Det är ett sätt att dra lyssnare..

19:00 15 Mar 2017

My Martens:

myff
Saxat från Myggans blogg.

Någonting jobbigt har hänt Myggan berättar hennes poddkollega Åza vilket gjorde att de inte spelade in sitt poddavsnittet som planerat.

Någonting jobbigt – säkert – men inte jobbigare än att hon berättar om det i podden och att Åza använder det som ett sätt att locka lyssnare till nästa veckans avsnitt på SIN blogg. (Smart drag av Myggis att skicka läsarna dit istället för att berätta själv så Åza får lite trafik.)

Istället för en mysig och kul stund blev vår förmiddag tämligen tumultartad eftersom en trött, ledsen, trasig men oerhört modig My hämtade upp mig betydligt tidigare än bestämt och det hon berättade fick allt annat att framstå som ganska menlöst att diskutera. Därför blev inget som planerat i poddstudion på MTG där vi checkade in för några oerhört känslosamma timmar tillsammans igår..
[…] Med all rätt Katja men My får berätta själv i nästa poddavsnitt. //Åza

Smaaaaaaaaart!
Alla sätt är bra förutom de dåliga antar jag!
Once a blogger, always a blogger.

61 kommentarer | “Det är ett sätt att dra lyssnare..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. X skriver:

  Du har sååå rätt tror jag ?

 2. Kics skriver:

  Både My och Åza… så pinsamt patetiskt, men jag tänker INTE lyssna på podden !

  1. Anonym skriver:

   Jag tänker inte heller lyssna. Jag väntar på att få en uppdatering här tex…

 3. Anonym skriver:

  Objective? Ett kameraobjektiv eller ett mål? Blir lite trött på citat som är tänkta som nåt positivt men istället tappar hela sin mening när man inte kan stava rätt… Tror ju knappast att hon menar objektiv som i opartisk, fördomsfri heller.

  1. Anna skriver:

   Alltså förlåt om jag är helt lost men objective som mål blir väl rätt och är rättstavat? Se framåt mot ditt nästa mål typ? Haha förlåt, har säkert fel, jag är helt slut i huvudet.

   1. Anonym skriver:

    Object = föremål. Möjligtvis att använda som något man förtillfället har sitt fokus på, men även det blir lite långsökt
    Objective= objektiv som i ett förhållningssätt, kritisk, opartisk eller som det som bryter ljuset hos kameror

    Obstacle=hinder, utmaning
    Goal= mål

    Alltså hon kan ju ha skrivit fel av misstag, men hela meningen blir ju ett syftningsfel. Det är bättre att skriva på svenska – men visst, det låter inte lika flashigt som engelskan

   2. Anonym skriver:

    Okej, jag hade fel det går att använda så som du beskriver. Ett mål som är mer specificerat. Men jag tycker ändå att det i sammanhanget blir tokigt, då objective är mer tekniskt orienterat/en uppgift – inte som här ett mål.

    A specific result that a person or system aims to achieve within a time frame and with available resources.
    In general, objectives are more specific and easier to measure than goals. Objectives are basic tools that underlie all planning and strategic activities. They serve as the basis for creating policy and evaluating performance. Some examples of business objectives include minimizing expenses, expanding internationally, or making a profit.

    Read more: http://www.businessdictionary.com/definition/objective.html

  2. Daniela skriver:

   Är inte kameraobjektiv bara ”lens” på engelska? ?

   1. Anonym skriver:

    Jo. Men har sett objective användas när man menar hela ”röret”. Linsen sitter ju inuti objektivet.

  3. Anonym skriver:

   Googlade ordet och synonymer är purpose, goal och target. Det här är ett citat från en militär som heter Geoge C Marshall.

 4. Anonym skriver:

  Haha luktar lite bränt om de två…Smart sätt att dra läsare och lyssnare, och så fick de lite hjälp till läsare och lyssnare av dig här också hehe.. Det var väl jobbigt för Myggan att krascha bilen, som kanske blev kostsamt, och i samma veva verkar det tagit slut med pt-killen ju. Smarta men pinsamma och patetiska.

 5. Maggis skriver:

  Vad än för elände myggis drabbats av denna gång så lär hon ju vara helt oskyldig…alltid någon annans fel. Har hon blivit dumpad av pt killen så är det bara att säga grattis till honom att han drog sig ur innan han blev för insyltad och utnyttjad. Kan ju också ha med att hon flitigt smutskastar graaf att göra. Eller sonens pappa har satt stopp för flängande varannan vecka när pojken börjar skolan. Fått kicken från nåt av jobben…Ja vi lär få höra till leda oavsett vad det handlar om. Efter att podden sänts så lär var och varannat blogginlägg innehålla snyftande i vanlig ordning.

  1. C skriver:

   Smutskastar Graaf? Vet att jag bott under en sten ett tag ? vad hände? Ett tag undrade man ju om My flyttat in hos Maggan så ofta som hon var där.

   1. Anonym skriver:

    Utan att nämna graaf med namn så har myggan upprepade gånger bloggat om hur elak en nära vän varit, förvandlats till en djävul, näthatat och det senaste var att hon poddar om det. Utifrån hur hon beskriver det är det ingen som kan missa att hon syftar på graaf.

    1. Anonym skriver:

     Så lågt av myggan, fruktansvärt lågt, stackars graaf…kunde inte låta bli att tänka karma sen. Fattar inte hur Åza tänker och hur MTG tänker…

  2. Anonym skriver:

   Dramat/eländet denna gång lär ju vara bilolyckan el pt-killen. Vissa saker går ju inte att spela oskyldig till, särskilt inte om det finns vittnen, allt går inte att skylla på andra, ibland måste man ändå erkänna sina fel och brister. Men allt har ett syfte 😉 Bojkottar både blogg o podd, samma trista enformiga tjat.

 6. Anonym skriver:

  Alltså kolls in Bellas senaste inlägg ”Bra utveckling!”

  Verkar som att läsarna fått nog av hennes brist pä personliga inlägg och nu är det nog

 7. LenaP skriver:

  Det här är Myggans taktik. Trafiken till bloggen sjunker efter några yada-yada inlägg DÅ kör hon känslo-kortet!
  En upprepning av :jag är krossad,sårad , trasig men starkare än någonsin !
  Skapar en cliff-hanger och trafiken till bloggen ökar !
  Smart av henne, patetiskt att så många går på den grejen!

  1. X skriver:

   Exakt så beräknande är hon och det fungerar ju uppenbarligen också. Tänk så uppfriskande det skulle vara om hon en endaste gång skulle erkänna sin egen del i något som gått fel i hennes liv i stället för att framställa sig som martyr och helt oskyldig till allt.

  2. C skriver:

   Glöm inte att hon vägt 100 kg också och gått i konkurs…..?

   1. Anonym skriver:

    Ja dom där 100 kg återkommer hon ständigt till. Det hon glömmer att nämna är att 100 kg vägde hon när hon var höggravid, dvs om icke gravid vägde hon alltså inte 100 kg utan kanske 10 kg mindre. Så det är ju inte riktigt sant att hon gjort en viktresa exakt så som hon framställer det. Inget ovanligt att hon saltar sanningen gen en aning för att göra sig lite mer märkvärdig

    1. Anonym skriver:

     Ibland har det varit nästan 100 kg och ibland över 100 kg hehe.. Inte direkt ovanligt att gå upp 30 kg vid graviditet. Myggan överdriver allt och alltid, hon saltar och kryddar precis ALLT och inte så lite heller! Hon ser också till att tjata hål om sånt som folk ifrågasatt för att folk verkligen ska tro på det hon säger och verkligen bli övertygade om motsatsen, skriver man något många gånger så blir det en sanning, det blir då vad folk tror på.. Hon är inte dum alla gånger, hon är bra på att ljuga, krydda och manipulera.

  3. Anonym skriver:

   Ja Myggan är taktisk och beräknande. Är så trött på hennes genomskinliga och sen länge genomskådade taktik, och trött på hennes snyft, skryt, ljug och desperata försök till uppmärksamhet och kändisskap. Smart att podda när man vill försöka övertyga och att då ha en till med sig som håller med utan att ha full koll eller också har en agenda. Usch spyr. Vill varken se eller höra myggan. Vill inte läsa om henne här heller, tycker mest hon förtjänar att bara glömmas bort mer än att hyllas och högaktas. Men hon är smart som sagt, lömsk.

 8. Anonym skriver:

  Oj oj nu kommer Myggan strax börja gasta om att cam cam mobbar och förtalad henne ?

 9. Åza Brennander skriver:

  Eftersom jag omnämns ovan och Bloggbevakning dessutom haft vänligheten att lämna en kommentar på min blogg för att som jag tolkar det skjuta trafik till sig själv (genom sig själv känner man andra) är det väl på sin plats att jag bemöter påståendena lite kort.

  Förmodligen är det dock med stor sannolikhet ganska lönlöst eftersom det verkar som om de som inte var med eller ens känner någon av oss har full koll på hur allt ligger till.

  Men sanningen är att My inte hade NÅGON ANING om att jag skrev inlägget hon länkade till förrän hon själv läste det och det fanns ingen som helst plan i att länka hit eller dit för att skapa trafik.

  Jag själv hade inte heller en aning om vad som hänt förren ett par timmar innan vi skulle in i poddstudion.

  Flera påstår dessutom att My framställer sig som martyr och helt oskyldig till allt. JUST NI bör verkligen lyssna på nästa avsnitt av MultiMammorna där My själv pratar om sina fel och brister, vilket är en av anledningarna till att jag högaktar och respekterar min vän så mycket.

  Jag tycker det är både trist och tråkigt när man förutsätter att det finns en dold agenda och taktik bakom det som skrivs på en blogg eller sägs i en podd. Återigen, genom sig själv känner man andra…

  Trevlig kväll! //Åza

  1. Bloggbevakning skriver:

   Det kallas pingback och hamnar på din blogg om du godkänt det bland dina inställningar. Det sker varje gång jag länkar till en sida och sker helt per automatik – om du godkänner pingbacks (vilket du tydligen gör) Det är bara att stänga av annars serru…

   Jag har redan utbildat Myggan i fenomenet.
   http://blogg.ng.se/bloggbevakning/2016/12/hon-kanske-inte-menar-bloggen

  2. Annan Anna skriver:

   Du som känner My kan självklart se något djupare och vad som ligger under offerkoftan. Vi som bara känner henne genom nätet kan bara utgå ifrån det hon skriver på sin blogg och där är det My Martyr hela vägen år ut och år in.

   Det ska bli intressant att läsa om vad som sägs i podden och jag är verkligen beredd att ge My en ny chans om hon äntligen vaknat upp och insett att hon kan ha en del i att allt inte alltid gått så bra. Talar självklart inte om sjukdom och ohälsa som man inte rår för, utan allt det andra.

  3. Anonym skriver:

   OMG så pinsamt! Känns som att den där podden går ut på att hylla/upphöja My och få folk att tro att Hon är så fantastisk, duktig, bra, ärlig, fin förebild, att hon ÄR PT ! och att hon är ett stackars offer som utsätts för näthat och elaka osanna rykten..Herregud vissa saker finns det ju såklart anledningar till, menar inte att någon förtjänar näthat (Om det nu förekommer) men hur kan det komma sig att allt drabbar just My? Det där är ju också taktik, och man ser igenom lögnerna och agendan. Du måste vara korkad om du inte sett hur My framställer sig som martyr, och vissa fel och brister är svårt att dölja liksom exempelvis om det finns vittnen som sett saker eller vet saker, eller om man fångats med fingarna i sytburken. Herregud My är inte den enda som vågar erkänna fel och brister det är liksom nödvändigt ibland och i vissa fall. De som inte ser den dolda agendan och taktiken är allt bra korkade.

  4. J skriver:

   Det känns väldigt svårt att tro på att ni i egenskap av bästa vänner inte hade pratat om ditt inlägg innan. Skriver man verkligen om en väninnas problem utan att hon vet om det? Det är ju i så fall inte riktigt klokt. Så gör man väl inte mot sina bästa vänner? Det känns rätt genomskinligt i ärlighetens namn.

   1. Anonym skriver:

    Baksluga

 10. Åza Brennander skriver:

  För din information så släppte jag igenom den helt manuellt eftersom jag har som policy att göra det om det inte är allt för grovt och under bältet (av hänsyn till sonen)..

  1. Bloggbevakning skriver:

   Men då så! Då vet du ju att jag inte varit inne och lämnat någon kommentar för att ”få” trafik från dig..;-) Jag tror nog snarare att min länk till dig skickat aningens mer trafik till dig än jag kan få av dig. En ren spekulation…

   1. Anonym skriver:

    Shit vad bitchig

    1. Anonym skriver:

     Sant dock!

 11. W skriver:

  Tess Montgomery publicerade ett inlägg där hon svarar på frågor. Under en bild (där hon står i röd klänning) skriver hon ”här är jag väldigt tidigt gravid”. Samtidigt som hon uppger i ett annat inlägg där hon går ut publikt med att hon är gravid – att det hela hände 3 januari. Ska tilläggas att hon 19 dec skrev en snyfthistoria om att dem försökt bli gravida utan att lyckas. Så jag undrar om hon mixat upp datumen eller faktiskt dragit till med detta för att få mer kommentarer? Hon har ju innan dess haft ett väldigt tomt-ekande kommentarsfält så det här kanske var hennes sätt att rädda bloggen?

  Vore intressant om fler tänkt på detta eller om jag funderat ett varv för mkt…

  1. Anonym skriver:

   Det var läkaren/barnmorskan som ändrade vecka de var i på ultraljudet, så födelsedatumet flyttades fram när de såg hur stort fostret var. Tror alltså inte fel datum var medvetet, sånt händer ju även kvinnor som inte bloggar.

 12. Åza Brennander skriver:

  Hmmm, jag som trodde att det var en av orsakerna till att använda pingbacks…;-) Men jag kan såklart ha helt fel eftersom jag är långt ifrån någon expert i ämnet. Därmed var det ju oerhört generöst av dig att inte alls ha det syftet och länka till mig i all välmening eftersom det verkar vara så hett eftertraktat och viktigt med länkningar att du tar upp det här idag. //Åza

  1. Bloggbevakning skriver:

   Jag hänvisar alltid till mina källor när de finns på nätet.

 13. Maggis skriver:

  När jag läser här ovan förstår jag varför den här Åza och Myggan har funnit varandra. Verkar vara av samma skrot och korn. Eller så är Åza Myggans nya syster tills Åza liksom alla andra genomskådar henne och inser hur manipulerad, utnyttjad och förd bakom ljuset hon blivit. Time will tell…

 14. The real Hmm skriver:

  Ang inlägget om hur vi vill ha det på Bloggbevakning…

  De flesta som säger att du inte ska ändra något har tillkommit de senaste fem månaderna (tiden då jag m fl började reagera) och de säger att de gillar att du är ELAK.

  Så News flash till er. CamCam var förbaskat rolig och gav snygga pikar innan de for över styr. Hon var on point och lyfte fram dubbelmoral och dålda agendor eller hittade på ”relevanta” teorier (konspiratoriska och andra) så som den senaste om Kissie inte är bortrest utan fejakar alltihop.

  CamCams inlägg på den tiden innebar att man måste hänga med och tänka steget längre för att förstå humorn. Det krävdes lite tankekraft från läsarna och inte enkelt serverat gapa och svälj.

  Det var inte lyteskomik så som att göra sig lustig på andras bekostnad eller få sig själv att framstå som en bättre människa. Folk satt inte och kände; Men gud så tarvlig X är. Jag är minsann en mönstermedborgare i jämförelse.

  Där fanns finess. DET är skillnaden på då mot nu. Inte som nu där det mer liknat kast med stor dynga. Både till höger och vänster.

  Så är det elaka inlägg ni vill ha så var inte den här bloggen för er när den stratades. Om det är en blogg där ni fick tänka en eller två gånger innan ni brister ut i skratt så var inte den här bloggen som den var tidigare för er.

  Jag saknar den gamla CamCam men tycker mig sett henne de senaste dagarna.

  Jag saknar det gamla kommentarsfältet som var som ett stort kafferep där vi alla satt och flabbade och var kompisar även när vi dryftade saker där vi inte höll med varandra.

  Jag saknar soffistkationen som fanns då. Folk som stavade illa vågade ändå kommentera för de visste att ingen skulle hoppa på dem. Högt och lågt avhandlades och allt med glimten i ögat men med stor självdistans där vi förväntades skratta även åt oss själva när någon kom med ett lustigt påpekande.

  Att vara sekundärkränkt var det värsta du kunde vara. Samma med missunnsam eller avundsjuk.

  Det här är bloggen jag saknar och vill ha tillbak. Faktum är att jag på allvar tror att de som vill ha en elak blogg också hade gillat att hänga här.

  Sov Gott!

  1. josefina skriver:

   ALWAYS Team TRH <3

   1. Anonym skriver:

    Översittarattityd är allt hon kommer med.

  2. M skriver:

   Hur kan du ens tro att du har en aning om när vi andra började läsa bloggen? (Ah juste, du är ju The Real Hmm som praktiskt taget vet allting!)
   Jag har läst bloggbevakning sen start och tycker inte heller att hon behöver ändra sig nämnvärt i sättet hon skriver. Vissa ord kanske, men det är allt!

   1. The real Hmm skriver:

    M: Jag läste kommentarerna under inlägget. 🙂

    Men så klart så gäller det inte alla, och jag poängterade att det dessutom mest gällde dem om sade med orden att de ville ha en elak ton.

    1. M skriver:

     Ok, my bad! Orkade inte läsa alla kommentarer… 🙂 sorry för att jag lät hetsk. Har en dålig dag?

 15. Anonym skriver:

  Denna My. Bara trassel, problem och tårar. Det tar aldrig slut. Denna människa är ju en problem människa som aldrig tycks komma på fötter och få ordning på sitt liv. Bara tragiskt att hon går ut med det offentligt och hela tiden skämmer ut sig.

 16. A.N skriver:

  Baksluga… ojojoj sååå BAKSLUGA!

 17. Monica skriver:

  Läser ni My’s blogg iallafall , ni som påstår att ni inte gör det??

  1. M skriver:

   Nope! Slutade läsa för jag blev så fruktansvärt omotiverad av alla hennes snyftinlägg. Nu går jag bara in om CamCam skrivit något om henne eller om jag ser att någon skrivit en kommentar om henne här.

   Läser du hennes blogg?

 18. Ellen skriver:

  Kommer hon dragande med konkursen igen blir det ju bara löjligt

  1. Anonym skriver:

   Konkursen kommer dras i långbänk. Följer man hennes blogg kommer man få läsa många, många gånger om hennes livsverk som konkursade. Man kommer få läsa om att hon bodde och försörjde sig själv som 13 åring, blev lämnad av barnets pappa, sviken av sin ”syster”, viktresa, hat och hot och förtal…Vad mer brukar hon lipa om?

 19. LenaP skriver:

  Det blir ju lite Peter-ropar-vargen-kommer-effekten med återkommande snyft-inlägg.
  Dock kan det ju faktiskt vara något riktigt ( läs nytt) tråkigt som hänt.
  Jag var själv rätt snabb att tro att det är same same….
  Hoppas det inte brakat loss totalt…

  1. Anonym skriver:

   Oavsett vad det är så kan det ju absolut inte vara myggans fel. Åza skriver ju iofs här ovan att myggan erkänner sina fel och brister…blir mycket intressant att se om hon denna gång tar minsta lilla ansvar eller om det som vanligt är helt och hållet någon annans fel och hon bara gjort sig skyldig till att vara godtrogen och ha litat på fel personer…igen

   1. Åsa skriver:

    My taggade på Maggans kille Filip. Sen på exet Magnus. Och var tog han PT Gladde eller vad han nu heter vägen?Bildbombade honom ett tag o allt dom gjorde. Nu inget. Han insåg vem hon eg var o vill inte umgås mer. Än mindre , som hon ville låta påskina, ha ihop det.

    1. Åsa skriver:

     RAGGADE så klart. Inte taggade 🙂

    2. ? skriver:

     Och för detta ska hon krossas så att hon aldrig mer hämtar sig. På riktigt! Den hämndlystenhet som finns hos vissa är skrämmande och inte normal. Jag gillar MG:s blogg men det här… gillar HG också men är förvirrad av detta. Står HG bakom det som händer? Oavsett vad MM gjort kan man inte krossa en småbarnsmamma på det här viset, det är verkligen för mycket nu.

     1. Anonym skriver:

      Jag tycker att My klarar av alldeles utmärkt att krossa sig själv. Det är ingen annan än My själv som gör det.

     2. Anonym skriver:

      ??? hur tänker du? Krossas så att hon aldrig mer hämtar sig?? Hämndlystenhet hos vissa?? Verkar mest vara My som är hämdlysten och som smutskastar, ljuger och insinuerar ju. Vad menar du att MG och HG gör och står bakom?? Bakom vad som händer?? De två ska väl inte klandras om det är mycket som är jobbigt och gått fel för My, det är ju hennes ansvar och öde. Herregud. Sen så vet nog inte Åsa allt, eller så gör hon det. Pinsamt.

 20. M skriver:

  Hos JT händer det också något som man kanske får reda på en annan dag…

 21. Anonym skriver:

  My o Åsa är ju dom mest tragiska människor. Läser inte deras skitbloggar?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla