hur DU tolkar 30+ knivar i ett inlägg. Fredligt, vänligt och öppensinnat?

          1. U skriver:

            Jag tolkar det som ”nej, ändra inte bloggen för då dör jag/tar jag livet av mig” på ett ironiskt tonårsdramatiskt sätt. Hur tolkar du din kommentar? Fredligt, vänligt eller öppensinnat?
            Jag tolkar den som dryg.

  19. Why?? skriver:

    Det är som att jag istället för att köpa en golf klampar in på Volvo och vill tvinga dom att bygga en Volvo som ser ut som en golf

    1. JoTjenaMors skriver:

      Vilken klockren kommentar. 🙂

    2. Anonym skriver:

      Många har uppenbarligen inte förstått anledningen till att vi är många som kritiserar.

      Tror ni att det är för att vi stör oss på bloggen?

      1. Anonym skriver:

        Nä ni vill ändra det som skrivs i den och det vill ej vi som är fullt nöjda med den som den är.

        1. Anonym skriver:

          Ja, det har nog alla förstått, vissa vill ha en förändring och andra inte.
          Men varför tror ni att vi vill ha en förändring?

          Tror ni att det är för att vi söker efter en viss typ av blogg (en golf) och när vi kommer in på den här bloggen (volvo) har den inte vad vi söker men vi ber helt sonika bloggen att fixa det till oss ändå.
          Är det så ni tror att det ligger till?

  20. Linn. A skriver:

    Det finns ju en anledning till att bloggen blivit så stor som den nu är och det är ju för att du går emot strömmen

  21. Moa skriver:

    Ändra absolut ingenting!

  22. Anonym skriver:

    Kanske att undvika vaccinationsfrågan? Tyvärr verkar den ta fram det värsta hos folk ?

  23. Anonym skriver:

    Det är väl bättre att blocka de som hela tiden opponerar dig mot hur du skriver, om vem du skriver, varför du överhuvudet skriver. Dessa kommer ju knappast sluta klaga

    1. Roza skriver:

      Haha… Men när Dessie, Tyra & Booken blockar & raderar, då ska dem hånas? Men för Queen CamCam är det heeeeelt okay?

      1. ? skriver:

        De du nämner blockar ju alla som ens ställer en fråga. Jag menade de som helt tar över och vill använda CAMs blogg som sin egna plattform

        1. Roza skriver:

          Då är jag med! ???

  24. Kickan skriver:

    Gillar din blogg ?❤

    1. Bloggbevakning skriver:

      Det är nästan så jag vill göra en GabJoss och skriva hjärtan till er alla! <3 <3 <3

      1. Anonym skriver:

        Det är DU som ska få alla hjärtan! ❤️ Jag älskar din blogg!!

  25. M skriver:

    Jag måste erkänna att jag fram tills ganska nyligen blev provocerad och irriterad på de som klagade över din ton i inläggen. Jag försvarade dig och kunde inte alls fatta vad folk klagade på eller varför de ens var här inne och läste om de nu störde sig så mycket. Har läst din blogg väldigt länge och var med under den tiden då du skrev mer med glimten i ögat. Att du successivt har blivit vassare och vassare i din framtoning såg jag inte till en början, jag läste dina inlägg med samma glasögon som när jag började läsa din blogg. Men på senare tid när även kommentarsfältet har hakat på och blivit rent ut sagt jävligt vidrigt emellanåt så vaknade jag till. Det du skriver i dina inlägg, det du insinuerar (medvetet eller omedvetet kan bara du själv svara på), den allt vassare ton du lagt på och ibland rent av helt onödiga och elaka inlägg har faktiskt skapat och gjort att även kommentarerna är väldigt sylvassa. Jag ser det som en direkt effekt och spegling av din ton och vasshet.

    Du ställer en ”oskyldig” fråga i slutet av dina inlägg och sedan är pajkastningen igång bland kommentarerna. När du sedan får kritik så lutar du dig tillbaka och hänvisar till att du bara ställde en fråga och att du minsann inte alls har skrivit något elakt. Jag började se ett mönster. Ett väldigt ocharmigt och oproffesionellt mönster som jag inte alls kunde förstår kopplingen till vad du ville visa för dina bonusbarn.

    När jag för några dagar sedan började se att du tagit åt dig av all konstuktivt kritik så var min första tanke att du nu kommer få skit för att du inte längre är sylvass, få skit för att du inte orkar stå emot och göra din grej osv. Och se, nu dräller det in sådana kommentarer istället.

    Jag ber dig att ta en funderare varför och om du vill/kan göra en förändring här på bloggen. För om du inte själv, i grund och botten, förstår all denna kritik du fått på slutet så har jag svårt att se att kan klara av att göra en förändring. Förändringen ska vara för att du själv kommit till insikt och för att du själv vill. Och som sagt, jag personligen välkomnar varmt en förändring. Jag önskar att du faktiskt kommer tillbaka till den gamla CamCam som du en gång var och som jag en gång faktiskt tyckte var jävligt rolig att följa, utan att få en klump i magen av att läsa (inkl kommentarsfältet).

    1. vvv skriver:

      Detta☝Jag vill även tillägga att gamla cam cam glimtar igenom ibland speciellt för nån vecka sen och det va så skönt att se.

  26. Anonym skriver:

    Jag föredrar vass framför rolig alla dagar i veckan

  27. Anonym skriver:

    Jag tycker om bloggen som den är nu så jag kommer troligen inte uppskatta en ändring där bloggen går ut på att vara rolig.
    Vill jag ha roligt kan jag väl gå på cirkus eller något

  28. Anonym skriver:

    Nä vad tråkigt ☹️

  29. Tips från Coachen skriver:

    Jag tycker ofta inte som du men kul är det att läsa kommentarerna. Vaccinationsdebatten var te.x. superkul! Jag gillade skarpt hon med IQ och gift med en läkare – riktigt skön typ!

    Tror att många av dina läsare också hänger rätt mycket på FB och då blir det ju som det blir.

    Skulle kunna snäppa upp dig lite genom att behandla alla någorlunda lika och inte mobba vissa medans det skiner igenom att du gillar andra. Mobba alla i stället så blir det rättvist – alternativt älska alla – samma sak. Du kan ha varannan-veckas-tema; Hata alla ena veckan och älska alla andra…Kan vara kul – ett tag i alla fall.

  30. Ann skriver:

    Varför ändra på ett vinnande koncept?

    1. Roza skriver:

      Därför att det vinnande konceptet uppenbarligen såra människor. Är det okey att jag behandlar mna anställda som skit bara för att mitt företag går bra?

  31. Elsa skriver:

    Älskar att gå in här, speciellt för att det verkligen LEVER i kommentarsfältet till skillnad från andra bloggar. Det är ju ett bevis på att folk har saknat ett forum att diskutera bloggar på. Där är du viktig!

    Sen är du menar att man uppfattar att du är ”vass” som elak förstår jag inte. Ibland är du elak, stå för det. Vass betyder i min värld någon som pekar på roliga/viktiga aspekter på ett stilistiskt sätt. Typ som Schulman gjorde på sina bloggar, där år du inte. Sen blir objektiv bevakning tråkig, och omöjlig, men ibland går du för långt och det är inte kommentarers fel.

  32. Cecilia skriver:

    Tycker den här bloggen är den bästa som finns just för att du vågar vara elak och struntar i vad andra tycker.

  33. Moa skriver:

    Har läst bloggen i flera månader nu och för några dagar sedan skickade min mamma en länk till mig med kommentaren att hon skrattade så hon tjöt. Det var från denna bloggen och rubriken/inlägget som hon fann så rolig var ”ANNA BOOK – EN MULTITASKER!”. 😀 Jag och min mamma är rätt olika och det skiljer sisådär 35 år mellan oss men båda uppskattar bloggen. Med andra ord – du har uppenbarligen gjort någonting rätt när du lyckas locka så många olika typer av läsare, så fortsätt med det!

  34. Annelie skriver:

    Nä Camilla andra ingenting. Har följt dig från dag 1 och älskar just ditt satt att skriva. Som någon annan skrev att det kommit in en del missnöjda rodstrumpor i kommentarsfältet till er vill jag bara säga. Om ni inte gillar bloggen ” dra vidare”????????????????

  35. Anonym skriver:

    Jag älskar den här bloggen! Ändra ingenting i den! Bli inte sådär lagom, då kan vi lika gärna läsa Sandras blogg, och det vill ju ingen!

  36. Jenny skriver:

    Om du ej fortsätter vara som du varit så kan man ju lika gärna läsa någon annan blogg, det är ju just detta att du är småelak och ironisk dom grott dig unik och att jag gått in tio ggr om dagen och läst.

  37. Anonym skriver:

    Cam jag gillar verkligen din blogg! Jag har haft en ”paus” härifrån denna vecka, och det är inte pga dig utan klimatet bland kommentarsfältet. Får på riktigt typ en klump i magen av hur folk härinne skriver MOT VARANN. Kallar varandra för idioter, dumma i huvudet, blev du tappad som barn eller osv osv osv bara för att man inte håller med varandra. Skrev en gång en uppdatering om Bookens instagram. Alltså en uppdatering på vad hon lagt ut för bilder. Skrev ingenting elakt öht men blev påhoppad direkt att jag var en galen stalker och att jag var dum i huvudet och allt vad det nu stod. Jag fattar att du driver mycket i dina inlägg och det verkar ju inte alla tycka är kul. Så är det ju. Alla bloggar är inte för alla. Men jag tycker du har den absolut bästa bloggen i hela bloggvärlden, tillsammans med TramsFrans 😉 (Som jag hittade tack vare dig! Tack! )

    Pussa THK och Lilla ‘Nöboll vetja! 🙂

  38. Anonym skriver:

    Ändra inte på din blogg bara för att vissa älskar att gå in på din blogg bara för att trycka ner dig!

  39. Sanne skriver:

    Jag tycker dina senaste inlägg är bra och intressanta. Det är bra att du sett över din stil lite. Att vara rolig och intressant kräver lite mer än att vara ”vass” (eller elak) mot lätta (oftast samma) måltavlor.

    För alla kommentatorer som älskar föra fram sina helt ocensurerade åsikter ovasett vad skit som kommer ut finns ju alltid Flashback. Där kan alla grisar rulla runt i sörjan o vara glada.

  40. Emely skriver:

    Att säga emot och fråga varför är inte att vara rödstrumpa, besserwisser, dum i huvudet eller urtråkig. Det handlar inte om att vilja rädda världen, valarna, miljön och stoppa djurförsök. Det handlar om att det som skrivs inte är miljön, valarna, världen eller fan och hans moster, det är barn, mammor eller pappor till dessa barn, det är mammor till papporna och pappor till mammorna som det skrivs om. Det är personer som gör det som det får lön för, jobbar. Sedan vad man jobbar med eller hur man gör när man är på jobbet, det borde inte spela så stor roll.

    Att skriva att någon får skylla sig själv för att hon är så jävla ful att hon någon borde knulla henne tills hon fattar eller att man vill gräva ner dennes barn eller påpekar att hennes pojkvän är en psykopat som ständigt är bakfull, är inte det lite att ta i?

    Jag har egentligen bara en fråga som jag vill få svar på och den är hur det känns i kroppen innan, under och efter man väljer att skriva ett inlägg om hur ful, dålig, okapabel eller vidrig en helt vanlig person som väljer att vara offentlig är?

    Jag vill veta hur man känner när man skriver alla dessa kommentarer om personen som inlägget gäller, blir man uppfylld? vemodig? Skrattar man? Är det en hämd för något annat?

    Hur känns det när man har tryckt på Enter för att skicka iväg sin kommentar?

    Blir man lättad? Är det som när efter en riktigt jävla pangfylla plus ett besök på McDonalds en fredagkväll för att sedan få lov att gå på toaletten på morgonen? En jävla befrielse men samtidigt så sanslöst illaluktande att man inte står ut med doften själv?

    Berätta för mig.

    Berätta även för mig hur Nöjesguiden som i mina ögon alltid har varit en tidning/sida för alla, inkluderande, lagom provocerande och framförallt inspirerande. Hur kan ni stå för det som skrivs i inläggen eller i kommentarerna?

    Är det detta ni som företag, inspiratörer, krönikörer etc står för? Står era annonsörer för den mobbing som pågår, alla pyskiska påhopp som är så djävulskt enkla att pränta ner från en dator för att sedan trycka Enter, godkänn och iväg?

    Jag har funderat lite och jag bara undrar: Hur det verkligen känns när man fått ur sig skiten och lämnar den utan att plocka upp efter sig.

    1. Linn skriver:

      Det känns väl samma som för dig nu när du har fått spy ur dig dina frågor och funderingar antar jag? Så hur känns det?

      1. Anonym skriver:

        Förstår vad du menar med din kommentar. Men jag tycker att det är skillnad på att skriva ner sina åsikter och funderingar kring något man tycker är fel. Och att skriva ner sina negativa åsikter om någons kropp eller utseende, eller sina åsikter om hur någon är en dålig förälder eller är dålig på X och X osv. För att ta ett exempel på något som folk ofta ägnar sig åt att kommentera här. 🙂
        Det är enligt mig två olika typer av kommentarer.

      2. Anonym skriver:

        * två olika typer av kommentarer men två olika syften.

    2. Anonym skriver:

      Camilla skrev igår bland kommentarerna att hennes chefredaktör hade varit inne och modererat helt utan hennes vetskap.
      Så gissningsvis har det här inlägget och ”de nya tagen” mycket med det att göra.

      Men vi får väl se vart det leder. Camilla erkänner att inläggen inte varit bra senaste veckan, men verkar helt ha missat att den kritik hon får har hon fått under flera månader. Senaste veckan har hon enligt egen utsago inte hunnit arbeta igenom inläggen ordentligt och därför har de varit som de har varit. Och jag kan inte mer än höja brynen och skaka på huvudet åt alltsammans.

      Men, som sagt. Vi får se vart det leder. Men jag skulle inte satsa mina pengar på att Camilla själv kommer att göra så mycket för att förändra saker. Det är ju ganska svårt att i en handvändning förändra vem man är som person. Så kanske kommer vi få se mer moderering av chefredaktören i framtiden.

      1. Bloggbevakning skriver:

        Han modererade på grund av kommentarerna – inte mitt inlägg. Därav den nya funktionen.

        1. Anonym skriver:

          Ja det vet jag och inte sagt något om. Just moderering brukar väl åsyftas just kommentarer tänker jag.

          Och ja. Felen ligger alltid i misstolkningar, fellandningar och efterföljande kommentarer. Aldrig hos dig 😉 Vi vet, vi vet!

          1. U skriver:

            Intressant att en bloggare ska ta ansvar för kommentarer? Så blondinbella, kissie och dessie är också ansvariga för alla psykokommentarer dom får? Det är alltså deras fel? Vems fel är denna tv-Jesus till exempel? Eller alla på Flashback som spyr ut kvinnohat och främlingsfientlighet? Vartenda kommentar på denna bloggen är lämnad av en person bakom en dator som är fullt kapabel till att styra över vad den skriver på nätet. Jag tar ansvar för vartenda av min kommentar, vad är det för fel på er som kräver att ansvaret för 100tals människors åsikter och kommentarer ska läggas på en person? Är det ett dagis här eller vad?

          2. Anonym skriver:

            Nu är det inte oprovocerade hatkommentarer vi pratar om så varför försöker du vinkla det till det?

            Utan vi pratar om en blogg som skriver inlägg i en elak ton som sen får efterföljande ikommentarer i, inte helt otippat, samma elaka ton och lite därtill.
            Det är väl ingen rocket science utan mer 1+1 att det är så det blir. Camilla säger att någon är knasig och resten hakar på bland kommentarerna.

            Slutar man skriva elaka inlägg så slutar man bjuda in till elaka kommentarer. Kommer de ändå så borde man rimligtvis plockar man bort dem.

            Camilla har inga problem med att plocka bort kommentarer som innehåller rasism. Då borde hon rimligtvis även kunna plocka bort kommentarer där det exempelvis hackas på någons utseende.

          3. U skriver:

            Det handlar om alla typer av kommentarer, kritik mot bloggare tex. Samma kritik som vissa av dom får i sitt egna kommentarsfält, dessie till exempel och blondinbella. Är det deras ansvar med? Läsare här ger sig på andra som kommenterar och åsikter flödar fritt. Jag gillar inte hälften av kommentarerna som skrivs här och jag gillar inte alla inlägg heller men det är upp till var och en som kommenterar att sprida god stämning. Vilka kommentarer tycker du är Camillas ansvar och när slutar det vara personens som skriver kommentaren?

          4. Anonym skriver:

            Det känns som att du försöker misstolka det jag skriver.

            Det hon har ansvar för är vad som publiceras här på hennes blogg. Hon ansvarar för att radera kommentarer som inte är okej. Hon raderar rasism och borde således även kunna radera kommentarer som hånar hur någon ser ut. Eller varför kan man radera en sorts kommentarer men inte andra?

            Hon ansvarar även för klimatet på hennes blogg. Vem som helst kan räkna ut att skriver man taskiga inlägg så följer folk efter i samma spår.

            Det är som om jag skulle gå in i ett rum och ställa mig och snacka skit om person X. Några hakar på och börjar snacka skit de med. Har jag inget ansvar över situationen som just uppstod då?
            Jo, det har jag. Orden som de här personerna säger ligger inte på mig, utan självfallet på dem. Men ansvaret över att den situationen ens uppstod ligger på mig.

            Man kan ju inte jämföra det med att Kissies får en hatkommentar. Hon har inget eget ansvar eller del i det på något sätt. Du måste ju ändå se skillnaden mellan att leda in sina läsare på att snacka skit om andra och att bloggare får hatkommentarer skrivna till sig. Det är ju två helt skilda saker.

  41. BA skriver:

    Jag skulle vilja att du redovisade vem/vilka som vinner dina tävlingar, mobilskal och tröjor t ex!
    Eller är dessa ”tävlingar” bara ett skämt ?

    Annars så gillar jag din bloggbevakning mycket och är inne och kollar varje dag, oftast flera gånger varje dag 🙂

    1. Bloggbevakning skriver:

      Men det gör jag ju alltid!
      Än så länge har jag inte dragit vinnaren av tröjorna men kollar du under kategorin ”tävlingar” så hittar du alla vinnare!

  42. Alex skriver:

    Och återigen är det läsarna som tolkar dig fel.. Du kanske borde fundera på hur det kommer sig att läsarna gång på gång, och ofta ganska enigt ”misstolkar” det du skriver..

    1. vvv skriver:

      Kan det inte va både och då? Cam cam har blivit otrevlig i vissa inlägg och i vissa inlägg läser läsare in vad dom vill i hennes text? Jag tycker jag märkt av båda alternativen.

  43. Assos & T skriver:

    Ska detta bli en rolig humorblogg som är snäll och skojsig att läsa så lämnar jag den omedelbart!

    1. lina skriver:

      låter som en bra idé 😉

  44. anonym skriver:

    Jag gillar din blogg och tycker oftast att du håller en bra ton i inläggen. Humor är ju nice rent generellt.

    Det är också trevligt när du bjuder in oss läsare till diskussion, typ ”vad tycker du/hur hade du gjort” men kan hålla med det ibland kan vara läge att fundera över hur man formulerar den frågan en extra gång så att det inte blir en inbjudan till nätmobbing/shitstorm i kommentarsfältet.

    Rock on!

  45. Andy skriver:

    Främsta anledningen till varför jag följer denna blogg är för att du är kritisk och ej har något emot att kritisera något för det skit de väljer att säga, göra, lägga upp etc. Är trött på alla dessa offentliga personer som försöker framstå som om de alltid är glada, att de tycker om alla etc vilket vi alla vet att så är inte fallet. Ändra ej ditt skrivsätt eller hur du är som person. Please.

  46. Roza skriver:

    Alla ni som kommenterar ”lämna bloggen om ni inte uppskattar att läsa det då!”. Ni inser att Camilla gör samma sak? Går in varje dag på flertalet bloggare för att antingen hitta intressanta saker att skriva om – eller bara för att hacka. Men, trots att det är Camillas heltidsjobb (rent krasst – hela hennes dag går ut på att ”stalka” instagrammare och bloggare) så blir ni så himla sura när vi andra kommer här i kommentarerna. Så fot någon kommer med konstruktiv kritik mot ”CamCam” blir många skitsura. (Ta ut pinnen ur röven, sluta vara så bajsnödig, lämna bloggen…) SJUK dubbelmoral!

    1. Anonym skriver:

      Men Roza för sjuttsingen, det är helt obegripligt vad du egentligen gör här. Vad tillför du i kommentarerna? Vad för verkan har din kritik? Varför är du här? Det är på tiden att du hittar en blogg som passar dig bättre! Helt sinnessjukt att lägga ned energi och tid på att kommentera på en blogg och liksom tro att du har något slags veto på vad som bör ändras och förbättras. Du är ju tyvärr inte den enda heller vilket är hela anledningen till att kommentarsfälten fullkomligt förpestats de senaste veckorna.

      1. Roza skriver:

        Läs min kommentar igen. Jag skrev inte vad JAG tyckte – utan vad andra skrev i kommentarerna ovanför mig. *Jag* tycker det är okey att kritisera bloggare, så länge man gör det snällt. Människor i kommentarer ovan tycker *inte* det (så länge det inte är Camilla) =)

        1. Roza skriver:

          Insåg att jag läste din kommentar lite fel. På din fråga om varför jag är här – varför är du här? Jag är här för att jag till 87% tycker att den här bloggen är riktigt grym och intressant och läsa. Och sedan det där igen. ”…hitta en blogg som passar dig bättre” Du bevisade just min poäng? Varför säger du inte det till Camilla som skriver 5+ inlägg per dag om bloggare? Och samma sak med din andra mening – Camilla kritiserar bloggare & hoppas något kommer hände (t.ex med reklammarkeirngen) Ser du någon skillnad? Suckkkkkk

          1. Anonym skriver:

            Men är du på riktigt? Camilla jobbar med att bevaka och skriva om bloggar – hur är det på något sätt likt det du sitter och gör? Du gör inte inlägg, du kommentera trista och värdelösa kommentarer om blogginnehavarens skrivande. Det är inte första gången du kommenterar liksom. Ge dig bara och ta med dig resten av sällskapet också

          2. Roza skriver:

            Så… det är enligt dig okey att JOBBA med att ”stalka” människor på sociala medier, men att jag kommenterar på några inlägg, DET är för dig alldeles för mycket? :”) Och för att tilägga – Camilla började inte med bloggen som ett heltidsjobb för ett år sedan, då var detta på sidan av jobbet.

            P.S Du bevisade min poäng… igen D.S

    2. Linda skriver:

      Jag tycker mest det är märkligt att så många spenderar så mycket tid att läsa en blogg som de helt klart inte tycker om.

      Aldrig att jag skulle gå in och läsa en blogg jag inte gillar varje dag och sedan klaga på hur dålig den är. Varje dag.

      Min tid är alldeles för värdefull för det.

  47. E skriver:

    Du kan ju börja med att svara på frågor som ställs i kommentarerna. Många människor har ifrågasatt dig de senaste veckorna, men precis som Tyra så skiter du i att svara. Hur är du bättre än Tyra då?

    När folk undrade vad som hände när du stängde av kommentarerna den där natten du ville blocka TRH, så svarade du inte. Du bara lät folk förutsätta att det var TRH som hade ballat ur i kommentarerna. Du tog inget ansvar för vad som hänt fast massa folk frågade.

    Du (och massa kommentatorer) kritiserar alltid blondinbella för att hon är provocerande å vet exakt vad hon ska skriva för att att jaga klick. På vilket sätt är du annorlunda? Du jagar också klick, du vet också hur du ska göra för att uppvigla folk.

    Om du nu har det här som heltidsjobb, svara på kommentarerna.

    Don’t be a hypocrite. Ta ansvar.

  48. The unreal Madde skriver:

    Fortsätt som förr CamCam! Som du ser ovan är vi många som gillar dig och din blogg. Jag förstår verkligen inte vad man får ut av att dag ut och dag in spy galla över både dig och din blogg. Samma lika varje dag. Kan det vara så att vissa grälsjuka kverulanter äääntligen hittat en blogg som inte modereras och där man tillåts att vara hur tråkig och elak som helst. Jättetrist men kanske dags att moderera…

    1. Roza skriver:

      Men att Camilla enligt många ”spyr galla” över bloggare som Dessie & Tyra… *Det* är helt okey? Och Camilla får stänga av kommentarsfältet, blocka radera osv – men när Anna Book gör det så är hon pinsam? Hmm

  49. Anonym skriver:

    Ta bort de som använder din blogg för att lyfta sina egna syften i ett försök till att bli ett ” namn” genom denna. Vill de synas och höras i flera meter kommentarer så kan väl dessa skaffa egna bloggar?

  50. Lizen skriver:

    Ändra inte på någonting, bloggen är jättebra som den är

  51. Anonym skriver:

    Den dagen bloggen anpassar sig till de som ej är nöjda med den idag och kritiserar den, den dagen lämnar jag min absoluta favoritblogg. Är det något jag hatar så är det grupptryck som används för att ändra hur någon är och skriver

  52. Anonym skriver:

    Jag älskar din blogg, snabb, elak och vass ?

  53. Emelie skriver:

    All rimlig kritik har redan framförts flera gånger i kommentarerna.

    Så har bara ett råd – ta åt dig.

  54. Fanny skriver:

    Haha vad roligt. Det är ganska mycket dubbelmoral.

    Du skriver ”håll en god ton bland kommentarerna” när du själv ofta har dålig ton till vissa bloggare som t ex Tyra och Dessie.

    Du skriver ”undvik personangrepp” men gör personangrepp på någon bloggare nästan varje dag.

    Du skriver ”blanda aldrig in barn när ni kommenterar är ni snälla” när du själv ofta använder Jason för att skämta om Jasons mamma.

    Suck…

  55. Anonym skriver:

    Ändra för guds skull ingenting!

  56. Juso skriver:

    Sarkasm är inte för alla, inte för att vara elak men det krävs väl en viss grad av intelligens för att förstå det? Dessutom bevisar de att de kanske har en låg intelligensnivå när de ska börja attackera tillbaka för de inte håller med. Detta gäller såklart inte alla, men har sett rätt sjuka saker mot dig i kommentarsfältet.

    Jag älskar din blogg och tycker inte du ska anpassa dig efter de som inte förstår sarkasm.

    Förlåt om jag upprör någon med min kommentar.

    1. Emelie skriver:

      Hahaha älskar hur du fullkomligt idiotförklarar oss som ”inte förstår sarkasm” för att vi inte tycker att klimatet på denna blogg är okej?

      Förlåt om jag upprör dig med min kommentar nu Juso, men sarkasm är inte lika med att komma undan med att vara elak/mobba/hänga ut/gömma sig bakom sin 13åriga bonusdotters framtid för att få utlopp för ovannämna.

    2. Anonym skriver:

      Jag älskar sarkasm och är sarkastiskt ungefär 50% av min vakna tid. Men det är nog lite av en konst att kunna vara sarkastiskt utan att på samma gång bli en elaking som gör människor illa 🙂

  57. BA skriver:

    Jag har antagligen dålig syn eller kass läsförståelse, men jag ser inte vem som ”vann” mobilskalen som det tävlades om förra månaden!
    Men jag är inte bitter alls utan bara en jä*la besserwisser som ALLTID vill ha rätt tills jag blir överbevisad 😉

  58. TP skriver:

    Jag kan erkänna att jag är en av de som gått rätt hårt åt CamCam den senaste veckan. Det folk dock inte verkar förstå är att jag kritiserar ju inte henne för att jag vill att hon ska ändra hela konceptet på bloggen och plötsligt bli en gulligull-blogg. Nej, det jag ville få ut av mina kommentarer var att upplysa Camilla om att -ibland- på -vissa- inlägg tona ner det ”vassa” -litegrann- då det har gått över och blivit elakt. Sen förstår jag samtidigt att linjen är hårfin mellan att vara vass så det är roligt och relevant och till att det blir elakt, det kan vara svårt att balansera det men det är ju lite det vi (många) som har kommenterat har velat hjälpa Camilla med, att inse att okej, stopp. Nu blev det för mycket här.

    Sen för att då vända mig till dig istället Camilla så vill jag säga att förutom det jag nämnde ovan, att kanske läsa dina inlägg en extra gång innan du publicerar och fundera på vilken sidan av gränsen du står på så se över ditt sätt att svara på kommentarer! Du är verkligen en jättehärlig människa som är vass i käften och kan komma med otroligt bra svar på tal, men du måste fundera på när det är lämpligt. Har någon lagt ner tid på att kommentera en konstruktiv kommentar i all välmening och får ett sarkastiskt svar tillbaka så får det dig att framstå som väldigt oseriös. Försök istället inse att i sådan fall är det bättre att inte fokusera på att vara rolig utan på att tillmötesgå den som kommenterat.

    Sjukt snurrig kommentar, borde nog sovit istället för att skriva den men var tvungen att få det ur mig.

    1. M skriver:

      Ja men exakt, bra skrivet!

      För min del handlar det absolut inte heller om att CamCam ska ändra hela konceptet och bli en gulligull-blogg. Bara att tona ner de absolut vassaste inläggen som slår över till att vara elaka. Och som CamCam själv skrivit i en kommentar att hon ska jobba igenom inläggen mer och satsa mer på kvalitet än kvantitet.

  59. ☠️ skriver:

    Ändrar du till en mesigare/mildare/rosa ton på bloggen kommer jag dö

    1. Bloggbevakning skriver:

      Om det blir lite magiskt då? 😉

      1. Anonym skriver:

        Jag kan ev överleva om det blir magiskt elakt och underbart skruvat

  60. The real Hmm skriver:

    Nattens tanke.

    De flesta som säger att du inte ska ändra något har tillkommit de senaste fem månaderna (tiden då jag m fl började reagera) och de säger att de gillar att du är ELAK.

    Så News flash till er. CamCam var förbaskat rolig och gav snygga pikar innan de for över styr. Hon var on point och lyfte fram dubbelmoral och dålda agendor eller hittade på ”relevanta” teorier (konspiratoriska och andra) så som den senaste om Kissie inte är bortrest utan fejakar alltihop.

    CamCams inlägg på den tiden innebar att man måste hänga med och tänka steget längre för att förstå humorn. Det krävdes lite tankekraft från läsarna och inte enkelt serverat gapa och svälj.

    Det var inte lyteskomik så som att göra sig lustig på andras bekostnad eller få sig själv att framstå som en bättre människa. Folk satt inte och kände; Men gud så tarvlig X är. Jag är minsann en mönstermedborgare i jämförelse.

    Där fanns finess. DET är skillnaden på då mot nu. Inte som nu där det mer liknat kast med stor dynga. Både till höger och vänster.

    Så är det elaka inlägg ni vill ha så var inte den här bloggen för er när den stratades. Om det är en blogg där ni fick tänka en eller två gånger innan ni brister ut i skratt så var inte den här bloggen som den var tidigare för er.

    Jag saknar den gamla CamCam men tycker mig sett henne de senaste dagarna.

    Jag saknar det gamla kommentarsfältet som var som ett stort kafferep där vi alla satt och flabbade och var kompisar även när vi dryftade saker där vi inte höll med varandra.

    Jag saknar soffistkationen som fanns då. Folk som stavade illa vågade ändå kommentera för de visste att ingen skulle hoppa på dem. Högt och lågt avhandlades och allt med glimten i ögat men med stor självdistans där vi förväntades skratta även åt oss själva när någon kom med ett lustigt påpekande.

    Att vara sekundärkränkt var det värsta du kunde vara. Samma med missunnsam eller avundsjuk.

    Det här är bloggen jag saknar och vill ha tillbak. Faktum är att jag på allvar tror att de som vill ha en elak blogg också hade gillat att hänga här.

    Sov Gott!

    1. Anonym skriver:

      När det begavsig så gjordes det tjuvnyp på bloggarna på ett skämtsamt men framförallt vänligt sätt. Jag fick aldrig känslan att inläggen ville måla upp någon som dum, dålig, knäpp osv.

      Men det har blivit en 180 vändning där. Nu känns varannat inlägg som ett inlägg där personen det skrivs om ska målas upp på ett negativt sätt.

      I början var kommentarerna på en bra nivå, nu är de på en förfärligt låg nivå. Om jag inte minns helt fel var alla i början bra på att även lyfta det positiva med olika bloggare. Nu är det bara negativ kommentar efter negativ kommentar. Säger man något positivt om någon eller försvarar någon så är man plötsligt bloggaren i fråga. Man skämtade men på ett schysst sätt och det var väl nästan aldrig några ”Men hur ser hon uuuuut?!?!?!?”. Kom det såna kommentarer så blev personen tillsagd av flera andra. Nu är det tvärtom även på den punkten.

      Jag tror aldrig att man kan gå bakåt i utvecklingen. Så vi får helt enkelt vänta och se vad nästa steg på vägen blir!

    2. Emelie skriver:

      Nej vet du vad, detta är typ femtioelfte vändan där vi gamla läsare (som vart med från allra första inlägget) är med om detta. Camilla är ju uppenbarligen inte den härliga tjejen som vi fick ta del av i början. Så jäkla trist för den personen ville man ju ta ett glas vin med. Vi var många som skrattade högt hemma åt hennes inlägg Och kommentarsfältet var så himla härligt! Men ju mer läsare der ramlade in, desto mer elakare blev Camilla.

      Jag tror helt ärligt att Camilla inte var så populär bland andra bloggare (hon har skrivit om hur Angelica Blick dissat henne bland annat) i hennes förra bloggvända och detta är hennes revansch. Det visar sig ju främst när hon skryter om sina sidvisningar istället för att bemöta kritik.

      Så jag gör som många andra. Sit back, relax och ser hur Camilla ska försöka rädda upp detta denna gången. Snart är vi ju här igen ändå.

  61. Mia skriver:

    Snälla!!! Gör så att man kan zooma in på bilderna igen! Ser aldrig de skärmdumpar du publicerar så för att inte missa Stolle-Booken får jag själv skärmdumpa och sen zooma in i mitt Galleri. Pretty please???

    1. M skriver:

      Det är en inställning på din mobil för jag kan zooma utan problem. Det har skrivits om dettta förut bland kommentarerna.

      Tyvärr kan jag inte guida dig i hur du kommer åt inställningen, men Google kanske vet eller någon annan här inne.

  62. Gunvor skriver:

    Jag tycker att du ska ”bredda” dig lite. Det finns ju fler bloggare än t ex Boken, Cathrin, Bella och My.

  63. Linnea skriver:

    Hey Cam! Nu har jag inte läst igenom alla kommentarerna här på inlägget, men jag måste säga några saker.

    Jag kommer från flashback. Jag är 24 år och blev ”uppfostrad” av en lite äldre vän att regga mig där redan som 14-åring. Det har gjort mig immun till det mesta skitsnack som finns på nätet. Därför reagerar jag knappt på något längre, jag kan se barn skjutas ihjäl, jag kan se barn vara med i de vidrigaste sexakter. Låt oss helt enkelt säga att jag är uppfostrad av flashback. En sida jag skulle försvara med mitt liv.

    MEN.

    Jag har läst din blogg från dag ett, och när en så pass härdad person som jag reagerar på dina inlägg så blir fan jag oroad. Försöker du vara rolig när du skriver fruktansvärt nedriga inlägg om Tyra? Och om Dessie? Herregud, Dessie är verkligen inte min favoritperson men låt dem vila i frid. Det blir inte bättre nu. Du hakar upp dig. Jag har alltid oroat mig för på flashback när de kallat bloggorskorna horor. De är inga horor. Det här är småtjejer. Själv är jag 24 och hade knappt kunna repa mig om någon skrivit så oerhört elaka saker om mig. Andas. Andas. Sparka aldrig på den som ligger ner. Tänk över vad du vill göra med den här bloggen.

    Vill du spara på folk så är du välkommen till flashback. Där kan du sparka hela dagarna.

    1. Anna skriver:

      Vila i frid?
      Har du tagit kål på dem eller? Det är väl värre än att sparka på någon som ligger ner?

      1. vvv skriver:

        Jag läste att deras bloggkarriärer va döda i den meningen, kan första kommenteraren välja alternativ så jag kan sova gott? ?

        1. Anonym skriver:

          Sova gott? Du menar…

          …vila i friiiid?!

  64. Anonym skriver:

    Jag önskar att du camcam ska vara mer objektiv när du skriver, det märks väldigt tydligt vilka du ogillar och vilka du favoriserar.
    (Och vissa du inte ens törs/ vill/ vågar skriva om)

    Önskar även att du kunde sluta med din personliga vendetta när det gäller Tyra, det är bara löjligt och tröttsamt.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg