Parterapi med Margaux och Jacob.

16:30 17 Mar 2017

Margaux Dietz:

parterapi

Jag ska vara ärlig, det tog emot att sätta mig ner och lyssna på Maggis & Jacobs podd efter förra gången då det fullkomligt vände sig i magen på mig av hans beteende.
Men, vad vore jag för bevakare om jag inte lyssnat? A väry bad one skulle jag säga.

Ni är SÅ många som lämnat kommentarer här på bloggen om vad ni anser om Jacobs beteende mot Margaux och även på hennes blogg har kritiken inte låtit vänta på sig.
Man kan undra vad det är för kommentarer hon raderat med tanke på de som står kvar?

Men…
Den här gången håller jag inte riktigt med er i kritiken. Att Jacob har ett generellt sätt som kan uppfattas som drygt och arrogant kan jag hålla med om men det här avsnittet är ändå ljusår ifrån det här avsnittet som jag skrev om i höstas.

Ja, han skämt är inte helt passande i sammanhanget – incestuösa skämt är aldrig roliga – men hans reaktion på ”sugteknik” förstår jag till hundra procent.
Herregud, jag är så omogen att jag börjar fnissa så fort någon säger orden ”slicka” eller ”sätta på” – oberoende av vilket sammanhanget är.

Glöm heller inte bort att Jacob inte har något ”sociala medier-filter” som många andra poddare har. Inte heller har de en producent eller någon som klipper podden åt dem utan podden går ocensurerat rakt ut i etern.

Vad jag älskar med det här avsnittet är Maggis diskussion om omskärelse och hur hon vägrar göra det bara för att det är en tradition och så man alltid har gjort det tidigare.
Det ÄR märkligt hur Sverige – ett land i framkant på många sätt – kan vara så bakåtsträvande när det kommer till just judendomen.
Att fortfarande kräva en könsstympning bara för att få tillhöra religionen är fan bra märkligt ändå.

Skärmavbild 2017-03-17 kl. 11.37.15 Skärmavbild 2017-03-17 kl. 11.37.28 Skärmavbild 2017-03-17 kl. 11.37.40 Skärmavbild 2017-03-17 kl. 11.37.53 Skärmavbild 2017-03-17 kl. 11.38.02 Skärmavbild 2017-03-17 kl. 11.38.13 Skärmavbild 2017-03-17 kl. 11.38.22

21 kommentarer | “Parterapi med Margaux och Jacob.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anonym skriver:

    Sist viftade hon bort det med att vi som lyssnar inte förstår deras jargong. Tycker mest det är HANS jargong. Tycker synd om henne, hon är väl för van vid hans beteende 🙁
    Hoppas han läser kommentarerna (men det gör han säkert inte) och iallafall får sig en tankeställare

  2. Anonym skriver:

    Är det någon som vill tipsa Elaine, barnet integritet blir ju kränkt redan innan det blivit fötts, om man reagerar på blöjbyten i radio så borde man ju reagera på det här.

  3. Lollo skriver:

    Dom borde lägga ned podden asap innan Margaux förstör hennes och Jacobs rykte ännu mer än vad de redan gjort med denna podd..

  4. Frida skriver:

    Har sett några, fast inte så många, kommentarer per post hos Margaux som tydligt är spam på dålig engelska och länkar, så en del av dem har raderats. Fast sedan finns det andra kommentarer som raderats av andra skäl.

  5. Anonym skriver:

    Spontant tänker jag att det skulle kunna handla om antisemitism i någon form.

    1. Anonym skriver:

      Jacob är jude, så det tror jag inte att han skulle utsätta sin familj och andrajudar för.

    2. Anonym skriver:

      Sorry, missförstod din kommentar.

      1. Anonym skriver:

        Det är förståeligt, jag var nog inte så tydlig 😉 Menade förstås att de borttagna kommentarerna skulle kunna ha haft ett antisemitiskt innehåll. Det är ju tyvärr inte ovanligt.

  6. Anonym skriver:

    Fy SATAN vilken dålig livesändning Bella gjorde nyss. Svarade undvikande på minsta intressanta fråga och har egentligen inte gett klarhet i någonting, och nej det behöver hon inte för någon annans skull men marknadsför för tusan inte livesändningen som om man skulle få svar på några frågor.

    Och den här tönten Simon som stod för merparten av innehållet i sändningen, vem bryr sig om honom? Vem är han ens? Så otroligt märkligt att det blev nån slags duo-sändning där de satt och fnissade och spelade upp gemensamma favvo-ABBA-låtar.

    Orkar inte att jag slösade tid på det där, vill ha mina minuter tillbaka.

    1. Sandra skriver:

      Håller med vilket skämt! Dom beteende sig som fjortisar!

  7. Sanna skriver:

    Tror vi Bella är lite småkär i Simon?

  8. hej skriver:

    Tycker uppriktigt synd om henne

    ”En tuff dag som borde varit en lycklig dag. Så sammanfattar jag den här måndagen.
    Igår firade Jacob och jag 5 år men han var på så jävla dåligt humör, som fortfarande håller i sig, så det var inte så supertrevligt. Jag åt upp min middag själv medan han gick och kollade på en serie. Så inte riktigt vad man tänkt sig en sån kväll.

    Tror han va sur för att jag råkat stänka någon droppe frukt på väggen utan att märka det. Förstår inte hur man kan låta det förstöra en hel kväll.”

    devote .se/margaux/en-tuff-dag-med-pms-30586503

    1. Karin skriver:

      Jag fattar inte i min vildaste fantasi varför hon fläker ut deras relation på det här sättet? Vad vill hon få ut på att göra såhär? Driva trafik, få mer följare för att en dag förhoppningsvis bli en C kändis? Jag fattar inte hur man kan göra såhär mot sin partner, om ni har det dåligt i er relation, håll det för er själva! Det är brist på integritet! Deras barn kommer kunna läsa om deras bråk på bloggen, lyssna på deras tjafs och bråk i deras podd, allt ligger kvar! Tänk steget längre! Grow up!

    2. Anonym skriver:

      Och det kulle vara pms som är problemet här?

  9. J skriver:

    1. Tycker att ni har för lite förståelse för att andra människor inte har samma PK-jargong som ni har. De verkar ju ha roligt!

    2. Allt ska man kanske inte säga offentligt i podcast, syftar t.ex. på de där incestskämten. Men som om ingen av er har skämtat om så olämpliga saker hemma?

    3. Varför är religion så jävla viktigt? Vare sig det är judendom, kristendom, islam, whatever. Hur kan man motivera med att skära i en bebis utan medicinska orsaker?

    1. Anonym skriver:

      Håller med dig om allt utom pk-jargongen. Vi är ganska råa i tonen i vårt förhållande men att göra bort och vara respektlös mot någon framför andra människor är fan inte ok. Speciellt inte i en podd.

  10. C skriver:

    Väldigt moget resonemang av Maggan angående omskärelsen! Faktiskt rätt imponerad av Jacob också i den frågan. I övrigt har jag inte mycket till övers för honom..

  11. Anonym skriver:

    Tack och lov att bebisen inte kommer bli omskuren! Är det något han vill göra sen får han då ta det beslutet som VUXEN. Nej fy, sånt borde vara förbjudet i Sverige.

  12. Paula skriver:

    Alltså förlåt men jag tycker Jakob är sjukt rolig ibland, även om jag aldrig skulle orka vara ihop med honom. Någon gång när de pratade om ett barn som blivit lämnat av sin mamma i en papperskorg i förhoppning om att bebisen skulle hitta ett bättre hem, sa Jakob: ”Vadå? I papperskorgen?”. Skrattade så jag grät. Tycker för övrigt att Margaux verkar rätt så jobbig själv, och sjukt omogen.

    1. Josephine skriver:

      Har också extremt svårt för Margaux, det känns som att hon klängde som klister på Michaela Forni och Petra Tungården för att fiska lite följare och gör allt i hennes makt för att synas. Dasha Girine sa det tom i en av hennes poddavsnitt med Hanna Friberg att hon inte gillade Margaux i början, hon tyckte hon var så klängig.

      Hennes och Jacobs relation verkar vara så extremt instabil, hade jag varit dom så hade jag lagt ned podden asap. Podden har absolut ingen substans, det är bara trivialiteter, flams och trams.

  13. Anna Boledano Took skriver:

    Jag kan inte hjälpa det men jag tycker Margaux ser ut som ett barn i ansiktet.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp