Skenhelighetens underbara nuna!

12:30 17 Mar 2017

GabJoss:

Skärmavbild 2017-03-16 kl. 20.50.34

Med tanke på hur GabJossan morrade på de som hon ansåg ”shamea” tjejer som äter för mycket mat (vilket ingen gjorde by the way) så känns den här sista bilden på hennes Instagram ganska så rejält skenhelig.
Nu helt plötsligt ska man hylla en mamma vars största mål i livet var att komma i form efter sin graviditet och som nu tydligen är GabJossans stora inspirationskälla här i livet.

Men allt för att få lite fler följare till sitt Instagramkonto från någon som har ett betydligt större konto än vår lilla frukosttjuv från Umeå – det kan man väl slänga bort både moral och värderingar för, tycker ni inte?
DET ÄR JU FÖLJARE JUUUUUUUU!!!

Men nä, hon har rätt! Unga tjejer behöver ingen mer hets kring mat eller den egna kroppen – men nyblivna mammor däremot – de behöver all hets motivation de kan få!
Ligga där hemma som en mjölkstinn och lite flabbig kvinna full av hormoner dagen efter man kommer hem från BB – kom igen nu!??!! Iväg till gymmet med dig!
Vaddå? Du vill fokusera på det där lilla livet du precis snöt ut ur din vajayjay på tvären?
Va fan, det kan väl pappan göra! Du ska ju bli smal! Och på rekordtid! Inget annat duger tydligen!

Kolla bara på den här stora inspirationskällan som GabJossan kastar rakt i ansiktet på er!
Säg tack nu för fan!

IMG_7635
Tack för tips, Xx!

36 kommentarer | “Skenhelighetens underbara nuna!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Andy skriver:

    Hon vänder kappan efter vinden.

  2. Elin skriver:

    Men precis som man måste få äta som man vill måste man väl då träna som man vill?

  3. AJ skriver:

    Verkar som att Gabjoss menar att tjejer får äta hur mycket man vill så länge man är ”i form”…
    Hon har svårt att veta vilken fot hon ska stå på, brukar bli så med personer som inte är den skarpaste kniven i lådan.

    1. Anonym skriver:

      Hon står på den fot som är mest inne den dagen… suck.

    2. HP skriver:

      Nej det menar hon nog inte… men detta är bara hennes försvar kommentar. Egentligen så har ingen sagt om hur mycket de äter utan hur mycket de plocka med mat o hur mycket de slänga o lämna efter sig … allt för att ta fina bilder … 6 glas smoothie för 2 vuxna och 2 barn … på riktigt???
      Och sedan ta med lådan mat från frukosten o ge till barnet i den där värme … mmm gott

    1. Bloggbevakning skriver:

      Bilden verkar borttagen nu.

      1. Andy skriver:

        Det var bild på Jason och hans kompis rumpa…

  4. HP skriver:

    förstår aldrig… snart kommer hon att ta bort den bilden om hon inte har redan gjort. Hon tipsade om Malin typ förra veckan och tog bort bilden så fort efter och nu igen …. varför??? Skäms?

    1. Anonym skriver:

      Shoutout for shoutout, man gör det för att få fler följare.

      1. HP skriver:

        Men varför ta hon alltid bort bilden då? Låt den va där då

        1. Anonym skriver:

          Tror hon tar bort den för att det inte passar in på hennes sida, och sen publicerar den fler gånger för att flera ska se den när det kommer upp i deras instagramflöde. Allt för att få flera följare.

    2. Nike skriver:

      Japp, nu är den borta!

  5. Anonym skriver:

    Skit i viktnedgången! Jag vill veta hur tjejen växte tio cm på längden!

    1. Nettan skriver:

      Står på tå. Knep för att se lång och slank(are) ut.

      1. anonym skriver:

        Hon står på tå på vänstra bilden också

        1. Anonym skriver:

          Exakt! Det är därför jag undrar hur hon lyckades med det. Tar gärna tio extra cm.

          1. Henrietta skriver:

            Jag tycker att det mest är benen som ser längre ut och då gissar jag att det har med trosor att göra. Högt skurna trosor ”kapar” inte benen på samma sätt som hipster modellen, då dom sitter över höftbenen. Och sen slankare ben på det så voilà, långa spiror!
            Hennes ben är helt otroligt snygga btw!

  6. ML skriver:

    Malin Björk har satt mkt osunda tankar i nyblivna mammors huvuden.
    Jag råder ingen som har problem med självuppfattnibgen att hänga på Instagram öht. Det är BARA kropp överallt. Inte bara tränade och smala, utan alla. Jag blir stressad av detta. Jag tycker inte et tillför någonting att se halvnakna kroppar i olika former. Man tappar synen på sig själv eftersom man bara sätter sin kropp i förhållande till andras.
    Har inte lagt upp en helkroppsbild öht på Instagram pga totalt oviktigt .

    1. Anonym skriver:

      Jag ser aldrig en massa kroppar när jag hänger på insta. Vad man ser och får visat för sig beror ju på vilka konton man väljer att följa och vilka bilder man tittar på, gillar, och kommenterar.

      Jag ser mest bara djur, konst och mat på min insta.

      1. Joanna skriver:

        Det kanske är så, men jag följer ingen som lägger ut bilder på sig ”avklätt”, är knappt där inne… men ändå dyker det upp massa tjejer utan kläder över hela instagramflödet. Jag varken gillar/följer eller kommenterar sådana foton.

        Men jag är galen i katter. Så det är tjejer utan kläder och en jävla massa katter som är och härjar vad jag kan se på min. Kattbilderna är jag inne och gillar ibland. Vem blir inte glad av att se en kattunge??

        1. ML skriver:

          I mitt flöde: kattungar, choklad, MEMES och *trumvirvel* halvnakna tjejer. Har instagram en inställning att de typ riktar sådana bilder mot en pga man är kvinna in 30-års åldern? Eller bara för att jag gillar bilder på någon som har en bebis får jag förslag på bilder med ”fit-mamas”.
          Jag följer ej sådan konton men får ändå upp bilderna!

          1. Var så god skriver:

            Här har du ordet ”att”, det är bra att lägga in efter förkortningen p.g.a.

      2. A skriver:

        Jag minns när jag fick upp någon typ av tecknad porr som förslag på Instagram (#eroticart?) och klickade in mig på den mest av nyfikenhet. VIPS så bestod alla mina förslag av ”erotisk konst” och jag kände mig som världens… Ja, ville inte direkt scrolla bland ”konton du kanske vill följa?” på tunnelbanan, om man säger så 😉

        Summan av kardemumman: Det räcker med att klicka på bilder för att algoritmerna ska omdirigera förslagen till dig, du behöver inte följa någon speciell typ av konto.

  7. anonym skriver:

    Tycker det är så mycket snyggare att vara lite mullig så smaken är olika. Trevlig solig helg.

  8. Anonym skriver:

    Jag känner mig så less på GabJoss.. Förut följde jag henne och läste varenda blogginlägg. Nu följer jag fortfarande henne på Bloglovin men klickar aldrig på att läsa inläggen. Bara inlägg med adlinks och tråkiga blogginlägg. På hennes ig är det bröstbröstbröst, fruktfat och massa shoutout med massa människor. Gud vad jag stör mig på människan. Läser bara det Camcam skriver om henne 😛

  9. Anonym skriver:

    Älskar såna här inlägg. Så bra skrivet och så aktuellt med tanke på all vikthets som finns omkring oss. Alla ser olika ut och har olika förutsättningar. Det blir dock extremt ytligt när Gabsan lägger ur såna här bilder.

    1. Bloggbevakning skriver:

      Tack! Vad roligt!!!

  10. Trött mamma som inte gymmat på länge skriver:

    Födde barn för 7v sen och har tyvärr fastnat i instagram och alla ”träningspeppande” mamma konton ?? jag var supervältränad innan min gaviditet och nu känner jag mig som en totalkvaddad hög med skit. Har världens bästa unge, såklart, men han äter hela tiden och vill vara nära jämt. Om jag lyckas ta mig ut på en promenad på dagen är det en sjujävla vinst, så ser man på ig hur vissa är på gymmet 3v efter förlossning, gärna sminkade och assnygga. Jag har inte sminkat mig på 8v, har en riktigt degig mage, går bara i mysbyxor och amningsbhs med spya på. Ååååååh är frustrerad och tar ut det här ? måste nog sluta med instagram känner jag nu..

    1. ? skriver:

      Jag förstår dig, men tiden går fort och helt plötsligt är den verkligheten du befinner dig i just nu väldigt avlägsen. Din bebis är fortfarande väldigt liten och du är nyförlöst så ge dig själv lite cred, du är grym och din degiga mage kommer sakta men säkert att dra ihop sig. Jag kände exakt likadant och tvingade mig själv till gymmet efter 6 veckor men kroppen var inte läkt 🙁 jag gav mig själv tid och helt plötsligt så var bebisen 1 år och jag som vanligt utan att jag hade hetsat mig själv.

    2. I am the maste of my fate: I am the captain of my soul skriver:

      Men hallå, det är ju DU som är den lyckligt lottade som får hänga med en unge som är DIN, som DU har skapat, burit och fött. Det är ett fucking privilegium och egentligen helt sjukt ju! Tänk att du har skapat liv och nu får du visa honom hela livet, och se hela livet med hans ögon. Vilken jävla grej! Vem som helst kan väl posa på ett gym, men inte alla kan göra det du gjort och gör. Verkligen inte.
      Det är så spännande och stort, men så klart skitjobbigt också. Nothing worth having comes easy, och det är klart det väger tungt att vara ansvarig för ett liv som man själv har gjort, och att man kroknar ibland, men nu om nån gång är ju därför ett ypperligt tillfälle att fokusera din träning på det psykiska, det spirituella. Foster your spirit, liksom. Och bli starkare rakt igenom, inte bara i ”skalet” (kroppen).
      Alla kan träna sig till muskler och kondition, men inget utav dem kan när man drar det till sin spets rå på ett psyke av stål.
      Fuck instagram, smink, och att jaga efter andras ideal och perfektion. Vem är du? Du är en fucking tiger, and you’ve probably got the stripes to prove it!
      Och nästa gång du börjar tänka negativa tankar om dig själv eller din förmåga, spring inte efter dem som en hund som springer efter en pinne. Var istället som ett lejon, som snarare än att springa efter pinnen vänder sig mot den som kastade (vem vare som kasta?! haha, förlåt.. :))…
      Man kastar bara en pinne på ett lejon en gång, och med det vill jag säga att om du stannar upp och reflekterar över saken, så inser du säkert vilken enorm styrka som krävs för att göra det du har gjort, och tänk att du fortfarande håller! Överkörd kanske, men uppenbarligen inte bruten, och verkligen inte skit! Instagram är skit, inte du.

      Eeh, inser att jag flummade iväg lite… sorry, festen blev sen så är lite full 🙂
      Men to sum it up då; expectation feeds frustration. Sluta förvänta dig att du ska vara eller klara någonting annat än allt det grymma som du redan är och gör, och när det kliar i kroppen av frustration, vänd dig inåt och fråga: Vem vare som kasta?! 😉
      Du äger dina tankar, och därför äger du dina känslor, och det är du som bestämmer om de över huvud taget ska spela någon roll!

  11. Me skriver:

    Gick i samma klass i låg och mellanstadiet med Malin. Hon hade ganska dåligt självförtroende då. Men kul att se att hon funnit sitt kall i livet iaf. Hon är vacker med tråkigt att hon måste hetsa andra mammor att vara lika vältränade så att hon kan sälja sitt program. Hursomhaver önskar jag henne all lycka till – har inget ont att säga om tjejen mer än hon måste börja märka ut sin reklam ?

    1. M skriver:

      Fast vadå hetsa?
      Hennes installera är ju ENBART om träning, hon har ett fitness konto. Precis som massa andra, bodybuilders, pts osv. Man VÄLJER att följa henne just för träning/fitness och då är det ju inte riktigt att hetsa? Vore annorlunda om Blondinbella eller Therese Lindgren plötsligt la upp sånna bilder…
      Sen att man själv mår dåligt över hur andra ser ut. Vi tjejer måste SLUTA med det och istället lära oss fokusera på oss själva. Det kommer alltid finnas kompisar som är smalare, kurvigare, har mer muskler och det kan man ju inte gå och må dåligt över? Om man gör det kanske man istället ska fundera på varför. Vill jag gå ner i vikt? Vill jag ha mer muskler? Ja då kan man ju ta tag i det då. Eller så kanske man är nöjd som man är, och då spelar det ju ingen roll hur andra ser ut? Killar är mycket duktigare på att hylla varandra. De ser upp till andra killar som har en sån kropp som de vill ha, eller ett sånt jobb. Där tror jag vi tjejer kan lära oss något och då kommer vi bli så mycket lyckligare.

      1. Anonym skriver:

        Fast hon är ju inte vilken fitnessprofil som helst, hon har en egen webbshop så nog har hon anledning att hetsa lite för att folk ska få ångest och vilja handla. Det ser man så fort man kollar på kommentarerna på hennes insta

  12. Mel skriver:

    Gabjoss måste ha gjort bröstförstoring? Eller jävligt bra gener för dom ser onekligen bra stora och fasta ut för att ha gått igenom graviditet och amning..På vissa bilder ser det ut som även läppförstoring? Vet att hon gjort fransar, hår och ögonbryn. Hon är ju väldigt vacker och ser inte ut som småbarnsmamman next door men har lite svårt för det här behovet att visa upp sig på sättet hon gör på bloggen.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg