I just gotta shake, shake, shake it off!!

11:30 30 Mar 2017

Dessie:

Dessie får kritik för att hon bara glider omkring och aldrig jobbar.
Dessie börjar jobba och får den här kommentaren :

Dessie får kritik över att hon är så himla ytlig och börjar blogga om andra saker – får den här kommentaren:

Dessie får kritik för att inte ta sitt jobb som bloggare på allvar. Jobbar nu på kontor 9-18 – får den här kommentaren:

Dessie får kritik om att hon bara flänger runt och aldrig gör något med sitt liv. Hon skaffar sig rutiner och får den här kommentaren:

Dessie får kritik för att hon aldrig uppdaterar bloggen och läsarna meddelar att de gärna vill se henne ”in action”. Dessie börjar göra just detta och uppdaterar via mobilen under dagen och får den här kommentaren:

Och – ska tilläggas.
Alla dessa kommentarer kommer från ett och samma inlägg.

Hur? Vad? Varför?
Hon kan omöjligt vinna. Det går inte. Omöjligt!
Hon kan inte göra rätt, det är en omöjlighet, jag ser det nu.

Det är som ett stort paket uppspytt plockepinn, hela bloggen.
Spretar åt alla håll på ett helt obegripligt vis och just här i detta inlägget blev det så uppenbart för mig hur mycket obefogad skit Dessie får ta från sina läsare.
Det finns givetvis befogad skit också att få ibland men det här fick mig nästan att tappa hakan.

Hon kan inte vinna. Stört omöjligt. 
Jag tror Dessie har större chans att bli uttagen till ”Så mycket bättre” än att ”vinna” alla dessa strider på sin blogg om jag ska vara ärlig.

Så vad ska hon göra?
En Hanna Widerstedt?
Förklara att de senaste 10 åren av sitt liv varit ett konstprojekt och kliv ur askan i elden och kom åter som Desireé Nilsson?

May she rest in peace.

27 kommentarer | “I just gotta shake, shake, shake it off!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Jennie skriver:

    Calle Schulman sjunker som en sten på instagram, han förlorar följare snabbare än Tyra Sjöstedt och Dessie i kombination! Bara på 3 dygn så har han sjunkit med 1 000 följare!

    https://socialblade.com/instagram/user/calleschulman/monthly

  2. Anonym skriver:

    Jämförde Calle Schulman med Tyra Sjöstedt och Dessie:

    https://socialblade.com/instagram/compare/calleschulman/tyra_sjostedt/nilsson.desiree

    Calle Schulman sjunker helt klart snabbast, efter det kommer Tyra Sjöstedt och sedan Dessie!

  3. Asterixia.se skriver:

    Vad är det för något som är så intressant med Calle Schulman? Är det någon kanpanj på G mot honom? Och i så fall varför?

    1. Anonym skriver:

      Jag tror att folk bara har börjat genomskåda honom. Han använde Penny för att få följare på instagram, för ingen är intresserad av att följa honom som person.

      Sen när han hade mjölkat färdigt flöljarna ur Penny så slutade han posta lika mycket med henne för att försöka mjölka annonspengar ur hans instagram följare, det end felet är dock att ingen bryr sig om vad han gör utan de följer för att få se videos på Penny.

      Sedan har folk även tröttnat på all smygreklam han har på sin instagram. Han märker aldrig ut reklam. Säger att han exempelvis betalade alla businessclass biljetter ur egen ficka men ändå så pluggade han Turkish Airlines i 4-5 inlägg på instagram. Han känns så fruktansvärt falsk och osympatisk.

      Och det är därför han förlorar tusental följare per vecka.

      Hade det varit en kvinna som hade gjort såhär så hade det varit ett jävla liv men bara för att Calle är en man så är det ingen som granskar. Det faktumet är även rätt tröttsamt. Camilla går enbart till attack på andra kvinnor, hon vågar dock inte granska män på samma sätt vilket jag tycker är otroligt fel.

      1. LL skriver:

        Eh…Hugo, Daniel vad han nu heter, DennisM, Jockiboi, Daniel Paris, Samir, KnivMicke och han ”fittpetaren” har alla fått kritik av CamCam. Visst är det ca 90% kvinnor som granskas men det tror jag beror på att majoriteten av både läsare och ”influencers” är just kvinnor. Och har du bra tips på folk som borde granskas är det ju bara att maila CamCam, hon kan omöjligt bevaka alla profiler i sociala media.

        1. Anonym skriver:

          Ehhh.. Jag skulle inte kalla ”Daniel vad han nu heter”, DennisM, Jockiboi, KnivMicke och han ”fittpetaren” för bloggare eller influencers..

          Jockiboi, var inte det han som satt i sin youtubekanal och smetade in sig själv i sitt egna bajs och åt sin egna sperma? La han inte även ut en nakenvideo på hans ex? Vilket sorgligt samhälle vi har kommit till om en person som han påverkar kommande generation. Jag finner inga ord.

          1. LL skriver:

            Jockiboi har över 620’000 följare på YouTube och är i allra högsta grad en influencer.

          2. Anonym skriver:

            Till LL:

            Det var det absolut sorgligaste jag läst idag. Att Jockiboi är en influencer. Att unga personer ser upp till honom. Att sitta och runka i videos för att äta sin egna sperma, kleta in sigsjälv i sitt egna bajs för att få views. Släppa nakenbilder samt sexvideos på hans ex. Han har ju ett sjukt beteende, och detta är något små tonåringar tittar på eller ser upp till?

            Det är fan sorgligt. Riktigt jävla sorgligt.

  4. M skriver:

    Jag håller inte med och jag tycker du tolkar kommentarerna med flit. Det låter nästan som att du försöker skriva ett snällt inlägg om Dessie för att uppväga alla bitska inlägg….

    Första kommentaren var ju ett svar på att Dessie upprepade gånger de senaste veckorna skrivit om hur mycket hon jobbar men att hon aldrig skriver något om vad hon jobbar med. Hur kul är det att läsa en blogg där det bara står ”åh, jag har så mycket jobb nu”? Kritiken var inte att Dessie jobbade som du skrev.

    Kommentar nummer två är ju bara en önskan om fler inlägg om mode, ingen kritik.

    Kommentar nummer 3 handlar om att Dessie fortfarande bara bloggar typ varannan dag men ändå säger att bloggen är hennes jobb. Hon tar inte bloggen på allvar och det får hon med rätta kritik för i kommentaren.

    Kommentar nummer 4 handlar ju inte alls om rutiner som du påstår. Den handlar om att Dessie de gånger hon faktiskt bloggar skriver om samma sak om och om igen. En tjej som påstår att hon har bloggen som jobb men ändå aldrig kan skriva om annat om sitt utseende, sin son och hur mycket hon jobbar (men inte VAD hon jobbar med).

    Och kommentar nummer 5 är kritik för att hon mobilbloggar men du får det att låta som att hon bloggar flera gånger om dagen via mobilen och att läsarens kritik är orimlig. Men sanningen är att Dessie gått från att blogga från datorn typ varannan dag till att blogga från mobilen varannan dag. Hon lägger alltså ännu mindre tid på bloggen nu än tidigare.

    Ursäkta uppsatsen men ditt inlägg var bara så konstigt, det kändes som at du tolkade kommentarerna så att de skulle passa in i det här inlägget snarare än att faktiskt läsa vad det faktiskt står.

    1. Regina skriver:

      Det känns ärligt som att du sträcker dig lite för att få alla kritikkommentarer hon får att framstå som logiska och enhetliga. Är det du som har skrivit någon av dem kanske? 🙂

      1. M skriver:

        Nej, bara uttråkad på bussen 🙂

        1. E skriver:

          Vem har bestämt att du måste blogga varje dag för att räknas som bloggare? Finns många stora internationella bloggar som bloggar en gång i veckan till en gång i månaden och det sägs att Sverige är på väg dit också.

          1. Anonym skriver:

            Lever de bloggarna enbart på sina bloggar genom att blogga en gång i månaden? Eller har de andra kanaler de använder som reklamkanaler?

    2. Anonym skriver:

      Men varför är alla internetpersoner helt av den uppfattningen att alla är platta?! Varför får man inte ha olika åsikter om samma sak från dag till dag, eller kritisera något hos en person och sedan tycka något annat?

      Jag avskyr affärssystemet jag arbetar i idag, måste jag hata det varje dag då?

      Skriver CamCam kritiskt om Dessie, då huggs det. Skriver hon snällt så huggs det. Vad i hela fridens namn är det som händer?!

  5. The real Hmm skriver:

    Jag säger; Hurra CamCam, äntligen har du sett ljuset. 🙂

    Så nu kan jag få ägna mig åt att kritisera de dumma bilderna med ciggen istället för att känna att jag måste hålla tyst för att inte hälla vatten på kvarn. 😀

    1. The real Lallare skriver:

      Ingen bryr sig.

      1. Anonym skriver:

        Jo. Du. ???

  6. ah skriver:

    Jag förstår inte ens varför folk klickar sig in på hennes blogg längre. Den har väl varit död hur länge som helst? Någon som läser hennes blogg som kan kan förklara varför ni går in där när ni (egentligen) vet att den står tom eller att hon postat en ursäkt till varför den är tom?

    1. The real Hmm skriver:

      Alltså jag håller med dig. Hennes blogg är skittråkig.

      Men det tycker inte jag är något att skriva om eller kritisera. Man ska inte anstränga sig för att hitta något att kritiserar bara för att. Det blir bara jobbigt och onödigt elakt.

      Lått den självdö i så fall.

    2. anonym skriver:

      Jag kollar den. Men tyvärr den är inte underhållande. Nästan 100 procent om jobb. Boring !vet inte hur hon tänker. Känns ärligt talat som det är någon annan som skriver texten så olik är den mot för.

  7. Regina skriver:

    Äntligen är det inte bara en massa skit kring henne härifrån! Kul att du väger upp det lite. För har hållt med lite om en kommentar längre upp att du kritiserar mest kvinnor och inte alls lägger lika mycket kommentarer kring vad män gör och inte gör. Tycker det är dags för lite feministpraktik i bloggosfären!

    http://www.zaitzova.com

    1. Anonym skriver:

      Lista några män som som skulle förtjäna en släng av sleven?

  8. anonym skriver:

    Tyvärr har bloggen blivit tråkig. Hon skriver om jobb hela tiden. Saknar lite annat. Blivit för mycket av samma det ska vara kul o gå in på en blogg.

  9. M skriver:

    Ja. Man förstår ju varför hon tappat mer och mer lust till att blogga

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG